Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Gitara Baslayicam Sizce
Gitara basliyacam sizce elektro gitarlami yoksa akustik gitarlami başlamalıyım
25.04.2012 23:25:30, 1285 okunma, 10 cevap, Mert-aydr yazdı
10.
ben de elektro sesini ve soloları çok seviyorum ve çalmaya başlamak istiyorum bu soruya cevap olarak sunulan olan öneriler benim işime de yarayacak, teşekkürler


kripto | 9 Mayıs 2012 Çarşamba 03:22
9.


estağfurullah, dövmek ne haddime.. ama insanlar yanlış yönlendirilince biraz sinirleniyorum..
Bu arada lafım size değildi, her ne kadar sizin yazdığınızı referans alsam da.. bu muhabbet bütüm gitar forumlarında dönüyor.. önce klasik öğren filan.. müzik eğitimiyle uzaktan yakından alakası olmayan bir sav.. evet, müzik eğitimcisi değilim ama benim gitar hocam, ayrıca çocukluk arkadaşımdır kendisi, devlet konservatuarında doktorasını bitirdi, hoca yani.. benim söylediğim şey aynen kendisinin söylediği cümledir.



sirius_black | 27 Nisan 2012 Cuma 11:19
8.
ne çalmak istiyorsan onunla başla kardeş klasik parçalar istiyosan klasik rock istiyorsan elektro :)


westdenizli | 26 Nisan 2012 Perşembe 19:49
7.

Bi dövmedigin kaldi ya :))



gitarist_esra03 | 26 Nisan 2012 Perşembe 14:39
6.
soru kadar bazı cevaplar da saçma.. hangi tarzı öğrenmek istiyorsan ondan başla...
yok efendim klasik öğren temelleri alırsın, ne alakası var kardeşim? ikisi de gitar olsa da teknik manada farklı enstrümanlardır. sizinki viyolonsel öğrenmek isteyen birine, önce eman çalmayı öğren demek gibi birşey.. bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin..


sirius_black | 26 Nisan 2012 Perşembe 14:32
5.
Ne tarz müzikten hoşlanıyorsan ona göre gitar seçmelisin. Klasikle falan başlamana gerek yok.


dodiezminör | 26 Nisan 2012 Perşembe 14:07
4.
Dostum öncelikle klasikle başla sonra elektro geç fln bunlar çok yanlış düşünceler gitar kurslarının daha fazla para koparabilmek için insanları kandırdığı yöntem. Ben gitara elektro ile başladım şimdi her türlü gitarı çalabilyorum. BomB arkadaşımızın dediği gibi klasikte canın yanmaz ama elektor ve akustik ile başlarsan parmakların çabuk güçlenir serçe parmak sorunu çabuk aşarsın en basitinden :) sen tarzını bilerle rock metal türevleri fln istersen elektro seç düşünmeden ama pop, akustik rock tarzı seviyorsan akustike yönelebilrsin. Gitarlar bir seviye değildir sadece farklı tarzlara hitap ederler o kadar. Zaten hepsinde akorlar ritimler vs. aynıdır. Sadece Elektro da power akordları bilmen gerekir ekstradan o kadar.


Eddy412 | 26 Nisan 2012 Perşembe 13:33
3.
Klasik le basla en mantiklisi sen tarzlara yönelmeden önce öncelikle gitarin temelini ögrenmen gerekir..electro cok cekici geliyor ama ögrenmen icin klasik öneririm.


gitarist_esra03 | 26 Nisan 2012 Perşembe 11:30
2.
zorlanma falan yok kardeş sen hangi tarz müzik yapmak istiyosun ona göre başla ..klasikle başlıcaksın die bi kural yok mesela sen metal müzikten hoşlanıyosun gidip de klasik müziklemi ilgilenceksin çok saçma bişi hangi müziği yapmak istiyorsan ona göre seç gitarını . klasik şöyle bir işe yaraya bilir teller naylon oldugu için daha az acı çekersin :) ama akustik gitarın telleri metaliktir ve parmakların acır be serttir ama alışırsın hem akustik çalarsan parmakların daha fazla güçlenir ve sana çok avantaj sağlar çok zorlanırsan akustikde ince tel alırsın rahat basarsın


BomB | 26 Nisan 2012 Perşembe 05:53
1.
İkisiyle de değil, klasik gitarla başlaman gerekiyor. Yoksa zorlanırsın dostum.


Mediterranean | 26 Nisan 2012 Perşembe 01:14

Anket
olicityFAN soruyor:
Katy Perry'in En İyi Şarkısı?













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,16 saniye.