Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Gitar Üstadları Arıyorum (Yardım İçin)
Gitar Aldım Çalmaya Hevesliyim Kursa da Yazıldım Fakat Kurstan Sıkıldım Çünki 17.5Lira 1 Ders İçin O Derste 1 Saat Sürse İçim Yanmaz 35Dk da Dağılıyoruz Tek İşimiz "Evde Çalış Gel" Evde Çalışacaksam Böyle Bir Site Ve Gitar Konusunda Birkaç Üstad Bana Yardım Ederse Evde Kursa Gitmeden De Öğrenebilirim Az Da Olsa Yeteneğim Var Gitara Fakat Şu Anda Ne Yapmalıyım Bilmiyorum Öğrendiğim 5 Akor ve Bir Ritim :) Bana Sırasıyla Neler Yapmam Gerektiğini Birisi Sıralarsa Çok Memnun Olurum Şimdiden Herkeze Teşekkürler.. İyi Günler
7.08.2012 01:42:38, 3381 okunma, 5 cevap, SefaAsker yazdı
5.
abicim bende kendi kendime öğrendim. çalıyorum söylüyorum. ama anca çalıp söylüyom. benim sana tavsiyem iyi bi kursa git. youtubeden ne öner yavuz a bi soru sorabilirsin nede selim ışık a.


dawnman | 9 Ağustos 2012 Perşembe 09:09
4.
Evde öğrenmenin en kolay kolu Rodrigoo arkadaşında dediği gibi Öner Yavuz hocanın Dvd setidir 40 tl felan olması lazımdı yanılmıyorsam. Netten aratırsan dvd alabilceğin yerlere ulaşabilirsin. youtube da bazı bölümleri var fikir edinebilirsin.


taxim21 | 8 Ağustos 2012 Çarşamba 16:32
3.
Gam calismak en iyisi, cunku parmaklarin gitara alisiyo.. parmaklarini kuvetlenmesi ve istedigin tele basabilmek onemli ondan sonra zaten istedigin seyi calarsin akorlarida ogrenirsin. mesela A minor pentatonic gamimi inip cikmak en basit ve enguzel egzersizdir.


jem77fp2 | 7 Ağustos 2012 Salı 17:11
2.
Arkadaşa katılıyorum Selim Işık çok iyidir ama ben notalarla falan boğulmak istemiyorum çok kısa sürede şarkılar çalıp söylemek istiyorum diyosan Öner Yavuz ve derslerini önerebilirim.


Rodrigoo | 7 Ağustos 2012 Salı 15:59
1.
sevgili kardeşim.. selim ışık gitar derslerine başlamanı tavsiye ederim.. youtube den takip edebilirsin.. elinde elektro gitar var ama sakın elektro öğretiyor diye düşnme.. adam herbişeyi gösteriyor. akor kurmaktan gamlara kadar.. sadece senden istediği biraz çalışma ve sabır.. yavaş yavaş herşeyi öğreneceksin..1 yıl sonunda arkadaşlarına gitar resitali verebilirsin. hemde bilgili bir kişi olarak.. geliştirmek senin elinde.. sabırla izle ve çalış.. başarılar dilerim...sağlıcakla kal ( anahtar kelime: selim ışık gitar dersi 1 )


metehan610 | 7 Ağustos 2012 Salı 03:12

Anket
Canerrrr soruyor:
Yeni Anketler Gelsin Eskilerinden Sıkılanlar?







Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,11 saniye.