Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Guitar Rig?
Arkadaşlar bu program sayesinde amfiye gerek kalmadan bilgisayarımızı amfi gibi kullanabiliyomusuz bir bilen varsa açıklarmı?
30.10.2011 12:25:54, 2786 okunma, 37 cevap, kaanselen yazdı
37.
Orkun kardeş uymayacaksın diye bir laf var sen yararlı ve bilgili bir arkadaşsın yardımında çokça dokunuyor burda ki arkadaşlara bu belli tammam.


Ufuk/\/\ufuk | 31 Ekim 2011 Pazartesi 13:25
36.


.Exe uzantılı veya değil...


biolab | 31 Ekim 2011 Pazartesi 12:08
35.


'3 kelime PC bilmiyorsun' ne demektir yahu? Virus programları bu tarz uygulama dosyalarını .exe uzantılı, virüs olarak algılar evet ama ben McAfee nin trojan bulduğunu söylüyorum sana, direkt dosyaya bağlı trojan buldu diyorum, yanlış alarmdır doğrudur bu beni ilgilendirmiyor. Ben daha öncede söylediğim ve çok 'sevgili' dostumuzun reklam yapma amaçlı buraya yapıştırdığı üzere, PC yi laylaylom amaçlı kullanmıyorum. Tabi ki de virüs uyarılarını dikkate alacağım. Kimseyede yüklemeyin demedim, uyarımı yaptım, sizde sorun yoksa kullanın dedim.

Üyeliğini de silmene gerek yok nedir bu sitede ki insanların alınganlıkları böyle yahu. As_ ın hayatı yalandı, insanlara kendi sesi diye başkasının sesini yutturmuştu, tabi ki artık hiç kimseye güvenmeyeceğim burada. Sende ben bizzat kendim kırdım diyorsun, ben de sana sordum. Sen mi yazdın dosyayı, programlama diliyle dosyayı hazırlayıp, kendi başına mı kırdın Guitar rig 3 ü, yoksa dosyaları bir yerden bulup yönergeleri mi okudun. Ben tekrar söylüyorum inanmıyorum senin böyle bir şey yaptığına, bu ifade edildiği kadar basit bir olay değil çünkü.

Yok üyeliğimi sildim yok dosyaları kaldırdım. Böyle triplere gerek yok yani..


biolab | 31 Ekim 2011 Pazartesi 11:48
34.


abi tamam pes ediyorum size yardımcı olmaya çalıştım diye neler yazılmış hakkımda üyeliğmide siliyorum linkide sildim ayrıca 3 kelime pc bilmiyorsun yorum yazmışsın virüs programları crack dosyalrını herzamen viruslü bulur ben yazılım üzerinde değişiklik yaparken virus programını kapattımda yaptım çünkü virüs programları bu dosyaları programı yüklü olduğu klasör dışında bulursa bir tür etkinleştirme dosyası olarak algılıo ve virüs alarmı veriyo abi ayrıca o verdiğim dosyaları başka bir sitede bul en adi şerefsiz yalancı benim tamammı


orkun44 | 31 Ekim 2011 Pazartesi 08:34
33.


abi tamam pes ediyorum size yardımcı olmaya çalıştım diye neler yazılmış hakkımda üyeliğmide siliyorum linkide sildim ayrıca 3 kelime pc bilmiyorsun yorum yazmışsın virüs programları crack dosyalrını herzamen viruslü bulur ban yazılım üzerinde değişiklik yaparken virus programını kapattımda yaptım çünkü virüs programları bu dosyaları programı yüklü olduğu klasör dışında bulursa bir tür etkinleştirme dosyası olarak algılıo ve virüs alarmı veriyo abi ayrıca o verdiğim dosyaları başka bir sitede bul en adi şerefsiz yalancı benim tamammı


orkun44 | 31 Ekim 2011 Pazartesi 08:32
32.
Ben şu işi toparlayayım yoksa yine birileri, birilerine saçma sapan, kulaktan dolma, bilmeden etmeden bir şeyler söylüyor, millet yine işin doğrusunu anlamayacak.

Guitar Rig, prosesörlerin digital hali değildir zira prosesörler zaten digitaldir:D Guitar rig bu digitalliğin bir yazılımıdır PC de kullanabileceğiniz. Bilmemek insanı gerçekten komik duruma düşürüyormuş:)

Programı crack iyle birlikte link olarak veren arkadaşlar oldu. Ben de virus bulduğu için uyarımı yaptım, sizin tercihiniz, sorun sizde yoksa, gönül rahatlığıyla indirin kurun.

