Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Bilgisi Olanlar Yardımcı Olursa Sevinirim..
Arkadaşlar herkese iyi günler.
Öncelikle şunu belirtiyim 14 yıldır klasik gitar çalıyorum. Eğitime klasik gitarla başladım. Ve bu sorunu ilk defa yaşıyorum. Özellikle bare basarken son zamanlarda yaklaşık 2-3 aaydır baş parmağımla işaret parmağım arasında şiddetli bir ağrı ve sonrasında avuç içinde o bölgede şişme oluyor. Bu öyle bir ağrı ki gitar çalamıyorum bir süre. Gitara ilk başladığım zamanlarda bare basarken ağrı çektim tabiki fakat bu öyle bir ağrı değil ve dediğim gibi 10 seneden fazladır böyle bir sıkıntı yaşamadım. Önceden 2-3 saat aralıksız gitar çalabiliyorken şimdi maksimum yarım saat sonra elimi dinlendirme ihtiyacı hissediyorum. Gitarlarım da bir sıkıntı da yok. Düzgün de bir gitarım var Raimundo mod.130. İşin özü sorunun nerde olduğunu bulamıyorum.Daha önce bunu yaşamış olan veya duymuş olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim.

21.12.2012 17:16:02, 716 okunma, 4 cevap, brkkrmn yazdı
4.


Hepinize teşekkür ederim öncelikle. ben de farketmeden fazla sıkıştırıyor olabileceğimi düşündüm aslında. İnşallah da sorun bu çıkar. Biraz araştırdım karpal tunel sendromu falan diyenler de var ama onunla da pek benzemiyor. Bi gelişme olursa sizlere de bilgi veririm bir daha aynı şeyi yaşayan olursa öğrenmiş olur en azından. Yine de bi doktora gitmeyi de düşünüyorum.


brkkrmn | 23 Aralık 2012 Pazar 15:09
3.
bence bi ortopediye görün kardeş..


basist07 | 22 Aralık 2012 Cumartesi 18:18
2.
sapı baş parmağın ile işaret parmağın arasında fazla sıkıştırıyosundur bide çalmaya başlamadan önce biraz parmak egzersizi yapıp elini ısıttıp parmaklarını iyice açtınmı pek sorun yaşayacağını zanetmiyorum


e.akin | 21 Aralık 2012 Cuma 19:52
1.
Üstad vallha böyle bişeyi ilk defa duydum fazla zorlayıp incitmissindr buyuk ıhtımalle bnce kesın doktara gorun


Emre-YcyrT | 21 Aralık 2012 Cuma 18:50

Anket
2152 soruyor:
Sagopa Kajmerin En Güzel Şarkısı?













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,17 saniye.