Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Paylaştığım Akor Ve Tablar Artık Kabul Edilsin İstiyorum Ya :d
Site yetkilileri ben basit ama gururlu bir üyeyim :D Bunu bana çok görmeyin paylaştığım içerikleri onaylayın :D
10.07.2011 14:47:58, 1501 okunma, 11 cevap, diego54 yazdı
11.


moderatör seçilmeli sitede paylaşımlar durmamalı


diego54 | 13 Temmuz 2011 Çarşamba 14:41
10.
Adminler değil admin bildiğim kadarıyla.Binlerce üyeyle tek bir admin idare ediyor.Adamcağıza da yazık.Her gün kaç tane içerik geliyordur kim bilir?


berkil | 11 Temmuz 2011 Pazartesi 14:44
9.
Böyle kapsamlı bir siteye böyle aşırı düşük ilgi çok anlamsız işini iyi yapmalı bu adminler !


diego54 | 11 Temmuz 2011 Pazartesi 01:43
8.
aynen öyle :)


hckrr | 10 Temmuz 2011 Pazar 21:57
7.
boşver kardeşim, yasaklı şarkı demek şu demek : biz aşırı milliyetçiyiz, gerisi hikaye. bu sitede boşuna zaman harcama, git adam gibi bir siteye koy. Sonuçta müzik evrenseldir. Evrenselliğe ket vuracak her hangi bir tavır muzik dışı hatta insanlık dışıdır. Ama burda aka ak desen, kara diyecek insanlar bile var. Ben dedim diyceğimi, bundan sonra ne bir içerik ne bir demo ne de bir kayıt bırakmam bu siteye. Demomuda kaldırdım zaten. Keyifleri bilir:)



onlychords | 10 Temmuz 2011 Pazar 21:55
6.
yok aslında benim dediğim şey o değil mesela haluk levet elfida deyip bir şarkı yayımlayacam ama kullanıcılar bi açıyor bilmem ne petrol bilmem yüzde kaç ne şarkı falan da yok hem gönderilen şarkının da onayının alınması gerek mehmet atlı ay lê gulê şarkısını internette çok aradım akorlarını bulamadım sonra ben çıkarttım dedim belki 2-3 kişiye yardımım dokunur gönderdim adamlar yayından kaldırmış gerekçe de yasaklı şarkı bak bak hele yasaklı şarkıymış bu adam aşını anlatıyor yasaklı şarkıymış ama tabi demek istediğim gönderilen içeriğin o yönününde onaydan geçmesi gerek


hckrr | 10 Temmuz 2011 Pazar 21:23
5.
reklamını yapabilirsin, bunda bir sakınca yok ki, abuk sabuk grubların reklamlarını yapıyor millet. örneğin bir tane konu var forumda Piiz grubuyla ilgili ki bu kadar gereksiz çok grup var daha sayacağım. ayrıca dediğim gibi, ben demo koydum dakikasına onaya girdi. doğru dürüst bakılmadan hemde. madem öyle demolarda da aynı şeyi yapsınlar? olay o değil tamamen ihmalsizlik ve üşengeçlik o kadar

ama dediğim gibi banane:) sonuçta bu site benim girdiğim onlarca siteden bir tanesi, admin bir sallıyorsa ben 10 sallarım hiç umurumda da olmaz kardeşim.

dediğin gibi insanlara yardımcı olmak için gönderiliyor sonuçta içerikler. onay gelmeyecekse ya da onaydan geçemediyse bile uyarı gelsin bilelim, veya ilgilenilmeyecekse içerik olarak bazı şeyler kaldırılsın.


onlychords | 10 Temmuz 2011 Pazar 20:55
4.
arkadaşım dediğin gibi bir çok akor tab hatalı burda bir şey paylaşmaya çalışıyorsam yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olabilmek amacım ama burdaki yönetimi de anlamak gerek sonuçta o paylaştığın şarkının içeriğinin ne olduğunun bilinmesi gerek mesela ben şarkı akoru adı altında reklamımı yapıyor olabilirim ya da daha farklı bir şey o yüzden biraz daha anlayışlı olmak gerek ama tabi admin siteyle daha fazla ilgilenebilir ya da en azından daha fazla ilgilenebilecek birilerini admin yapabilir admin size sesleniyorum ilgilenin sitenizlee :)


hckrr | 10 Temmuz 2011 Pazar 20:30
3.
valla ben de denedim, demo olarak bir şey gönderdiğiniz vakit, hiç kontrol edilmeksizin onay alınıyor, ama akor tab şarkı çeviri içeriği vs için günlerce bekliyoruz, Time: The Beginning Megadeth cevirisini bir tanesi yapmış sitede, baştan sona yanlış. Kendim çevirdim gönderdim hatta konuda açtım. Admin bir kaç gün beklemen lazım dedi, 10 günü geçiyor hala onay yok. Umurumda da değil açıkçası, banane:) ne yapıyorsa kendine yapıyor. Sonuçta bizim paylaşıyor olmamız en çok onun işine yarar. Ben bundan sonra ne şarkı ne demo ne de çeviri hiç bir şey eklememeye karar verdim zaten. Bana bir faydası yok zaten, zararını çekecek adminin kendisi.


onlychords | 10 Temmuz 2011 Pazar 19:59
2.
:) aynen adminn artık paylaşmayacam bir şey zaten :@


hckrr | 10 Temmuz 2011 Pazar 18:33
1.
:))) adam haklı


Electricist | 10 Temmuz 2011 Pazar 16:13

Anket
JuanDeLL soruyor:
Elektro Klasik Gitar İçin Hangi Marka?








Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,19 saniye.