Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Admin Bak Buraya Admin
admin hayırdır konumu silmişsin . nasıl iş yapıyorsunuz siz anlamadım ? cevap verin bana reis_Fermaniki@hotmail.com ekle yada burdan yaz bana . msjda atabilirsin .
30.04.2011 01:17:08, 2112 okunma, 18 cevap, Kurt_Cobain_N yazdı
18.


rica ederim :) netice olarak sen, ben ve aynı düşünceyi savunduğumuz onca kişi de Türkçe yazım kurallarına uyulması konusunda hemfikir -ki olması gereken de budur bence- ayrıca bu konu sadece belirli bir topluluğun alabileceği bir kural olmayıp, bu ülkede yaşayan herkesin uyması gereken en başlıca kurallardan biridir. bunun bilincinde olmak için illaki birilerinin uyarması da gerekmiyor. adminemmi konuyu silmiş, bana kalsa ben o üyeyi silerim.

saygılar.


kxl9mm | 4 Mayıs 2011 Çarşamba 02:19
17.
üye olurken kurallar yada benzeri bir metin geliyor sen onu oku yada okuma kabul ederek üye olduysan olay burada kapanır :) her baktığımda bir mail gelmiş "katıldığın konuya yorum yapıldı" diyor :D


EnveRJan | 3 Mayıs 2011 Salı 17:13
16.


:) el kaymasından ve c yerine ç kullanılmasından ziyade gözle görünür farklardan ve kasıtlı yani bilinçli dejenerasyondan söz ediyoruz :) çok dikkatliymişsin bu arada tebrik ederim


AdminEmmi | 3 Mayıs 2011 Salı 14:42
15.


Türkçe 'mizin düzgün kullanılması konusunda ben de hassasım, elimden gelen özeni de gösteriyorum ama bazen ufak tefek hatalar olabiliyor. Okurken farkettim, adminemminin de eli kaymış sanırım :)


kxl9mm | 3 Mayıs 2011 Salı 03:21
14.
"sen bana konu mu kaldırmadan desen ki bir daha ki konu başlıgında şu hatayı yapma ben o zmana dikkat ederim" demişsin arkadaşım.

Bu site de sana dedi ki; bu sitenin böyle böyle kuralları var, eğer sen bunlara uymazsan ben bunu bunu yaparım.

Bunu dediği için, uyarmak zorunda değil. Kurallara uygun davranması gereken sensin çünkü.

Normalde cevap vermeyecektim yalnız alıntı yaptığım yeri görünce dayanamadım. Ayrıca; nolmuş yani ha w ha v buna mı takıyoruz diye diye hiç bir şeyi önemsemeyen bir toplum haline geldik. Dil bir toplumun en önemli unsurlarındandır. Madem ha w ha v senin için çok farketmiyor, sen de düzgün yaz, olsun bitsin. :)


srgn03 | 2 Mayıs 2011 Pazartesi 21:26
13.




Gerçekten güzel ve anlaşılır biçimde kurallar açık, kurallardan çok bunu bilinçli olarak yapmamamız gerekir ve bu tarz olgularda kimi zaman yabancı ülkelere imreniyorum


EnveRJan | 2 Mayıs 2011 Pazartesi 19:36
12.

Bu cevap forum kurallarına aykırı olduğu için yayından kaldırılmıştır.

lione | 2 Mayıs 2011 Pazartesi 12:47
11.
site üyelerimizin verdiği cevaplar için teşekkür ederim..


bizim amacımız rahat okunabilir kaynaklar sunmaktır. milliyetçilik veyahut diğer akımlar bizi bağlamıyor ne yazık ki yanlış açıdan bakılmış. kurallarda da belirtildiği gibi herkesin birşeyler söylemesini istiyoruz. bir arkadaşa bakıp çıkıcam mantığından çok paylaşım yapılmasını tartışılmasını zaten istiyoruz. o nedenle forumumuz yayındadır. gene kurallarda belirtiliği gibi gözden kaçanlar olabilir ama kimseye torpil geçilmez.

Forum kurallarından alıntıdır:
15) Dejenere olmuş Türkçe ile metin girişi yapmak yasaktır.

Kurallara uymayanların mesajları silinir. Kimseye torpil geçilmez. Ancak gözden kaçanlar olabilir. AkorMerkezi.com bu kurallara uymanız halinde forumda ki mesajınızın veya açtığınız konunun silinmeyeceğini, yayından kaldırılmayacağını vs. garanti etmez.

Not: Bunun dışında klavyenizdeki ı,ç,ş,ü gibi Türkçe karakterleri kullanmaya özen göstermenizi ayrıca rica ediyoruz. Bize atalarımızdan miras kalan en değerli varlıklarımızdan biri olan Türkçemizi koruyup kollamamız gerektiğini ve sonraki kuşaklara aktaracak kişiler olduğumuzu, herşeyden önce birkaç Türk gençi daha sonra da Türkçe içerik sağlayıcısı bir yayıncı olarak sizlere hatırlatmak isteriz.
-----------------


hepinize saygılar selamlar..


AdminEmmi | 1 Mayıs 2011 Pazar 18:41
10.


