Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Klasik Giter Mı Elketro Gitar Mı
klasik gitarım var ilerdede akustik almayı düşünüyorum.elektro gitarıda öğrenmek istiyorum.bu yaz kursa gidicem klasiği öğrenirsem elektro gitara faydası olur mu?yada tam tersi.
16.09.2010 15:15:02, 1158 okunma, 5 cevap, zeyneprana yazdı
5.


bU YUZDEN SİCEDE TAVSİYE ETMEM ELEKTROYU AMA İSTEYENLER GEÇEBİLİR :D


Gitarist·↓ø | 17 Eylül 2010 Cuma 19:35
4.
bEN ŞAHSEN KLASİK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM BN UZMANLAŞTIN GİTARDA AMA ELEKTROYA GEÇMEDİM HCALARINDA GEÇEBİLİRSİN DEDİLER KLASİK GİTAR KULAĞIMA İYİ YATTI YANI BİRİSİ Bİ TELE VURSUN HANGİSİ OLDUĞUNU ANLAYABİLİRİM


Gitarist·↓ø | 17 Eylül 2010 Cuma 19:34
3.
Hocalarına danışmışsan ilk klasiği tavsiye etmişlerdir zaten. Akor ve notaların kulağında daha iyi yer etmesi içindir bu. Ayrıca değişik ritmlerde de en rahat çalıma sahip olduğu için.
Bu şekilde altyapıyı aldığında istediğin tarza geçebilir ve daha başarılı olursun. Süreç önemli.
Sadece doğrusu bu kimseye zorla klasik aldırmıyorlar, elektroyu da engellemiyorlar. İstersen perdesiz gitar al :D Süreç derken en açıklayıcı bu.


ramazangun | 16 Eylül 2010 Perşembe 20:15
2.
dundarıkal arkadasa katılıyorum fakat kalasık egıtımden gelmıs bır elektrocuyla sadece elektro gıtrar egıtımı almıs elektrocu arasında cok fark war. benım bırcok ılerı-orta sewıye arkadaslarım sımdı tekrar bastan kalsık egıtım alıyolar kı bu arkadaslarda bırcok mekanda program yapan kısıler.

eger ıdealıstsen we gercekten cok ıyı bı gıtarıst olmayı dusunuyosan, kalsık egıtımı kaldırabılecek kadar sabrında warsa klasık egıtım al derım.

hatta ımkanın warsa bence pıano dersıde al.


choopterasive | 16 Eylül 2010 Perşembe 17:51
1.
ortak noktaları gitar olmaları. aslında birbirinden çok farklı enstrümanlardır. sen hangisini çalmak istiyorsan onu öğrenmelisin. klasikle başlıyım, akusiğe geçiyim, sonra elektro çalarım hikaye. elektro istiyosan elektro alıp başlamalısın.


dundarikal | 16 Eylül 2010 Perşembe 16:16

Anket
meete soruyor:
Türk Rock mu? Yabancı Rock mu?







Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,1 saniye.