Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Rİtİm Şarkı Uyumu
ARKADAŞLAR BEN AKORLARA ÇOK RAHAT BASABİLİYORUM VE ÇOĞU RİTİMİDE ÇOK RAHAT ATABİLİYORUM AMA ŞÖYLE Bİ SORUN VAR PARÇAYI SÖLERKEN RİTMİ ŞARKIYA UYARLAMA DA BÜYÜK SIKINTI ÇEKİYORUM VE SADECE ATABİLİDİĞİM BİR RİTMİ UYAN TÜM PARÇALARA KULLANIYORUM. BU SORUNU NASIL AŞABİLİRİM... YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM!!!
1.07.2011 09:16:41, 1506 okunma, 4 cevap, masty yazdı
4.
evet yeni başlamış kardeşimiz......soruna cevap veriyorum kardeş iyice dinle şarkıyı....gitar çalarken ritimlerle ilgili problemini bildirmişsin bir şarkıın ritimin solosunu arpejini sağlıklı bir şekilde çıkarıp çalmak istiyorsan önce şarkıyı iyice dinlemelisin....şarkıda gitar sorunu yaşıyorsan müziğini....ses ile ilgili sorunun varsa sesinden yararlana bilirsin.......biraz tecrübe kazandıkça dinlediğin şarkılarada kendi yorumlarını dahi ekliceksin ;)


bahri biskin | 1 Temmuz 2011 Cuma 17:06
3.
mantıklı yaa bi deniyim onu :)


masty | 1 Temmuz 2011 Cuma 12:12
2.
şarkıyı arka plana atıp önce söylemeden çalmayı dene. Maksat ritmi takılmadan düzgün bir şekilde çalabilesin. Zaten ritmi tutturduktan sonra devamı gelir.


furkan007 | 1 Temmuz 2011 Cuma 12:10
1.
gitara yeni başlamış gibi görünüyosun:) normal olarak şarkı ritim uyumunda zorlanıcaksın belli bir süre. denedikçe çaldıkça düzelicek o. yeni ritimler öğrendikçe de her şarkıda aynı ritmi kullanmaktan kurtulursun :)


JasonMraz | 1 Temmuz 2011 Cuma 11:17

Anket
toprağın sesi soruyor:
EN SEVDİGİNİZ SANATCI BU ANKETTE KİM ?













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,16 saniye.