Program stand-alone yani yalnız başına kullanılabileceği gibi, kayıt programları Cubase - Nuendo vs ile de kullanılabiliyor. Bir çok mikrofonlamadan tutunda ki mikrofon yerlerini ve açılarını da ayarlayabiliyorsunuz, mikrofon çeşitlerine, ribbon, condenser, dynamic gibi, ve amfi çeşitlerine kadar çok geniş bir digital ortam sunmakta. Veriler ileri seviyede ve çok tatmin edici. Birilerinin atıp tuttuğu gibi, yetersiz ya da Analog a göre kötü vs değil. Zaten Analog la farkı çoğu kişi ayırt bile edemez.

Amfiler ve bütün ayarlar profesyonel düzeyde olduğundan, başlarda biraz zorlanmanız, deep gürültüsü almanız vs mühtemel ama biraz kurcalarsanız sorun kalmaz. Çok değişik efektler mevcut bu açıdan çok zengin bir ses bankası.

Bir çoğunun elinde kaliteli Analog setup olmadığından, Guitar Rig, orta seviyede ki çoğu analog setuplardan daha kaliteli bir sound sunar.

Latency sorunu, gecikme sorunu oluyor. Siz gitara vurduğunuzda ses sisteme ulaşıp ordan programdan geçip tekrar hoperlörlere gelir, bu sürede geçen zaman demek. Bunu minimum seviyede tutman için, M-Audio ve benzeri ya da daha iyi bir ses kartı şart. Yoksa Asio drivers ları indirmek lazım ki yinede farkedilir bir latency söz konusu olacaktır özellikle kayıt ederken ve kanal kayıtlarda sorun yaşarsınız.

Normal seviyede bir M-Audio 250 350 tl civarı. Bu fiyata iyi bir amfi alsanız bile, bu pedal kadar kaliteli bir soundu 3000 tl lik setuplara ya da 600 1000 liralık prosesörlere sahip olmadıkça beklemeyin ki Guitar rig onlar kadar sağlam sound verebilir doğru sistemle.

Sonuç itibariyle, Eğer sadece evde çalmak istiyorsanız ve kayıtlarda iyi soundlar elde etmek istiyorsanız, Ses kartı ve Guitar Rig daha kullanışlıdır. Programı orjinal satın alırsanız yanında pedallarıda geliyor. Ama Fiyatı biraz tuzlu:) Hakkını fazlasıyla veriyor.

Deneysel çalışmalar için biçilmiş kaftan. Sonuçta kimsenin eline bir Metallica Amfisi ve modifiye edilmiş bir sound, binlik amfilerle bile geçmez. Ama guitar rig le bunu yapmanız mümkün:)

Malum kişilerde okusun, öğrensin. Bilmeyip, bilgi satmaya çalışmadan önce iyi gider:)



biolab | 31 Ekim 2011 Pazartesi 01:48
31.
Hı hım falan filan aaa ne diyorduk
Kaanselen uzun lafın kısası amfi gibide kullanırsın özel efektleride vardır tam bir prosesörün pcde ki digital halidir.
Ses kartının kalitesine göre tatmin edici sesler duyarsın fukağralıktan ziyade aaa şimdilik neyin ne olduğunu bilmeden işte hangi amfi nedir? nasıldır vs bunları bilmeden para yatırma demek istedim.30 wattlık clean amfilere bile 150-200 lira istiyorlar
Gitar rig amplitube metal ve diğer versiyonları vardı bunlarla gitar soundlarına alışma sürecine başlayabilirsin.
Ses geçikmesi sorununu nasıl aşıcağınıda diğer üye söylemiş bu kadar.


Ufuk/\/\ufuk | 31 Ekim 2011 Pazartesi 01:28
30.


:) dostum ergen misin :D
sana gitar tonları için o parçayı dinle dedim :D sen sosyo kültürel eleştiri yapmışsın .. aslında şöyle bir durum var, yapılan tarzı beğenmeyebilir, şarkıyı da beğenmeye bilirsin.. ama insanın "herşeyi bilen benim" edasna katılması için ne bileyim biraz bişeyler üretmiş olması da gerekmez mi? senin "rock dünyasına kazandırdığın" eserleri dinlemek isterdim açıkcası.. hatta kullandığın gitar pedallar ve amfiyi de merak ediyorum..

