Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Asım Can Gündüz
Asım Can Gündüz hakkında gercekten yazılabilecek çok şey var çünkü o Türkiyeyi bütün dünyaya kendine has gitar çalışıyla tanıttı.Gitar konusunda dünyada çok büyük isim yapmış biridir ve belki inanması çok zor ama Asım Can Gündüz'ün Jimmy Hendirx'le beraber birde albümü bulunuyor.Jimmy'le uzun yıllar gitar çalışmıs.Tek müzisyen yönüyle değil Asım usta eskiden radyo programcılığıylada ve siyasi protestolarıylada zamanında büyük ses getirip adını duyurtmus biridir.Ve işin en güzel tarafı babamın eski arkadaşı olması bu adama olan hayranlığım sayesinde klasik gitardan elektronik gitarla gectim diyebilirim birazda :D.Son olarakta Asım ustanın en güzel yönü herzaman yuzundeki o gülücüğü ve gercekten çok iyi bi kalbi olmasıdır.
21.06.2007 00:52:57, 953 okunma, 5 cevap, Swarthy_ yazdı
5.
Asım Abi Hard rock ta gerçekten Türkiye nin en iyilerinden acaba onun jimmy hendrix in yerine gizlice yerine çaldığını ve anlaşma gereği bunu söyleyemediğini biliyormuydunuz? bu gerçektirr


or_KuNN | 9 Eylül 2007 Pazar 23:05
4.
en son makina da izlemiştim..tabiri caizse gitarla sevişiyor yahu! :D bi insana bir gitar bu kadar mı yakışır?cok basarılı bi isim gercekten..


yarasakiz | 17 Ağustos 2007 Cuma 00:01
3.
abi ben bu adamı ilk kez TRT3 de bir programda izlemiştim. orda bir şarkı arasında attığı soloyla hastası oldum. muhteşem bi insan ya. adeta gitarı konuşturuyor. gitara başlama nedenlerimden birisidir.


the_perfect_man | 13 Ağustos 2007 Pazartesi 15:13
2.
Ben de Türkçe'sine hastayım yada konuştuğu dil her neyse :P Şeker adam canım severim kendisini.....


s V s | 24 Haziran 2007 Pazar 19:31
1.
bu adamın gitarına hastayım ya, ne güzel de parlıyor öyle turuncu turuncu :P


novacaine | 23 Haziran 2007 Cumartesi 17:21

Anket
Egosniper soruyor:
Sizce Pena Ne Kadar Önemli ?









Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,17 saniye.