Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Anathema'nın Türkiye Turnesi Hakkında Düşündükleriniz ?
Anathema'nın merakla beklenen 8. stüdyo albümü 'HERE BECAUSE WE’RE HERE' 31 mayıs tarihinde Kscope Records etiketiyle piyasaya çıkacak..

Yedi yıllık bir aradan sonra çıkaracağı yeni stüdyo albümü ardından 2010 yılı Mayıs ayında yeniden sadık Türk fanlarıyla buluşacak.

Son stüdyo albümlerinin üzerinden yedi sene geçti, neyse ki bu yedi yıl içinde Avrupa başta olmak üzere dünyanın her köşesinde verdikleri konserlerle hem hayranlarının sayısını katladı hem de onları sevenleri pek de yalnız bırakmadılar. Türkiye’de yapılmış kapsamlı turneler onların bize, bizim de onlara bağımızı sağlamlaştırdı ama artık onları yepyeni Anathema parçalarıyla dinlemeyi de hak ettik.

Ve işte 2010 yılında, grubun kurulmasının üzerinden geçen 20 sene içerisinde metal müzik dinleyicileri ile tarzın uzağındaki kesimi birleştiren soundu, müziklerindeki duygusal atmosferi ve etkileyici canlı performanslarıyla Anathema yeni bir albümle karşımızda. Porcupine Tree’den Steven Wilson’ın prodüktörlüğünü üstlendiği ve Him’in sesi Ville Vallo’nun da konuk sanatçı olarak yer aldığı “We’re here because we’re here” isimli sekizinci stüdyo albümlerini Mayıs ayında yayınlayacak olan grup albümün hemen ardından çıkacakları Avrupa turnesi kapsamında elbette Türkiye’deki sevenleriyle de yeni albümü kutlayacaklar. Aşina olduğumuz samimi ve büyüleyici Anathema performansı bu kez klasiklerin yanı sıra yepyeni parçalarla da taçlandırılacak..


04-05-2010 TR ANTALYA, GENCLIK SENLIGI -IS FREE
05-05-2010 TR ESKISEHIR 222 PARK
06-05-2010 TR BURSA RESİMLİ BAR
07-05-2010 TR ISTANBUL REFRESH THE VENUE
08-05-2010 TR ANKARA ANADOLU GKM (OPEN AIR)
09-05-2010 TR IZMIR SOYER KULTUR VE SANAT FABRIKASI (OPEN AIR)

4.05.2010 15:05:55, 989 okunma, 0 cevap, Firestarters yazdı
Buraya bir şey yazan çizen olmamış. Aslında olmuş olabilir. Hem olmuş hem olmamış da olabilir. Olanları düşünmeden bir cevap yazabilirsiniz. Tıklayın

Anket
HeLL_GuarD_ soruyor:
Hangisi daha iyi bir grup?












Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,14 saniye.