Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Mutlaka Okuyun Çok Önemli..!
LÜTFEN TAMAMINI OKUYUN, HERŞEY MÜZİKLE OLMUYOR, ÖNCE HAYAT..!

Olacak sey degil demeyin... !!! Bilgilerinize...
okuyun ve tanidiklarinizada anlatın.

YER İSTANBUL

Bir genc deniz kenarinda, bankta yorgunlugunu atmak icin oturmaktadir. Bir muddet tek basina oturduktan sonra 20-22 yaslarinda baksa bir genc yanina gelerek bankin diger ucuna oturur. 2-3 dakika sonra bu gencin arkadaslari oldugu anlasilan iki kiþi daha gelir ellerinde 3 bardak cayla...

Gencler birer bardak kendileri alirlar ve 3.bardagi daha onceden gelip oturmakta olan diger arkadaslarina ikram ederler..oda reddeder.Fakat yogun israrlara ragmen arkadaslarina cayi veremezler,cayý sevmedigini zaten bildiklerini, bu yuzdende o cayi bosa aldiklariný soyleyerek O zamana kadar hic bir diyaloga girmedikleri gence
donerek: 'yaa hocam bu cayi aldik ama arkadas icmeyecek..bari sen ic de israf olmasin' derler..

Ilk basta reddetse de israrlara dayanamayip cayi alir ve icmeye baslar..

Bu arada 3'lu, ne kadar yan yana olsalarda arkadasimdan bagimsiz olarak koyu bir sohbete dalmistir.. Arkadaþým cayin sonlarina dogru bas donmesi hissetmeye baslar tabii o an anlar basina bir bela aldigini.. üçü ise sohbetlerine bununla ilgilenmeden hala devam etmektedirler..Arkadaþým baþ donmesi ve halsizlikle oldugu yerde durmaktadir.. Bir an kendine gelip bunlardan uzaklasmasi gerektigini dusunerek ayaga kalkar ve biraz ilerdeki otobus duragina zor da olsa varir..

Fakat 3'lu de bununla birlikte harekete gecmis ve duraga gelmistir... otobuse binip koltuga oturdugunda ucu de otobuse binip bunu rahatca gorebilecekleri bir yere oturur..

Fakat bu arada artik neredeyse bilincini kaybetmek uzeredir.. Buyuk bir gayretle cep telefonunu cikarip teknolojinin gozunu seveyim arkadasini arar, basina boyle bir is geldigini, o an otobuste oldugunu,falanca durakta inecegini ve arkadasindan kesinlikle orda bekleyip kendisini almasini soyler..

Duraga geldiginde iner ve arkadasinin kucagina bayilir.. Arkadasi ise bununla beraber inen 3'luden suphelenir. Birlikte hemen bir taksiye binip hastaneye giderler..

Acilde doktorlar imdada yetisir ve arkadasinin yanina gelerek: Arkadasin intihar mi etti?' diye sorarlar. Neden boyle bir sey sordugunu Sorar doktora. Doktor; ' asiri dozda ilac almis. Gecikseydiniz kurtaramayabilirdik' diye cevap verir..

ÝÞÝN daha ilginci ve can alici noktasiysa daha sonra bu 3'lunun ORGAN MAFYASI olmasi ihtimalinin dusunulmesidir. Bu 3 lu o zaman yakalanamadi.

Yani hala ortaliklarda geziniyorlar..Ýzmit depreminde olulere musallat olan organ mafyalari, isi daha da ileri goturerek canli insanlarin pesine dusmektedir.. Bu yasanmis bir olay.. Herkesin colugu cocugu ve yakinlari var, ozellikle Ýstanbul'dakiler dikkat etsin...Savaþ, ekonomi, Kýbrýs derken hayatin detaylari cok korkunc olabiliyor. Saglikli ve kazasiz belasiz gunler dilerim..

TANIMADIGINIZ YABANCI KISILERDEN NE KADAR KALABALIK BIR ORTAMDA DAHI OLSANIZ KESINLIKLE YIYECEK, ICECEK V.S.KABUL ETMEYIN....
ARTIK INSANLAR ÖLÜ-CANLI- ÝNSAN- HAYVAN DEMEDEN ACIMASIZCA KATLEDIP PARAYA CEVIRMEYE BAKIYORLAR...

BU MAILI TUM SEVDIKLERINIZE, TANIDIKLARINIZA ILETIN. MAIL OKUYACAK DURUMDA OLMAYANLARA VE AILELERINIZE SOZLU OLARAK ANLATIN...

LUTFEN COK DIKKATLI OLUN...

(Gazi Universitesi Tip Fakultesi)
A L I N T I D I R

30.12.2007 22:22:09, 1096 okunma, 4 cevap, [aytac] yazdı
4.
paylaşım için gerçekten teşekkürler.böyle toplumsal,sürekli gözardı edilmeye çalışılan bu konuyu sürekli canlı tutmalıyız.bu şerefsizlerden herkesi Allah korusun.Gerçekten de Allaha emanetiz artık.senin anlattığın bi olay sadece.daha bunun onlarcası var.aklınıza gelmiycek şeyler dönüyo.mesela bide şöyle bişey var:olay marmariste bi otelde geçer.genç otelde çalışan bi belboydur.tabi biliyosunuz artık türkiyede son yıllarda rus turist furyası var.bi odada iki rus bayan kalıyo.bunların tabi amaçları belli.belboyu bi şekilde ayartmaya çalışıyolar ve belboy da napsın 2 adet güzel rus buna yavşıyo,o da şaşkın tabi..neyse muhabbeti kuruyo bunlar.bi gün bu belboyu gece odalarına davet ediyolar.e belboy da gidiyo tabi..nerden bilsin garibim o odadan cansız vaziyette çıkacağını.neyse bunlar oturuyo,kızlar aklınca ortamı ısıtmaya çalışıyo.sohbetti,içkiydi falan derken adam iyice kaptırıyo kendini.zaten tam bekledikleri an bu.adamın bi sonraki içkisine ilacı katıyolar.adam 2.80 uzanıyo tabi.sabah olmadan tüm organlarını çıkarıyolar adamın ve tüyüyolar tabi.ertesi gün iş arkadaşları bakıyo adam yok,neyse mrk ediyolar.günlük kontrol için odalara giriliyo.bu rusların kapılarına vuruluyo ses yok,kimse cvp vermiyo.artık zorla kapıyı açıyolar ve gördükleri şey korkunç.herkes hayret içinde.arkaşları parçalanmış ve organları çalınmış...bu tip olaylar turizm beldelerinde çok oluyo,aklınızda bulunsun arkadaşlar.dikkatli olun..


tremolo | 12 Ocak 2009 Pazartesi 02:20
3.
Ne dünya ya. Bn bu insanlarla aynı ırktan mıyım, Ne saçma ya? Sokağa çıkamıyoruz, bilmeme nereye gidemiyoruz. Niye ? bu tip insan müsvetteleri yüzünden . Öze herkes Allaha emanet. Paylaşım için gerçekten teşekkür.(tırstım)


essmer | 11 Ocak 2009 Pazar 01:32
2.
işte bu yüzden istanbul'da değilim,bu tür olaylar %90 istanbul'da..!


genghiskhan59 | 19 Ocak 2008 Cumartesi 00:20
1.
eet artık böyle bi dnyada yaşamaya çalışıoruuz.....pylaşım için teşekkürler....^^^^^^


..SàGøKøLïSt.. | 31 Aralık 2007 Pazartesi 00:02

Anket
baygitarist soruyor:
Hangi Gitar Çeşidi Size Daha Yakın ?













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,16 saniye.