Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Mızıka-Gitar
Arkadaşlar mızıykayla birlikte gitar çalan varsa bana bilgi verebilecek var mı ya bir kaç gün içinde bir mızıka elde edicem ama hiç bir fikrim yok nasıl çalındığı hakkında
17.03.2015 17:04:34, 1354 okunma, 3 cevap, Haluk leven-t yazdı
3.
SX blues C(do) 10 delikli bir mızıka edindim ufak ufak başladım çalmaya bu enstruman çok eglenceliymiş ve çok fazla şey yapıcagıma inanıyorum mızıkayı alırken hemen bir adette boyunluk edindim boyunluktayken çalma olayını tam oturtamadım çalabildigim bi kaç şeyi gitarla birlikte çalmaya çalıştım gerçekten çok zormuş beceremedim de zaten. Gitar çalarken şarkı söylemekte sıkıntı yaşamıyorum aslında ama mızıkaya nasıl alışıcagımıda bilmiyorum. Belki zorlanmamın sebebide boyunluğu tam olarak ayarlayamamış olmamdır. Dediğiniz gibi youtubdan video izliyorum ama bana makale tarzında bi faydanız olursa çok sevinirim daha çok başlangıç için tab arşivi gibi. Tekrar teşekkür ederim.


Haluk leven-t | 18 Mart 2015 Çarşamba 22:28
2.


Öncelikle cevap verdiğin ve bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Çalma konusunda ne kadar zorluk yaşasamda ben üstüne gidicem. Size sormak istediğim bişey daha var "sözlerimi geri alamam, ankara, yıldızların altında.." bu tarz şarkılar için hangi mızıka türünü kullanmam gerekli bunun hakkında bir fikir verebilirmisiniz.


Haluk leven-t | 18 Mart 2015 Çarşamba 12:09
1.
Öncelikle çalarken çok rahat şarkı söyleyebiliyor musun? Bu önemli. Birlikte çalmadan öncede mızıkayı tek başına öğrenmen uzun bir süre alacaktır. Kolay gözüksede gerçekten zor bir enstrüman. Burada kimsenin yazdığı birşey sana faydalı olmayacak. Youtube daki ustalardan görüp öğrenmelisin.

Dip not: Sana gelen mızıkanın hangi notada olduğu önemli. Her mızıka sadece 2 nota içindir o yüzden duyduğun herşeyi aynı ses tonunda çalamayabilirsin. Bu yüzden deneyimli çalgıcılar çoklu mızıka setleri taşır her nota için.


hackim | 17 Mart 2015 Salı 22:46

Anket
venedixli soruyor:
En İyi F.d Şarkısı













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,14 saniye.