Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

önüne Gelen Gitar çalmaya Başladı ...
önüne gelek gitar çalmasın diyorsanız buyrun yazIN .
gitar neden çalınmalı ?
hava atmak için çalanlara nefret edenlerdenmisiniz ?
gitar çalarken kalbin atmıyorsa tavsiyeleriniz ? :D

5.04.2011 00:45:43, 11033 okunma, 63 cevap, burkhi88 yazdı
63.
''gitar çalarken kalbin atmıyorsa tavsiyeleriniz ? :D''
Bir kardioloğa görünmelisin.
(Ne? bana mı dedin?:/)


Bleeding_Man | 4 Mayıs 2012 Cuma 01:52
62.
Herkes gitar alabilir ve çalabilir ama ciddi anlamda çalabilmek için müziği ruhunda hissetmesi gerekir sadece notalara basarak müzik yapılmaz içinde hissedeceksin o müziği duygusal bişey çaldığın zaman o müzik acı verecek sana yoksa sadece çalmak için çalmakla olmaz bence...


uqurbasdas | 3 Mayıs 2012 Perşembe 13:50
61.
Gitar calmak bir tutkudur eline aldiginda bi daha birakamazsin..hava atmak icin calan cok..en_alttaki_tel arkadasin dedigi gibide maalesef iyi calanla kötüyü ayiramiyorlar...gitar calarken kalbin atmiyorsa enstruman sana göre degildir birak :))


gitarist_esra03 | 3 Mayıs 2012 Perşembe 13:12
60.


harika bi tespit =)


NeverLetMeGo | 19 Mart 2012 Pazartesi 18:22
59.
dahada kötüsü , çoğu insan iyi çalanla kötü çalanı ayırt edemiyor :)


en_alttaki_tel | 17 Mart 2012 Cumartesi 23:30
58.
bence gitar insanın en iyi dostudur çünkü gitar kısacası bir tutkudur...


azra_ | 17 Mart 2012 Cumartesi 19:26
57.
bence gitar insanın en iyi dostudur çünkü gitar kısacası bir tutkudur...


azra_ | 17 Mart 2012 Cumartesi 19:26
56.

haklısın gardaş


umuricoz | 17 Mart 2012 Cumartesi 18:58
55.
parası olan alır gitarı, ister hava atar, ister toprağa eker ve sular, isterse çevirir sırtını kaşır.. atarlanmayın böyle şeylere beyler sakin olun..


skyfall 007 | 17 Mart 2012 Cumartesi 16:36
54.
gıtar çalarken kalbın atmalıymış dogrudurr lakin benim sevdiğim bi öküz bana bakarak çalar havasınıda atardı ama onun kalbi değil benim kalbim çarpardı ne alakaa şimdi arkadaşş yaa :D


meb'de köle | 16 Mart 2012 Cuma 22:24
53.


bu kadar ustune qitmeyn adamın belliki yaptigi seyi sewıor gitar calmayı we buna baskalarınında sahip olmasını kıskanıor olabilir sewen kiskanirmis =)



ParoiSt | 16 Mart 2012 Cuma 12:45
52.
quzel soru =) qitar asktır sabir isteyen zor ama karsılıgını almak senın elınde olan bir asktir.. sewqiline dokunduqunda nasl ki kalp atısların hızlanıorsa gitarin bir sesini duyduqunda da öyle hızlanıor kalp atısların ona sahip olma duyqusundan olsa qerek ki qitar calmak istiyoruz :D uzun lafin kisasi qitar ayrıcalıktır bu ayrıcalıkta sana ister istemez ayri bir hawa katıyor . o kadar cileden sonra bırakında artk hawalarınıda atsınlar yani =) hatta hawa deqil ruzgar fırtına kasırga tsunami :D:D


ParoiSt | 16 Mart 2012 Cuma 12:43
51.
sadece bu konuya cevap yazmak için üye oldum. o derece sinirlendim.

başlığı açan kişiye sesleniyorum. sen kimsin ya? sen kimsin de bir aksiyonun herkes tarafından yapılmaması gerektiğini söyleyebiliyorsun? bu ne cüret? ben hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım. hava atanları seversin sevmezsin ayrı, her önüne gelen gitar çalmasın diyorsanız buyrun yazın demiş.

şuna cevap için harcadığım zamana bile acıdım.


berabaskurt | 15 Mart 2012 Perşembe 19:02
50.
Bende gitar çalıyom abi? Arada o beni çalıyor ama durumu toparlıyoruz
Walla gitar çalan erkeği kızlar seviyor falan diye bi yalan atılmış ortaya yüzyıllar önce ışığı gören gelmiş gibi.
Öyle bişey olsa evin büyük salonunu hareme cevirmem gerekirdi hani kızlar bayılıyormuşya
Gitar çalan arkadaşlar bilirler gitardan yayılan boya kokusunu duyumsamayı
Evcil hayvanı beslemek gibidir gitar çalmak yada evcil hayvanın sahibini beslemesi desek daha doğru olur:P
Otobüste giderken elinle tuttuğun borularda kulaklığında dinlediğin müziğe göre parmaklarının perdelerde gezinir gibi hareket etmesidir.
Askerde g3 ünle sabaha karşı 4-6 nöbetinde metallica creeping death çalmaktır:P(Solo bile atıyordum walla?):)
Gitarla yatıp kalkan arkadaşlara önerim eğer becerebiliyorsanız oturun ve kendi kendinize öğrenin çalın özellikle tabla akor çizelgeleriyle uğraşmadan duyduğunuz şeyleri çalmaya çalışarak ve akıl almaz sürelerde alıştırmalar yapmak.(Kendi still lerini yaratan gitaristler eğitim almadan başkalarının öğretisiyle sınırlanmadan kendi kendilerine yeni çalma şekilleri geliştirebilen gitaristlerdir.)
Enstürüman çalmak eşittir Alıştırma ve antremandır.
Hiç biriniz klavyede gezinirken ha du do ya bastım dırı rın rın rın sonracıma mi ye basıcam diye çalmaz göz bakar parmaklar bilinç altıyla şarkıya odaklanır,bilinç altında klavye nota kontrolünü geliştirmekte bütün perde kombinasyonlarını alıştırmalarla zihninize kazımak şarttır.
Eywallah.


