Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

İbanez Talman Serisi Sizce Nasıl Arkadaşlar ?
İbanez Talman serisinden birkaç model inceledim ancak internet üzerinden olduğundan deneyemedim tabi ..
Talman serisinden gitarı olan arkadaşlar varsa bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim

5.08.2011 17:34:19, 2202 okunma, 8 cevap, mrttnchn yazdı
8.
aslında benim beklentim hem elektro ya yakın hemde akustik tonlar alabileceğim bir gitar olmasından yana hem talman serisi gitarlara dist de bağlandığında metale yakın bir ses alınabiliyormuş müzik dükkanlarında da pek bulunan bir model değil sanırım deneme fırsatım olmadı dediğim gibi elektro ya yakın sesler alınabiği söylendiği için bu seriye yöneldim yorumlarınız için sağolun :)


mrttnchn | 18 Ağustos 2011 Perşembe 02:39
7.
karbon kasaları bende sevmem dediğim gibi gitarın göğsünü titretmesi lazım :)


muhammedm | 7 Ağustos 2011 Pazar 13:30
6.
Sadece şunu söyleyeyim . İbanez talman serisinin gitarlarına yetecek kadar param olsa asla talman serisinden bi gitar almam :) ..


ylomaz1 | 7 Ağustos 2011 Pazar 10:49
5.


Anladım:) Ben genel olarak ifade ettiğini sandım, bazıları çünkü Karbon kasa seviyor, ben sevmiyorum ondan öyle söyledim.


onlychords | 7 Ağustos 2011 Pazar 01:49
4.
benim kast ettiğim arkadaşın bütcesine göre gitarlar yoksa iyi bi jumboyla çok güzel ses alırsın değin gibi 400 500 civarı fiyata alıncak bi gitarın jumbonun sahnede sesini boğma yapacağını düşünüyorum ben ki öyle


muhammedm | 7 Ağustos 2011 Pazar 00:59
3.


Öncelikle senin tercihin, alıp almamak sana kalmış, gidip denersin hoşuna giderse alırsın. Ama şunu söylemeden geçmeyeceğim. Ibanez Akustik gitarlarda başarılı bir marka değil, hiç bir zaman da olmadı. Talman seriside arkadaşın dediği gibi tamamen dış görünüş için yapılmış ve bana kalırsa çok kötü bir görüntüsü var.

Hiç bir Akustik gitar Jumbo ya da Super Jumbo nun yerini alamaz. Şekil olsun diye hele gitar sakın almayı denemeyin. Karbon kasalar bile artık ilgimi çekmiyor benim örneğin. Ve sahne performansı Jumbo kasaların harikadır, kasanın büyük olması sahneyi nasıl olumsuz yönde etkileyebilir ki, hem duruşu hem ses yoğunluğu hem de insanın elinde ki duyguyusla Jumbo ve Super Jumbo bence Akustik bir gitar için vazgeçilmez seçenekler.



onlychords | 7 Ağustos 2011 Pazar 00:47
2.
akustik gitardan ne bekledğine bağlı bu fiyattaki gitarların ya çıplak sesi yada sahne performansı iyidir talmanda sahne performansı daha iyi ben akustik gitarda gitarın sesinin göğsünü titretmesini istewrim o yüzden jumbo bi gitar aldım ama kasası büyük olduğu için sahne perfomsının iyi olacağını sanmıyorum dedğim gibi tercih meselesi ama iyi gitarlar bence


muhammedm | 7 Ağustos 2011 Pazar 00:39
1.
Tamamen dış görünüş için yapılmış bir gitar, çıplak sesi son derece etkisiz, amfi ile kötü sayılmaz


MarioPuzo | 5 Ağustos 2011 Cuma 19:10

Anket
erdisancar soruyor:
Md altyapı tarzında çalışmalarınız varmı?








Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,17 saniye.