Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Elektro Akustik Ses Sistemine Baglama
elektro akustik gitarlar direk olarak ses sistemi jack ıyla gitara baglanabiliyormu baska bişey gerektirmeksizin
20.07.2011 09:41:47, 8580 okunma, 10 cevap, ThugsteN yazdı
10.


evet ben lakayıtım daha fazla konumu baltalama


ThugsteN | 22 Temmuz 2011 Cuma 08:58
9.


Türkçe ya da olmaması değil problem zaten, kullandığın şey yanlış. Sen gitar ara kablosu demek istiyorsun, ama Jug değil o Jack olacak. Bunu düzelttiğim için bana böyle saçma sapan ve komik bir şekilde tepki niye verdiğini anlamış değilim. Ayrıca "maydanoz" vs gibi ifadelerde bulunacaksan, boşuna cevap yazıp zamanımı harcamayayım. lakayit birisiyle zaten işim olamaz.


onlychords | 21 Temmuz 2011 Perşembe 23:27
8.


1. jug ile jack türkçe bir kelime olmadıgından herhangi bir şekilde laf türkçeyi doğru kullan şekilde bana laf söylemeye hakkın yoktur
2. o adam adı her neyse "bashka" şeklinde kullandıgından kelimeleri benim sorunum onla sen herşeye maydonoz olma


ThugsteN | 21 Temmuz 2011 Perşembe 12:42
7.


Her işe burnunu sokup milleti Türkçesi ve yazdığı kelimelerin yanlışlığı yüzünden eleştrip Türkçeyi kullanamayan sensin. Böyle bir cevap verebileceğini tahmin ediyordum zaten. Sonuçta zararı bana değil sana dokunacak. Keyfin bilir.

Not: Bahsettiğin şey "jack" tır. Türkçeyle İngilizceyle alakası yok bunun. Sen Gitar ara kablosuna "Sürahi" demeyi tercih ediyorsan, o senin bileceğin şey. Ayrıca bu şekilde yol almaya devam edersen bazı şeylere de hazırlıklı ol derim. Ben seni düzeltmek için uyarma ihtiyacı hissettim, başkası alay eder ki böyle devam ederse alay konusu olursun zaten girdiğin ortamlarda, bu da beni ilgilendiren bir şey değil. Tercihin buysa, böyle devam et.

Türkçe konusunda ise, sen Türkçe yi düzgün kullanama, sonra milletin Türkçesine laf et, yok öyle üç kuruşa beş köfte, hakkın neyse karşılığını alacaksın, herşeye burnunu sokan ben değilim, senin burnunu sokmandan rahatsızlık duyup seni uyaran kişiyim ben. Ayrıca konu dışına çıkıp konuyla ilgili bilgin olmadığı halde, sırf milletin Türkçesine laf atmak için yazı yazan sensin ben değilim. Ben burda konuyla ilgili şeyleri daha fazla yazdım. Kavramları karıştırmadan konuşalım bir daha ki sefere. Yok beceremiyorsak susmak da erdemdir bir yerde..


onlychords | 21 Temmuz 2011 Perşembe 12:35
6.


jack türkçe kelime de mi ben yanlıs kullanmısım sen her işine burnunu sokma konu dışınada çıkma


ThugsteN | 21 Temmuz 2011 Perşembe 10:03
5.


- Birincisi Jug değil "Jack" olacak. "Jug" un anlamı, sürahi testi dir.
- İkincisi, ben kendi elektro akustik gitarıma büyültücü jack la girmeyi denedim. Ses inanılmaz kötü geliyor. Sistemin sesini sonuna kadar açman, gitarın da sesini sonuna kadar açman gerekiyor. Ve bu halde bile sadece bass sesler anlaşılıyor, Elektro gitarın çıplak sesi bile -tellerden gelen o teneke ses- sistemden gelenden daha yüksek olacaktır.

Bu arada son bir şey daha, bir tavsiye benden sana, milletin Türkçesine laf edeceğine, kendin düzgün Türkçe'yi kullanmayı öğrenirsen senin açından daha iyi olur. Şayet Türkiye de yaşayıp bu kadar kötü bir Türkçe ile konuştuktan sonra, Azeri birisinin Türkçe kullanımına laf etmen, gerçekten ayıplanacak bir tutum.


onlychords | 20 Temmuz 2011 Çarşamba 17:55
4.
NORMAL 5+1 SES SİSTMİNE BAGLICAM BİLGİSAYARA GİREN JUGLARDAN VAR UCUNDA O GİTARA GİRERMİ GİRERSE SES NASIL OLUR


ThugsteN | 20 Temmuz 2011 Çarşamba 15:59
3.


katılıyorum yaparsın bi şekilde ama tad alamazsın asla.


admirajuanita | 20 Temmuz 2011 Çarşamba 11:14
2.
direkt*


onlychords | 20 Temmuz 2011 Çarşamba 11:03
1.
Şimdi sorunda mantık hatası var, Elektro Akustik gitarlar, gitara bağlanabiliyor mu, yoksa gitarlar direk ses sistemine bağlanabiliyor mu?

Şayet microcube ler var, gitarını ya da vokal ve başka enstrumanını direk girebileceğin. Ama basit bir kolona direk bağlayabilir misin emin değilim, şayet dönüştürücü jack lazım, onu bağlasan bile ses, akustiğin dışarı verdiği sesten daha fazla ya da iyi olamaz.


onlychords | 20 Temmuz 2011 Çarşamba 10:24

Anket
Bunickonbesharf soruyor:
Amon Amarth dinler misin ?








Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,22 saniye.