Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

İnternetten Gitar Almak
Arkadaşlar , şöyle orta seviye 250 lira civarı bir elektro klasik gitar almak istiyorum . İnternetten albilir miyim güvenilir olur mu ? Hangi sitelere bakmalıyım ? Bir de önerebileceğiniz gitarlar var mı ?
11.04.2013 21:02:26, 1796 okunma, 4 cevap, KaybolanPena yazdı
4.
abicim manisada oturuyormuşun kalk izmire gel birgün gitar bu ele almadan kafana göre alınmaz internetten vs vs sana cevab yazacak olan kişilerin el formu seninkiyle bir değil sana , artı ton kulaklarıda bir değil ,ancak şusu böle busu böle diyebilirler ama gitarı eline alacaksın ağırlığı ,tel tansiyonu , manyetik volüm ve tonu kasa yapısı bakalım sana oturcakmı ve herşeyden önce muhattab bulabilecekmisin internetten aldığın enstrüman için en iyisi bile satıncaya kadar yanında heee paran çok al ama parada kolay kazanılmıyoki böle sokağa atasın enstrüman ele alınmadan sesi duyulmadan alınmaz netten alan arkadaşlar belki şanslıydı ama o şans sende olacakmı acaba bak buna kimse cevab veremez bilinmiyor ben izmirde luthierlik(tamir bakım ve modifiye )yapmaktayım ve internetten alınan bozuk çarık gitarları tamir etmekten helak oldum hani burdan bu yazıya karşı çıkan olsa bile o kişi kendinden bildiği yaşadığını paylaşır ama bana hergün eşek yüküyle bu tarz alışverişten kaynaklanan sorunlu aletler gelmekte heee al diye diretirlerde sende alırsan karışmam ama bi sorun çıktımı zaten bana gelecen bende ozaman karışmam :) neyse sen izmire gel izmir manisa 45 dk uzakta değil


LACUSTOMSHOP | 17 Nisan 2013 Çarşamba 11:46
3.
Yani biraz da şans işi. Ben İbanez Akustik Gitar aldım hiç bir sorun çıkmadı. Bu konuda bence en iyi site MyDükkan.com


nsync40 | 13 Nisan 2013 Cumartesi 23:36
2.
Arkadaş alınmasın ama Hepsi Burada iyi bir gitar satan yer değil ben şu ana kadar hep MyDükkan'dan aldım aldığım iki gitar da sorunsuz geldi birini sattım kolay şekilde yani sana MyDükkan'ı öneririm.


CortXco | 13 Nisan 2013 Cumartesi 12:16
1.
hepsi burada :)


sberkehan | 12 Nisan 2013 Cuma 20:30

Anket
Nicat Hosted007 soruyor:
Eminem'in Marshall Mathers LP2 albümündeki en iyi şarkı hangisi?









Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,17 saniye.