"etiket"li sound dan bahsetmişsin, bak sevgili dostum, bahsettiğin grupların ilk albümlerine bak, metallica dedin, sana burda rock tarihi dersi vermek istemiyorum da, kill em all daki gitar tonlarındaki devrimselliği açıklarmısın? müzik canlıdır, her gelişmeden etkilenir, metallica nın black albümündeki karakteristik tonlardan bahsediyorsan "producer" kısmında kimin olduğuna da bak.. senin cılız kulağına gelmeden bir albümün kaç ses mühendisi kaç "müziği yutmuş" kişinin filitresinden geçmiş olduğunu bildiğini sanmıyorum. bilsem böyle ergen bi çıkarımla "metallicanın tonu etkiletli sizinki değil" demezdin :D

bir de aklınca kendini çok müzik gurmesi görüp diğer insanları "bilgisizlikle" suçlamışsın. dostum, belli ki yaşın veya beynin küçük; ama insanları hor görme.. senin stratovariusu bilmen, başkasının sick puppies sevmesi, birinin hala bob dylan dinlemesi, kiminin dumana tapması, tamamen tercih meselesidir..

ve son olarak da yine yaşına veya kapasitene veriyorum da; 1980 lerde başlatılan ve 2000 de biten tarz hangi tarzdır? farkındamısın bilmiyorum ama şarkıda gitar tonlarına dikkat etmen gerekirken, sen magazin muhabiri gibi saçmalamışsın..
Uzun lafın kısası, eleştiri karşındaki "üzmek" için yapılmaz.. ha üzmek için de bi kapasite lazım, beyinsizce yapılan eleştiri sadece eleştiri yapanı komik duruma düşürür. Mesela ben seni eleştireyim; bi kere üyelerinin "bilgisiz" olduğunu düşündüğün bir sitede takılıyorsun. Bu ne demek, insanların bilgisizliklerini bahane ederek kendini üstün görme çaban var yani, egon yüksek. muhtemelen kabul görme sıkıntısı yaşıyorsun. burda insanlara haksız yakıştırmalarla kendini iyi hissediyosun,patojenik yani.
Bunun yanında insanların bilgisizliklerini kendine dert etmişsin ama kendi müzik bilgine de güvenmiyosun, çünkü siteye kendini ifade edebileceğin herhangi bir paylaışım eklememişsin. ensturman çaldığın bile şüpheliyken, bu işe emek veren kafa yoran adamlara "racon" kesmeye kalkıyosun. bu da senin aslında özgüvensiz biri olduğunu gösteriyor.
ayrıca "heavy metal"de klavye olmaz diyecek kadar da safsın, çünkü müzikle uğraşan, tavırlarından dünyayı yemiş bitirmiş, görsen uzak doğu müziği ile africa yerlilerinin müziklerini harmanlayıp rock sounduyla sunmuş bi kompozisyoncu tavrı var da, heavy metal de klavye olmaz diyecek kadar da bambaşka bir gezegenden.. buna sıfat bulmakta çekindim, sadece allah ıslah etsin diyorum :D


bak nasıl eleştiriler? somut, senin cümlelerinden alıntılar var, seni sen yapan şeyler ile seni sana anlattım. sen de bunu yapmaya çalış.. klişelerden kop, kendini iyi hissedeceğin bişey önereyim, aynaya bak ve sor "niye bu kadar malım" de.. inan ki belki uslu bir çocuk olursan sen de şirinleri görebilirsin.. arada bir kendini de akord et..


togaykurtulus | 31 Ekim 2011 Pazartesi 01:25
29.


Demek ki senin gibilere sert çıkışmak gerekiyormuş 'sevgili' ünvanını almak için. Merak etme kardeşim, kim kimin ne mal olduğunu burada görüyor. Altta ki sözlerimde bir anormallik yok, ama senin gibileri iyi tanıyorum ben, evinde belki Analog pedal bile yok, Digital Analogdan kötüdür diye burda adama bir saldırmadığın kaldı. Ucuz kelimelerle ve saygısız tavırlarla konuşan sen olduğun halde, kimi kime reklam etmeye çalışıyorsun onu anlamış değilim?

