Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Guitar Pro
Arkadaşlar Şu guitar pro programı gerçekten işe yarımıyormu ve o programın türkçe dil paketi özelliği varmı nasıl bir program kısaca açıklarmısınız ayrıca paralımı?
8.02.2013 17:52:09, 2296 okunma, 7 cevap, Kahraman. yazdı
7.
Sağolun arkadaşlar aradığım cevapları aldım teşekkür ederim programı yükledim programı bulanmayan arkadaşlar : http://download.chip.eu/tr/Guitar-Pro-5-5-2_592684.html indirebilir türkçe dil paketi için ise kurarken göreceksiniz programın içerisinde türkçe dil paketi mevcut yani ayrı bir yerden türkçe dil paketi aramanıza gerek yok cevaplar için tekrar teşşekkür ederim.


Kahraman. | 16 Şubat 2013 Cumartesi 17:11
6.
Guitar pro, bir tablature yazılımı. müzik notalarını okumak ve düzenlemek için harika bir yazılım. Guitar Pro 5 sürümünde Türkçe dil desteği var, 6 sürümü harika birşey olmasına karşılık şu an için destek yok ya da ben bilmiyorum :D

demo sürümü, google a yazdığında çıkan siteler işte. oradan demo sürümünü indirebilirsin. ancak demo sürümü çok kısıtlı . o yüzden satın alman tavsiye olunur.

ancak arkadaşın da deiği gib, hep notaya bakma alışkanlığı doğar. hep bi nota arar, notaya bakarak çalmak istersin. eğer, belli bir seviyede değilsen kesinlikle kullanma. eğer orta veya üstünde bir seviydeysen, kaptırmadan kendini kullan.


marjinalreyizz | 9 Şubat 2013 Cumartesi 11:22
5.
Öncelikle sorunun biraz daha açık olması lazım.. Programı "ne için" kullanmayı düşünüyosun? gitar egzersizi mi nota tab yazımı mı ? vs

Guitar Pro midi teknolojisini kullanan bir notasyon programı. Standart notasyon yanında gitar tab seçeneği sayesinde tab okuma ve yazma konusunda çok pratik. Bir çok gitarist zor soloları bu program sayesinde okur ve çalar.

Eğer gitara yeni başlıyorsanız kulağınızı köreltir, ama belli bir gitar geçmişiniz var ve daha "advance" gitar çakmak istiyorsanız bu program işinize yarayabilir.

Ben bu programı zaman zaman kullanıyorum, çoğu kez nota/tab yazarken kullanıyorum.

Gitar pro 4 den sonra yanılmıyorsam türkçe seçeneği var ve sanıyorum en günceli gitar pro 6. RSE denen real sound engine eklentisi ile daha gerçekci sesler elde etmek de mümkün zira program midi teknolojisi kullandığından sesler polifonik tonlarda.

Yasal olarak edinmeni tavsiye ederim ancak torrent sitelerinde programın eklenti ve arşivleri ile korsanları bulunmakta.


togay_kurtulus | 8 Şubat 2013 Cuma 23:37
4.
peki sağol


Kahraman. | 8 Şubat 2013 Cuma 21:49
3.
Çoğu yerde demo versiyonunu bulabilirsin,imkanın varsa demodan yükseltmek için ücret ödemeni öneririm(yasal olması sebebiyle)


antuhari | 8 Şubat 2013 Cuma 20:46
2.
sağol kardeşim çok teşekkür ederim ama nerden indirebilrim bi bilgin varmı


Kahraman. | 8 Şubat 2013 Cuma 20:32
1.
guitar pro türkçe dil desteği var,tab ve nota olarak okuyabiliyorsun,gitar veya piyano üzerinden basılacak yerleride gösteriyor(o özelliği kullanma,ileride tıkanır kalırsın),güzel ve kullanışlı bir program


antuhari | 8 Şubat 2013 Cuma 19:04

Anket
roberto1 soruyor:
Lady Gaga'nın Artpop Albumu Hakkınde Ne Düşünüyorsunuz?









Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,19 saniye.