Birinde hata arıyorsan eğer kendinde ara arkadaşım. Sana sormadan silerler çünkü kurallar var. Senin yapman gereken konuyu açmadan önce forum kurallarını okumaktı... Abartılan bir şey yok yani adamlar görevlerini yapmışlar.. Bu senin yaptığını 14-15 yaşındaki emocuklar yapıyor ve türkçe'yi oldukça yozlaştırıyorlar.. Sen de onlara bu yaptığınla yol göstermiş oluyorsun... Gitar önerim de yok.


LetMeLoveYou | 1 Mayıs 2011 Pazar 09:47
9.
abartılır kardeşim elden gelse adresine gidip yüz yüzede uyarılır ne acı gerçektir ki üniversitedeyim ve sınıfımda kalemi qalem diye tahtaya yazan ve 2 dönem boyu kalan arkadaşım dahi var. bir gerçek daha ki hangi ortamda ne koşulda olursa olsun Türkçemizi düzgün kullanmayan oranı 10 insandan 6 yani 10 kişiden 6 sı bu şekilde yazmakta

Türkçemin TürqcheLe$tir!lmesin3 karşıyım


EnveRJan | 1 Mayıs 2011 Pazar 02:19
8.


hayır benim söylemek istediğim nokta bu kadar abartılmaması dikkatsizliktir arkadaşım olabilir . klavye delikanlısı değil ben burda artistlik peşinde değilim ankaradayım snde ankaradaysan eğer yüzyüzede konusuruz ama sen bana konu mu kaldırmadan desen ki bir daha ki konu başlıgında şu hatayı yapma ben o zmana dikkat ederim ama bu şekilde olmamalı pek de konu açmıyorum zaten . danışmak istediğim bi nokta oldu açayım dedim . uzatmaya gerek yok . bu arada konuya dönelim :D gitara ne diyosun


Kurt_Cobain_N | 1 Mayıs 2011 Pazar 00:56
7.


adam haklı beyler..


cebir01 | 30 Nisan 2011 Cumartesi 23:24
6.
:) Sadece gülüyorum sana daha önce hiç bir forum sitesine üye olmadın heralde ? Konu milliyetçilik değil. Konu böyle türkçe kelimelerin ingilizce harfler ile yozlaştırılması. Sonuç olarak Türkçe'nin yozlaşması anladın mı arkadaşım ? Seninle nasıl konuşuyorsam adabınla konuş ! eziklik ne demek ? Özgürlükle de alakası yok internet alemi zaten o kadar özgür ki herkes önüne geleni yazıyor çiziyor. Sonuç olarak elin yazıyor zaten. Klavye delikanlısı diyorlar biliyor musun öylelerine ?????


LetMeLoveYou | 30 Nisan 2011 Cumartesi 23:17
5.


babamın oglu değil elbet de padişahın torunuda değil herhalde ? admine saygısızlık ettik pardon :D tövbe tövbe ya


Kurt_Cobain_N | 30 Nisan 2011 Cumartesi 23:11
4.
bu mu yani arkadaşım sorununuz bu mu ? ''v''yerine ''w'' mu yani ? müzik konuşulacak bi ortamda en serbest en özgür olunması gereken ortamda ''w'' yüzünden konu kaldırıyorsunuz öyle mi ? kendinizi çok akıllı sanıyonuz ya laf koyduğunu sanıyosun bide . arkadaş eziklik yapmayın lütfen v yerine w yapmışım ne olmuş yani dikkatsizliktir kardeşim . milliyetçilikse amaç en az senn kadar milliyetçiyimdir .


Kurt_Cobain_N | 30 Nisan 2011 Cumartesi 23:09
3.
Bir yıldan beri siteye üyesin ve foruma girip forum kurallarını okumadan başlık açarsan tabi silinir... Tawsiye nedir abi ? Türkçe'de tawsiye diye bi tabir mi var ? W diye bi harf var mı ? Türkçe konuşmayı öğren ondan sonra başlık aç...


LetMeLoveYou | 30 Nisan 2011 Cumartesi 21:55
2.


adam haklı beyler...


cebir01 | 30 Nisan 2011 Cumartesi 03:17
1.
admin senin babanın oğlu mu kardeşim ?






hayırdır neden kalıdırıldı pardon hangi kurala uymadı da kaldırdınız ? bana açıklama yapmadan kaldırılıyorsa eğer yada uyarı almadan bu yaptıgınız iş değildir . kusura bakmayın ama gerçekten ayıp ediyorsunuz

> From: adm@gitarakor.com
> To: reis_fermaniki@hotmail.com
> Subject: Forum Başlığınız Yayından Kaldırıldı
> Date: Fri, 29 Apr 2011 19:30:33 +0300
>
> Merhaba Kurt_Cobain_N,
>
> AkorMerkezi.com Forum'unda açtığınız başlık editör tarafından yayından kaldırıldı. Lütfen kurallara uygun olarak başlık açınız.
>
> Başlık: gitar üzerine tawsiye
>
> AkorMerkezi.com
> http://www.AkorMerkezi.com/


yazdığın mail yukarda. cevap da gönderildi sana. Sonra senin kör gözüne mi sokmak lazım yukarda Kurallar diye bi link var. Okudun mu hiç ? Kural 3.

Oku bakalım evladım...


AdminEmmi | 30 Nisan 2011 Cumartesi 03:09

Anket
zmega soruyor:
konservatuar okumak için öss şart olmalımıdır?









Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,11 saniye.