Ayrıca, senin saygısız ve seviyesiz tavırlarını eleştirirken ben, benden saygı bekliyor olman çok ucuz bir numara.

Önce sen ne halt yediğini bilme, ahkam kes, abuk sabuk konuş, sonrada ben öyle demek istemedim böyle demek istedim diye açıklama yapmaya çalış.

İşin aslı çok basit: Birisi crack i kendi yazdığını iddia eder, ki bunun için ileri seviye program bilgisi gerekir, diğeri kahvehane ağzıyla konuşur. Bende adamı bende virüs buldu dikkat et diye uyarıyorum:) Böylesine müstehak zaten.

Senin yüzsüzlüğüne diyecek lafım yok dostum. Helal olsun ne diyim.


biolab | 31 Ekim 2011 Pazartesi 01:18
28.
Sevgili biolab konu gitar rig ve lütfen saygılı ol benimle konuşurken bu bir rica ?
Bırak bi altta ki sözlerinde ne kadar gerçekciymişsin bunu anlasınlar tamam mı.


Ufuk/\/\ufuk | 31 Ekim 2011 Pazartesi 01:04
27.
Sevgili togay etiket dememde ki şeyi anlamamışsın gibi yada etiket dedim açılımı ise
Yaptığın müzikte kendine has sound un yoksa sen olduğunu belli edecek o tını bilirsin ?
Metallica megadeth ten demin kriz çıktı aaa
Machine head in bir şarkısının ilk 3 saniyesi çalsa kullanılan sound Machine head imzalı etiket sound um diye bağırıyorsa anlatmak istediğimi şimdi daha iyi anlamş olmalısın.
5 dakika şarkını dinledim kötü bulduğum şeylerede ben ellerinize sağlık zaten derim
Baterilerin elektronik oluşu çok belli oluyor senin bu günlerde yapabildiğin bu müziği,işin üstadları 80 lerde başlatıp 2000 lerde tarihe gömmüş yaptığın müzik zaten yapılmış ve modası geçmiş anlatabildim mi?
Sende haklısın forum kullanıcıların çoğu isveç death norveç black inngiltere alt grupları hatta iran metalini nerden bilip dinlemiş olsun yaptım oldu diyorsun bende yapmışsın tamamda olmamış diyorum teşekkürler kolay gelsin.


Ufuk/\/\ufuk | 31 Ekim 2011 Pazartesi 01:01
26.


Teşekkür ediyorum özelden konuştuğumuz konuşmayı burada lanse ettiğin ve bu yüzsüzlüğün ve saygısızlığın için. Demek sana normalde bir şeyler söylesem, dedikodu yapar gibi başkalarına yetiştirirdin.

Kavga etmeye niyetli olmadığını söylediğin halde ifadelerin hiç de öyle demiyor, gayet de kavgacı ve laubali kırathane ağzıyla muhabbet ediyorsun.

Bu konuşmayı buraya yapıştırmanda ki amaç nedir? Bunun cevabını bekliyorum senden.


biolab | 31 Ekim 2011 Pazartesi 00:55
25.
hocam, sana gelen crack e dikkat et, viruslu olabilir, bir de işe yarıyorsa msj atarmısın bana.

Adamın hayatı yalan gibi duıruyor bilgilerinden de. 30.10.2011 16:00:31
ben

Çok ön yargılı gördüm seni sakin olmalısın biraz yalan söylüyor olsada bundan benim bir kaybım olmaz.Gitar rig gibi yazılımların sağlam security çalışmaları olduğunu bende biliyorum 4. versiyon üzerinden uzun zaman geçti ve aşılamayan hiç bir güvenlik yoktur ilkesinide hesaba katarsan bi deneyim dedim.
Şimdi aaa deneme vakti bakalım sonuç ne olcuak. 30.10.2011 17:56:41

Biolab
dene bakalım. Benim tepki verdiğim, ben programı kırdım sana inandırmak zorunda değilim demesi oldu. Sanki kendisi yazılımı yapıp kırmış gibi. Dünyaca ünlü hackerlar zar zor kırabiliyor Guitar rig 3 ve 4 ü. Bir çoğu çalışmıyor hatta. Yoksa elinde crack yoktur demedim zaten. 30.10.2011 18:27:56
ben
txt teki yönergeleri uygula işe yarıyor
Kırdım diyor çünkü? Crack dosyaları doğru yerleştirirsen sende bende kırmış oluyoruz :)
Anladın hadi kolay gelsin. 30.10.2011 18:30:54
biolab
burda da var. Hiç bir yerden alıntı yapmadım falan dedi üstüne.

