Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Amfi Farklılık Gösterir Mi ? Bilgisi Olanlar Yardım Lütfen
Merhaba arkadaşlar ben bi amfi almayı düşünüyorum büyük ihtimalde 2. el alıcam ama netten baktığımda bütceme uygun amfiler görüyorum 100 - 150 arası işte öyle çok büyük bişey istemiyorum vurguları arttırmak için kullanıcam ama baktığımda hepsi elektro gitar amfisi diye gösteriliyo ben bunu akustik gitarda kullanıcam ve sazımdada kullanıcam şimdi sorum şu ben bi elektro gitar amfisi alsam akustik gitarımdada sazımdada kullanabilirmiyim şunuda ekliyim evet sazımda gitarımda elektro yardımcı olucak arkadaşlar şimdiden saolun :)
8.01.2013 12:59:18, 957 okunma, 5 cevap, VendettaForV yazdı
5.
herkezin verdiği cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar bende çalışacağını tabi biliyorum ama ton konusunu merak etmiştim dediklerinizde büyük haklılık payı var aynen yoksa neden elektro gitar amfisi akustik amfisi diye sınıflandırılsın cevaplayan herkeze teşekkürlerimi sunuyorum saolun dostlar :)


VendettaForV | 10 Ocak 2013 Perşembe 17:39
4.
elektro gitar amfisini de kullanabilirsin ama alacağın ses akustiğe göre mid ağırlıklı olacağı için akustik gitarın o high frekanslardaki tonlarını iyi duyamayabilirsin. clean tonları iyi olan bir amfide uygun eq ayarları yaparak belki tatmin edici tonlar elde edebilirsin ama bunu kesinlikle bir müzik mağazasında deneyerek görmelisin.


paul_gilbert | 10 Ocak 2013 Perşembe 16:28
3.
İStediğin enstrümanı bağlarsın ama adı üstünde elektro gitar anfisi akustik içn değil ve seslerde hep bi eksik var gibi hissedersin . şöyle örnekleyim bende akustik var elektro ama elektro gitar anfisinde o istediğim akustik havasını o anfide alamıyorum anfide ronald sağlam bir anfi ve yapay yapmacık bir ses veriyor akustik tınısını o metalin çınlamasını alamıyorsun o yüzden bi akustik gitar anfisi şart lambalı olursa seni uçurur yani orasıda ayrı :D Black star markası var lambalı anfleri var o markaya bakmanı öneririm harka anfi ve lambalı pahalıdır ama lambalı anfi dediğinde akan sular durur :D


BomB | 10 Ocak 2013 Perşembe 13:18
2.
2. el 150 liraya ibanez T10 modeli bi amfi bulabilirsin.hem verim hem ses açısından yeterli olur.ben akustik çalıyorum ve bu amfiyi kullanıyorum.


wesley58 | 9 Ocak 2013 Çarşamba 01:37
1.
Evet kullanabilirsin. Hatta istediğin her enstrümanı bağlayabilirsin. mesela kemençeye yapıştırma manyetiği tak sonra amfiyle sesini yükseltebilirsin . saz ve akustik gitar içinde öyle ama bu konuda elektro gitar amfisinden , akustik gitar amfisi kadar verim alamazsın. çünkü biri elektro gitar için üretilmiş , efektleri var vs. biri akustik gitar için üretilmiş. tabiki akustik gitar amfisinden daha çok verim alırsın elektro amfisine göre. Saygılar..


YoungKirk | 9 Ocak 2013 Çarşamba 00:24

Anket
tremolo soruyor:
Gitarakor'daki Anket Uygulamasını Nasıl Buluyorsunuz?









Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,17 saniye.