Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Akustik Gitar Mı Yoksa Org Mu ?
Arkadaşlar başlık biraz saçma olsa gerek ama ben gitar çalan biriyim suan elmde kötü bir gitar var . Bu gitarı verip akustik gitar mı alıyım gitara devam mı ediyim yoksa org mu alıp piyano ogrenme isteğimimi giderip müzik bilgimimi genişletiyim ? cevaplarınızı bekliorm..
5.09.2012 22:38:48, 1531 okunma, 5 cevap, MrSourceSound yazdı
5.
bağlama alın :) ciddi söylüyorum 2-3 aydır kurcalıyorum gitara neler kattığını bilemezsiniz, ellerim hızlandı nasıl oldu bilmiyorum ama açıldı yani :D yarım seslerle daha bi tanıştım kulağımda gelişti bi yönden, çeşitli perde teknikleri kaptım gitarda uygulayınca çok tatlı oluyor deneyin derim.


BarışMutlu | 10 Eylül 2012 Pazartesi 10:24
4.
Ztn bu sene üni. sınavlarına hazırlanıyorm fazla ilgilenemicem enstrümanla . Ayrıca mix & master ' la uğraşmayı seven biriyim bu açıdan org'un daha faydalı olacağını düşünüyorum. Ama bir yanımda gitara olan ilgimi bırakmamamı söylüyor.Bn ana enstrüman olarak gitar yan enstrüman olarak org,piyano vs. düşünüyorm . Ama suan birini seçmem gerek karar veremedm :/


MrSourceSound | 6 Eylül 2012 Perşembe 09:45
3.
herşeyden biraz değil , bir şeyi iyi öğren bence


burak6.tel | 6 Eylül 2012 Perşembe 01:10
2.
arkadaşım birtanesine öncelik tanı,ben gitarı tam olarak oturttuğumda piyano çalmayı öğreneceğim.bir öncelik elirlemezsen işin çok zor olacaktır ama tavsiyem piyanodan yana parmaklar senkronize çalışmaya başlar gitara başladığında daha rahat edersin


antuhari | 5 Eylül 2012 Çarşamba 23:55
1.
Hangisini gerçekten daha çok istiyorsan -hangisi daha çok o alanda geliştrmek istiyorsan onu al :) Ama hani bir gitarist olaraktan bana sorarsan hangisi alim diye elbetteki akustiğin yeri başkadır :)) Ama hani org alırsan . Kendini seslerde geliştirirsin. Kulağın açılır falan :))


umudayolculuk56 | 5 Eylül 2012 Çarşamba 23:20

Anket
M.Eray soruyor:
Sizce Bir İngilizce Pop Grubunda Hangi Enstruman Önemlidir ?













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,2 saniye.