Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Teröre Ve Hükümetin Beceriksizliğini Lanet Ediyorum !
Hükümet hayatı Mount&Blade sandı galiba ölenin yerine yenisi geçiyor diye ülkede adam kalmayacak.Mount&Blade oyununda bile bir savaşta kayıp verildiğinde yapay zeka bile isyan ediyor.Sizlerde o yapay zekayı yönetecek bir zeka bile yok gel gelelim bu ülkenin sorumluluğunu taşımak için oy istiyorsunuz peki şehitlerin sorumlulugunu hesabını kim ödeyecek ? Oy isterken bunu düşünecek bir zeka hissedecek bir vicdan da yok.Al kendine bir PC age of empires yükle takıl kafana göre ;)
17.08.2011 18:17:00, 805 okunma, 5 cevap, diego54 yazdı
5.
başınıza gelmeden anlamazsınız yeri değilmiş :@ açtırmayın ağzımı


diego54 | 17 Ağustos 2011 Çarşamba 22:07
4.

Bu cevap forum kurallarına aykırı olduğu için yayından kaldırılmıştır.

diego54 | 17 Ağustos 2011 Çarşamba 22:00
3.
İstediğin her yere yazmak gibi bir hakkın yok. İnsan hakları beyannamesinin maddelerini sorsam öyle bakakalırsın oysa istediğim her yere yazar çizerim bu benim hakkım gibi bir tavırla, müzik sitesine, konuyla alakasız şeyler yazıyorsun. Milyonlarca site mevcut Siyaset yapabileceğin. Siyaset de öyle kolay değildir, gerçekten bir şeyler biliyorsan gidip oralara yazarsın.

Bu zihniyet yarın öbür gün saçma sapan msjlar atıp, ona buna asılıp sonra da istediğimi yaparım havasıyla internet üzerinde at koşturuyor zaten.

Suçla istediğini, istediğini sev istediğinden nefret et. Ama sana tavsiyem, eleştiriden daha çok paylaşacağın şeyler olsun. Toplumsal düşünmeden önce bireysel düşünmeyi öğrenip, önce kendini geliştir, araştır, oku. Sonra kendini ifade edeceğin yerleri zamanla bulacaksın zaten.

Müzik sitesinde siyaset, gerçekten anlamsız bir hata. Komik olan ise, eleştirel olarak yazdığın bu yazının, teknik olarak eleştirilecek bir malzeme olması. Bir şeyler yapıp söylerken bir adım ilerisini düşünürsen senin yararına olur.


onlychords | 17 Ağustos 2011 Çarşamba 20:19
2.


istediğim her yere yazarım göz önünde bulusun yeter.Ayrıca hükümet ümit veripte karşımıza böyle haberler çıkyıorsa suçlarım istediğimi söylerim


diego54 | 17 Ağustos 2011 Çarşamba 19:55
1.
şehitlere siz gibi bizde üzülüyoruz eminin bu ülkede ekmek yiyen herkes de üzülüyordur ama iş hükümete hakaret edince hallolmuyor hükümeti ben çok mu seviyorum hayır ama sizce hangi parti gelirse bu sorun hallolur bence hiçbirinin o kapasitesi yok ayrıca bu buraya yazılcak bir konu da değil bence


sml44 | 17 Ağustos 2011 Çarşamba 18:53

Anket
gitarmanyakı soruyor:
Sizce Gitar... ?













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,16 saniye.