Ufuk/\/\ufuk | 15 Mart 2012 Perşembe 00:12
49.
önüne gelende çalsın arkasına gelende çalsın canlardır


passa | 14 Mart 2012 Çarşamba 22:54
48.


Yazdığın bi kere yanlış,1.5 senedir calıyorum ve ne netten gitar derslerine baktım nede bi kursa gittim,başkasından ögrendiğim tek şey bende calmak istiyorum dediğimde abimin caddelerde rüzgarı ögretmesi oldu.parçaların akorlarına internetten bakıyorum.notaları bilmiyorum ama power akorlar dışında bilmediğim akor yok.gitarımıdışarıya en fazla 2 defa cıkarmışımdır oda arkadaşlarımın gel vakıt geçiririz demesiyle.Şimdi ben hava atmak içinmi gitar calıyorum ? Hayır.hergün boş vakıtlerımde eğlenmek için takılıyorum.Doğru başlık yanlış cevaplar


freedom593 | 14 Mart 2012 Çarşamba 13:46
47.
eğer bir insan gerçekten gitarı seviyosa çalmalı öyle hava atmaya gelmez bu işler hava atmak için çalanlarında bi şey yaptıklarını zannetmiyorum onlar sadece aynı yerde sayar dururlar bence


flomena | 9 Mart 2012 Cuma 21:32
46.
evet arkadaşlar,konu başlığına dahil olan ben,daha yaklaşık 2-3 aydır gitarla uğraşan ben,daha öncesi iş güç derdinden fırsatımız olmadı,yaşım 29 evliyim birde Allah bağışlarsa 4 yaşında bir kızım var yani bahsettiğiniz üzere öyle kızlara hava atma gibi bir durumum söz konusu olamaz,mesleğim icabı(polis memuru) sıkıntı ve stres bizde burdan köye yol olur,ayrıca şark hizmetimi yapıyorum,bu durum iki kat daha fazla sıkıntı ve stres arz ediyor, e bulunduğum şehirde de öyle aman aman bir gitar kursuna rast gelmemişiz buradaki forumdaki yorumlardan bunu çıkarabilecek kadar da heralde kafamız çalışıyordur,evet bazı insanların geçmişten gelen yönlendirmelerle belli bir yeteneğe sahip oldukları tartışmasız doğrudur ama arkadaşlar şunu da bilmeniz lazım Allah herkese imkanları farklı yer ve zamanda bahşetmiş,bize de ancak bu zamanda böyle bir imkan ve olanak rast geldi,yani lise üni,po ancak şimdi şimdi kendimize geldik ve ne yapalım bizde sadece ve sadece maksat kendi kendimize ailemile eglenceli bir ortam oluşsun diyoruz,yani siz şimdi bu başlık altında konu açtınız diye gitar çalmaya çalışmayı bırakalım mı? geçen bilmediğimiz bir akor hakkında bir soru açtık bin pişman olduk,adam daha 18 yaşında ukala ukala cevap veriyor,yani demem o ki arkadaşlar müzik ruhu dinlendirmiyorsa, yani müzikle uğraşan insanlar benim bildiğim mütevazı,hoşgörülü olurlar,anlayışlı olurlar, yani gitar çalınabilir ama yaptığımız işi hissetmemiz gerekmez mi? gitar kişilere hasmıdır? yani bir kesim çalabilir bir kesim çalamaz mı? belli yaştan sonra gitar çalınamaz mı? emin olu gitar kursuna ilk gittiğim gün 11 yaşındaki küçük bir kardeşimiz tıkır tıkır çalıyordu,ben demedim ki bu adam 11 yaşında çocuktan gitar mı öğreneceğiz diye,oturdum 11 yaşında bir kardeşimizden ne öğrenebilirim diye bana yardımcı olmasını istedim,bazen parmaklıklarımızdan kurtulmamız gerekmez mi?


BaNDRoLSüZ | 9 Mart 2012 Cuma 19:55
45.
keman yada yan flüt e dönücem ben aga. herkeste bi gitar darlandım valla


dawnman | 7 Mart 2012 Çarşamba 14:47
44.
herkes gitarın cazibesine kapılıyor ne yaparsın?


buz^_^prensesi | 6 Mart 2012 Salı 21:39
Sayfalar:  [ 1 ]  [2]  [3]  [4] 

Anket
çapulcuberkay soruyor:
Vivaldi gitar markasını nasıl buluyorsunuz ?











Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,23 saniye.