Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Müzik Haberleri
Müzik Haberleri Anasayfası | Rastgele Haber Getir | Haber Ekle

Görsel boyutunu değiştirmek için tıklayın

Gülşen'e sahnede taciz..


1 Ağustos 2009 Cumartesi | ohara

Metin boyutu: ( + ) ( - )   

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde hayranlarıyla buluşan Türk pop müziğinin sevilen sanatçılarından Gülşen, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Gülşen'i konser sonunda korumaları atlatıp sahneye fırlayan bir genç dudağından öpmek istedi.

Kepsut Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Kültür-Sanat ve Süt Festivali'nin finalinde ünlü sanatçı Gülşen sahne aldı. Bayram alanında yapılan konserde, sahneye ilk olarak İsmail Özkan çıktı. Özkan seslendirdiği parçalarla izleyicilerden büyük alkış topladı.

Daha sonra festival kapsamında düzenlenen konserde sahne alan Gülşen'i, yaklaşık 10 bin kişi izledi. Konserde eski ve yeni albümlerinden sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, Kepsutlu hayranlarına keyifli anlar yaşattı. Gülşen, hareketli sahne performansıyla alkış toplarken, dekolte kıyafetiyle sahneye çıkan sanatçı verdiği frikiklerle de dikkat çekti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Gülşen, Kepsutlu hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatırken bir genç konser sonunda sahneye fırlayarak ünlü sanatçıyı dudağından öpmek istedi. Bir anda neye uğradığını şaşıran ünlü sanatçının imdadına koruması ve polisler yetişti. Adının İsmail olduğu öğrenilen genç, sanatçı ve korumasına zor anlar yaşattı.





İçerik Kısa Linki:


Puanlama:
 (5 kişi)


Son Haberler Çok Okunanlar

Komoçotoko

Anket
_sego_ soruyor:
Hangi Gitar Daha İyi?








Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2026
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,06 saniye.