Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

önce Klasik Gitar Eğitim Mi ?
Selam arkadaşlar; Öncelikle şunu söylemek istiyorum ben 2 yıldır klasik gitar çalıyorum ancak hçbir eğitim almadım çoğu akoru biliyorum şimdi eğitim almaya kadar verdim ama elektro gitar olarak düşündüm sizce elektro gitarı eğitimi almadan önce klasik gitar eğitimi mi alınmalı yoksa direk elektro gitar eğitimyle başlayabilirmiyim.Teşekkürler..
19.12.2010 20:14:33, 979 okunma, 3 cevap, Rammstein41 yazdı
3.
aynen... söylenenlere itirazım yok. hangi tarzda müzik yapmak istiyorsan ona uygun gitarla başlaman daha iyi olur. yani " klasik gitarla başlayayaım biraz öğreneyim sonra elektroya geçeyim" gibisinden yörüngeler gereksiz. madem elektro istiyorsun elektrogitar ile başla. sonuçta klasiktede elektrodada aynı temel eğitimler veriliyor...


crazyemre18 | 19 Aralık 2010 Pazar 23:46
2.
astrid arkadaşıma kesinlikle katılıyorum klasik gitar ile elektro gitar bambaşka şeylerdir. teknikleri de tarzları da farklıdır. elektro gitar çalmak istiyosan elektro çal hiç tereddüt edilecek bi şey yok. rock-metal yapmak istiyosan neden klasik gitar çalasın ki. elektroya başla ki onun tekniklerini öğren.


aloneman_16 | 19 Aralık 2010 Pazar 20:40
1.
tamamen çalmak istediğin müzik tarzıyla ilişkili bence. normalde klasikte elektrodan daha az teknik olduğu için klasikten başlaman önerilir ama sen zaten iki yıldır aşinalığım var diyosun. bence elektro senin için yanlış bi seçim olmaz bi başlangıç gitarı al en azından hedefin elektroysa ona daha çok ısınırsın.
Not: katıllmayanlar görüşlerini dilediğince belirtebilirler
Saygılar Astrid


Astrid | 19 Aralık 2010 Pazar 20:32

Anket
GitarsTUmuT soruyor:
Gitarda en çok ne yaparsınız ?









Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,16 saniye.