Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Görüşlerinizi Bekliyorum...
elektrogitarla zevkle çalabileceğim şarkı önerir misiniz? tarzım yerli rock
30.08.2012 21:03:00, 1779 okunma, 11 cevap, DumanKolig yazdı
11.
meterci 9. yorumuna tamamıyle katılıyorum bence çok çok haklısın bi de bu gitar benim değil benim gitarım ibanez gio


DumanKolig | 9 Eylül 2012 Pazar 20:23
10.


İbanez olduğu klavyedeki şimşeğimsi şekillerden belli oluyor zaten ama yine de elinde bir Les Paul imitasyonu var. Ben yine de kıymetini bil derim.


merterci | 9 Eylül 2012 Pazar 17:19
9.


Batuhanın ne kadar iyi bir blues gitaristi ve Cengizin de ne kadar iyi bir Perküsyoncu olduguna aşağıda değindim. Ari müthiş bir basscı değil bence. Türkiye'de bass gitarı iyi denecek derecede calabilen bass gitarist sayısı kısıtlı olduğu için Ari de kendisine onların arasında yer bulmuştur. Kaan gayet iyi bir solist diyorsun ama bana ve sayılı müzik otoriterlerine göre Türkiye'nin en iyi solisti Doğan Duru'dur. Kaan'ın katıldığı yarışmaya öncelikle kimlerin katılıp kimlerin katılmadığını araştırmak lazım Kaan'ın ne kadar iyi solo attığının derecesini ölçebilmek için. Ayrıca "öğren bunları" cümlesinin beni alçalttığını falan düşünerek kullandıysan yanılıyorsun.

Sadece Duman dinleyip Duman'a bağlı kalmak ufuk darlığıdır. Bu görüşümde sabit fikirliyim ve bu yüzden üzgünüm ki fikrim değişmeyecek. Ve farkediyorum ki; Duman'ın facebook beğeni sayfasındaki beğeni sayısı 705bin. Redd'in 140bin. Mor ve Ötesi'nin 421bin. Kurban'ın da 119bin. Buradan benim varacağım sonuç ise; Türkiye'nin gençlerinin ufku hala çok dar.


merterci | 9 Eylül 2012 Pazar 17:18
8.
Arkadaşlar hepinize bu değerli yorumlarınız çok teşekkür ediyorum. Bi de şunu söyleyeceğim: Fotoğrafta gördüğünüz gitar Gibson Les Paul falan değil inanmayacaksınız ama çakma bir İbanez :D


DumanKolig | 6 Eylül 2012 Perşembe 15:12
7.


dumanda kaan gayet iyi bi solist ari müthiş bi basçı asıl sen onlara haksızlık etmişsin..kaan tangöze 2004(snrm yılından emin deilim) yılında avrupa solo atma yarışmasında 2. olmuştur :D :D öğren bunları :D :D


berkayovski | 5 Eylül 2012 Çarşamba 20:47
6.


Mor ve Ötesi'ni unuttuğum için kendime ağır hakaret içeren sözler kullanıyorum. Soft için; Pilli Bebek de gayet iyidir.


merterci | 4 Eylül 2012 Salı 23:53
5.
merterci çok haklı Mor ve Ötesi gibi çok sağlam bir grup var daha soft şarkılar için ise Pinhani'yi önerebilirim.
Pinhani dinleyicilerine Kavak Yelleri dizisini izleyen çocuk muamelesinin yapılmasını da saçma buluyorum son albümleri her albümleri gibi gayet hoş.


gitarist_ömer10 | 4 Eylül 2012 Salı 16:51
4.


Peki sence yaptıkları şey rock müzik mi? Hani tamam kötü bir gruplar demiyorum. Ama gözünüzü, ufkunuzu bu kadar kısıtlamayın bence. Bence Türk Rock Müziği bile yapmıyorlarken yapmadıkları birşeyin en iyileri olamazlar. Redd, Kurban vs. bu tarzda Türkiyenin en iyileridir. Bu iki grubun tüm üyeleri kendi dallarında Türkiyenin ilk üçüne girebilecek yetenekelere sahipken Duman grubuna Türkiyenin en iyi rock müzik grubu demek diğerlerine haksızlık olur. Şarkıları müzikal açıdan bu 2 gruba göre zayıf olmakla birlikte sadece dinlenebilir bir müzik yapıyorlar diyebilirim. Ayrıca şu anda aklıma ismi gelmeyen bir çok Türk rock müzisyenini de Dumanın önünde tutar; onlara Dumandan iyi diyebilirim. Şöyle de bir durum var; Dünya Perküsyon Şampiyonu olan Cengiz'in ve gerçekten iyi bir blues gitaristi olan Batuhan'ın Duman Grubunda harcandığını düşünmekteyim. Bunlar benim fikirlerim.


merterci | 4 Eylül 2012 Salı 12:57
3.
niye çalmıyon duman ya türk rock müziğinin bnce en iyisi onlar :D


gitke | 3 Eylül 2012 Pazartesi 23:36
2.


Elinde lespaul bir gitar varken "duman grubu üyesi bile olsan duman çalma artık" derim yani :D


merterci | 3 Eylül 2012 Pazartesi 22:22
1.
dumanın bütün şarkıları :D :D


berkayovski | 3 Eylül 2012 Pazartesi 18:03

Anket
champion1 soruyor:
Hangisi Daha İyi?











Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,19 saniye.