Kendi yazdığın sesleri save yapabiliyor musun? Ve birde, Nuendo Cubase gibi programlarla denedin mi dostum, kapanma sorunu olmuyor mu hiç? 30.10.2011 18:32:44

ben
u anda denediğim tek şey oto kapanmanın ve gitar rig 4 Demo yazan yerin Pro olduğu.
Diğerlerini denemedim onlarıda sen dene bakim gitar rig soundları güncel ve imzalı sesler ben intomgitar diye eski ama lead metal distortion ları daha sağlam olanını kullanıyorum.
KEndi player ında ritim çalıyor daha güzel oluyor tik tak metronom yerine. 30.10.2011 18:36:21

bio
benim McAfee trojan buldu dosyada yüklemedim bu yüzden sana soruyorum. Neyse işine yaradıysa gerisi sorun değil. kolay gelsin. 30.10.2011 18:37:43

ben
Virüs yazılımı kullanmak yerine deep freeze denen bişey kullan.
Keylogger lara ve sevimli virüslere çok takarsan kullanamazsın pc denilen aleti
Hea pc in bir banka server u yada önemli bilgilerini içermiyorsa. 30.10.2011 18:39:40

bio
içeriyor, sorun orda zaten. Ben guitar rig 2 yi kullanıyorum zaten şu and crack li full sürüm. Guitar rig 3 ve 4 ne kadar crack denediysem hepsi keylogger lı.

PC yi sadece laylaylom amaçlı kullanmadığımdan Mcafee kullanıyorum zaten, ki merak edersen açıp araştır dünyaca ünlü ödül almış bir programdır.

Sonuçta senin işin hallolduysa tamamdır.

kolay gelsin. 30.10.2011 19:00:37 konuşma bu
Sevgili biolab lütfen sakin ol tamam mı ? derdim birileriyle tartışmak değil müzk konuşmak biraz sakin olmalısın sözümü yineliyorum ve konuşmalarında daha saygılı olmanı rica ediyorum.


Ufuk/\/\ufuk | 31 Ekim 2011 Pazartesi 00:51
24.


özelde konuştuğumuzda bana önyargılı yaklaşıyorsun gibi laflar gevelemiştin ama bakıyorum burda kahvehane ağzıyla yorumlar yapıyorsun millete.

Adam gayet iyi niyetli programı nasıl çalıştıracağınız anlatmış. Latency nin sıfıra indirilmesi gerektiğini ve tabi ki iyi bir ses kartıyla daha iyi sonuçlar alınacağını anlatmış. Guitar Rig şimdiye kadar yapılmış en iyi prosesör programlarının başında geliyor, ona denk ya da daha iyisi vardır tartışılır. Burada konuşulması gereken şey Digital mi Analog mu?

Tabi ki Analog pedalların yerini hiç bir Digital pedal alamaz. Ama sizin kullandığınız 50 100 liralık Analog pedallardan bahsetmiyorum. İyi bir Analog setup belki 2000 tl den başlıyor. Orta halli bir Digital pedalın fiyatı ise 600 lira civarı. Guitar Rig ise crack varsa bedava. Sen neyin davasını çekiyorsun burada? Senin elinde olan Analog pedalları bir söyle bakalım, Guitar Rig den daha sağlam ses alabiliyor musun? Atıp tutmadan önce biraz araştırma yap.

Metallica dan bilmemkimden bahsetmişsin de, sen burda Metallica mı çalıyorsun elinde ki Analog Setup la ve sound un Metallica gibi mi çıkıyor? Adı üstünde digital compine bir sistem. Digitali bu kadar hafife almayın. Zira iyi bir sistemle senin kulağın Analog la Digitali ayırt bile edemez, ama tabi bir kulaktan dolma bilgi mevcut, Analog iyidir, onu burada pazarlamaya çalışıyorsun.

