Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Fone Deep
2009 yılı Ankara'sında, Fen Tepe'de, kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde, Ankara Fen Lisesi'nde; çoğu kimsenin inek dediği 5 mübarek insan okul bünyesindeki müzik odasında bir araya geldiğinde gelecekte olacakları tahmin bile edemezlerdi..
Başta eğlencesine, öylesine kurulan bu grup; ilk şarkılar şekillenmeye, söylenmeye başladıkça günden güne tüm AFL'nin dikkatini çekmeye başladı.
Grupta taşlar yerine oturmaya başladıkça bir konser planı da ortaya çıktı doğal olarak. 2009 aralığında, daha toy olan grup sahne aldığında herkes tarafından beğenilerek resmi müzik hayatına başlamış oldu.
Çok beğenilen grup ısrarlara dayanamayarak 2010 Nisanında bir konser daha vermiştir.
Ardından Hürriyet'in düzenlemiş olduğu Genç Nota adlı müzik yarışmasına hem beste hem de icra dalından katılan grubumuz her ne kadar ödül alamasa da finallere kalarak finallerde seyirciyi eğlendirmesini bildi.
Fakat ilk 5 kişilik ekipte yer alan Bengi VİDİNLİ'nin şöhret basamaklarını tırmanmak istememesi üzerine Bengi'nin solistlikte boşalan koltuğuna Ahmet Emin DEMİRTAŞ geçti ve grup son halini aldı.
4.konserini 15 Aralık 2010 tarihinde AFLİVA Kültür Merkezi'nde gerçekleştiren grup halihazırda sonraki konserleri için çalışmalarını yürütmektedir.

  • Dosya Ekleri 1: photo(1).jpg (57 KB)
  • 10.02.2011 14:24:47, 5628 okunma, 0 cevap, dgnözn yazdı
    Buraya bir şey yazan çizen olmamış. Aslında olmuş olabilir. Hem olmuş hem olmamış da olabilir. Olanları düşünmeden bir cevap yazabilirsiniz. Tıklayın

    Anket
    lomkabilesi soruyor:
    Karadeniz Rock-Duman-Haluk Levent Tarzım Hangi Gitar Daha İyi Olur?








    Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
    Yeni Anket | Anketler



    AkorMerkezi.com © 2024
    Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

    GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,14 saniye.