Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Önerim
Öncelikle yasaklama getirilmiş önerilere ama bunun nedenini de anlayamadım bikaç kendini bilmez yüzünden gelebilecek birçok tavsiyeyi gözden çıkarmak akıl karı değil bence, sitenin eksiğini söylemek, uygun üslupta olduktan sonra sakıncalı görülmemeli.


Arkadaşlar forum da çoğu şeye değinilmiş ama sitenin eksiklerini veya önerilerimizi paylaşabileceğimiz bir alan göremedim öncelikle bunun ile ilgili bir bölüm açılırsa yorumlar derli toplu olur.

Her neyse gelelim sıkıntıma, çalmak istediğim bir parça oluyor internette bir kaç sitede arasam bile dönüp dolaşıp buradan çalıyorum. Ama burda da iyi çalan amatör olan orta karar hepsi aynı kefeden çalıyor, bence acemi-normal-iyi çalanlar için gruplar oluşturup şarkıların akorları burada paylaşılmalı.

Ben her şarkıda Em Am akorları görmekten biraz sıkıldım basite kaçılıyor gibi, yeni öğrenenler için elbette iş görür ama daha zorlayıcı gerçeğe uygun akorların bulunduğu bölüm olursa daha verimli olur ayrıca kendini geliştirmek isteyen arkadaşlarda burada ki akorları zorlayarak çalışarak öğrenmiş, kendini geliştirmiş olur. ( özetle bir sınıf ayrımından bahsediyorum, genç arkadaşlarımız içinde ilerleme azimi olur benim fikrim)

Ayrıca site tasarımı da değiştirilebilir bu başka bir konu tabi, eğer dikkate alınırsa bu tip farklı fikirler sitenin ilerlemesini sağlayabilir.

Dikkatinize

15.05.2013 10:26:10, 573 okunma, 4 cevap, anilqew12 yazdı
4.
Ben sıkıntımı paylaşmıştım aklıma gelen bir çözümle ama sizinki de kulağa gayet hoş geliyor gerçekten, bir çok türevi var aynı şarkının yanında derecelendirme olması en azından biraz alternatif olur, teşekkür ederim dikkate değer bence.


anilqew12 | 15 Mayıs 2013 Çarşamba 22:19
3.
nota paylaşımında bencede sıkıntı var şu anda.. 10 'ar versiyon geliyor. birini onaylamasak siz ne anlarsınız diye mesajlar geliyor. bir daha paylaşım yapmayacağım diyenler oluyor. yani 14. versiyonu göndermişsin. altına bir not falan düşmek lazım neden gönderiyosun? yada neyi değiştirdin diye.. benimde rahatsız oldugum şeyler var.. bütün şarkıları da çalarak gitmek baya sıkıntılı onay sürecinde. ofiste oturup gitar çalmamız mümkün değil :)

bir yandan da burası bir paylaşım platformu mümkün mertebe birbirimizin zamanını kısaltmak için paylaşım yapılıyor. biri bir ses yakalamış göndermiştir. elinden gelen odur. sonra onu geliştirip tekrar yolluyorlar. bu aslında bizim istediğimiz bir şey. neticede hiç paylaşım yapılmasa hobisi gitar çalmak olan biri bu işten vazgeçebilir de..

ama acemi, prof vs gibi bir kategorizasyon nasıl yapılacak bunu da kafada kuramıyorum doğrusu.. belki akorlara tablara puanlama sistemi değiştirilip Sizce nasıldır (zor, kolay vs.) gibi mini anket tadında tavsiyeler sunulabilir...

arkadaşın ufak tefek yarışmalar dediği olay bencede çok güzel olurdu. video bölümünüzü kapattık. buradan telif hakkı istiyorlardı hemde sitenin toplam gelirinin 3 katı kadar. ama amatör paylaşımların yapılacağı bir video bölümü bence güzel olabilir. demoları videolu olarak da yükleme opsiyonunu düşünmekteyiz aynı zamanda.


AdminEmmi | 15 Mayıs 2013 Çarşamba 18:37
2.
Jazz köşesi de çok mantıklı birikimi olan arkadaşlar el atarak ilk notaları koyarlarsa da temeli atılmış olur bende de var notaları öyle bir oluşumda yardımcı olabilirim. İlginiz içinde teşekkür ederim



anilqew12 | 15 Mayıs 2013 Çarşamba 10:37
1.
İlginç bi konu ama bu konuları sitenin kurucuları ile konuşman gerek malum sitede ufak arkadaşlarımız da var ciddiyeti kaçabilir konunun.

--Jazz köşesi de olabilir notaların paylaşıldığı, arka fon da bateri ritimi paylaşımı vs..

-- Ve ufak yarışmalar da düzenlense fena olmaz 1-2 dakikalık vidyo çekimleri doğaçlama sololar veya paylaşılmak istenilen amatör çekimler, göstersin herkes hünerini, eğlenceli olabilir.



sluop | 15 Mayıs 2013 Çarşamba 10:30

Anket
jeyjey20 soruyor:
En iyi AKUSTİK GİTAR sizce hangisi?













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,17 saniye.