Her ne ise ne. Ben özelden de yazdım sana, önce laubali konuşma şeklini düzelt. Saygılı olmayı öğren, sonra insanlar ne dediğini anlar zaten.


biolab | 31 Ekim 2011 Pazartesi 00:41
23.


cümlemin tümünü okumamışsın.. sorun değil.. ama sana zerre katılmıyorum hatta o saydığım tüm klişe rockerlar bile artık bilgisayar sistemleri kullanıyorlar kayıtlarda, metallica Cubase adlı programın lansmanında konser vermiştir.. ayrıca sen bu sistemleri "fukaralığa" bağlamışsın.. haksızlık etme dediğim nokta budur.. insanlar farklı şeyleri deneyimlemek isterler.. insanın tercihine "parasızlıktan" demen haksızlık ve saygısızlık.. yani anlayacağın haksızlık yaptın..
çünkü eğer piyasayı araştırırsan bir pc sistemini kurmak da 3000 dolar civarında.. o yüzden sakin ol.. olayı kişisellştirmeye çalışma..


togaykurtulus | 31 Ekim 2011 Pazartesi 00:36
22.
Tamam Metallica james e megadeth dave e başka kimler vardı cannibal corpse falan söylede bu adamlara çebelleşmesin esp sistemleriyle falan senin gibi bunlarla uğraşır çığır açarlar işte.
''haksızlık etme.. elbette analog herzman iyidir'' burda benim söylediğimi zaten kabul etmişsin buda kimseye haksızlık etmediğim anlamına geliyor. dinleyelm bakalım zaten bu tip şeyleri dinlemek için burdayım.


Ufuk/\/\ufuk | 31 Ekim 2011 Pazartesi 00:28
21.


:) yok daha neler .. 5 dakika adlı kaydımı dinlemeni öneriyorum, tamamen amplitube ile yapılmıştır. ev kaydıdır.. haksızlık etme.. elbette analog herzman iyidir, ama ses zenginliği bu sistemlerin çok gerisinde..


togaykurtulus | 31 Ekim 2011 Pazartesi 00:12
20.
İstediğin kadar uç uca ekle digital sistemleri alamazsın birader doğal amfilerin pedalların seslerini
Zaten bu tür programlar smilasyon bi nevi taklit etmeye çalışıyor adı üstünde taklit ?
Profesyonel uğraşıyorsan taklitlerle amatör seslerle uğraşmak istemezsin he ne işe yarar bu pc prosesör yazılımları,
Çaylaksındır gitarda amfi alamamışsındır olayları bilmiyorsundur evde takılırsın kulaklıkla falan
Çok kasar en iyi ses kartı ve ses sistemiyle tamamlar pcni mikrofonlarsan çıkan gitar seslerini eah olur gibi.



Ufuk/\/\ufuk | 31 Ekim 2011 Pazartesi 00:05
19.
gitar rig gerçekten çok güzel bir amfi efek modellemesidir. Özellikle clean tonları bayağı başarılı.. bir çok şarkıda kayıt sırasında kullanmışlığım vardır.

Ama dikkat edilmesi gereken bir şey var o da gecikme (latency).. eğer bilgisayarınızda ses kartı yok ama PC gayet güzelse internetten "asio4all" adlı programı edinin.. bu program rami kullanıp gecikmeyi en aza indiriyor.

Yok öyle şeyler ile uğraşmam derseniz benim de yaptığım gibi ses kartı almalısınız. ama şu oyunlar için olan dandiklerden değil, M-audio gibi profesyonel üreticlerin ürünleri tercih edilmeli..

Bu sistemi kurduktan sonra programı açıp gitarınızı da sadece bir jak ile bağlar ve binlerce süper tona ulaşırsınız.

program içinde kendi set up ınızı yapma imkanınız var.. hattaefek pedallarınızın dizilimine bile siz karar veriyorsunuz.. amfi modellemeleri de mevcut.. direk amfilerin adlarını vermiyorlar ama her anfi gerçek bir efsane amfinin modellemesi...

Son olarak 2 sene Gitar Rİg3 kullandım, şimdi ise AMPLITUBE adlı programı kullanıyorum, bence arkadaşlar bu program çok daha iyi...


togaykurtulus | 30 Ekim 2011 Pazar 23:12
18.
Orkun ? baba büyüksün eywallah .


Ufuk/\/\ufuk | 30 Ekim 2011 Pazar 18:25
Sayfalar:  [ 1 ]  [2] 

Anket
ugurcanalp soruyor:
En sevdiğiniz akor hangisi?










Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,25 saniye.