Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Merhabalar..
Arkadaşlar ben bir çok şarkı ve sanatçıyı dinleyen biriyim. İnsanlar'a ulaşmakta zorluk çekiyorum. Gördüğüm kadarıyla Onur Koç,Anıl Durmuş vs tarzı kişiler tanınabiliyor Türkiye'de. Amatör şarkılar söylemek içimden gelmiyor ben daha çok R&B tarzını kendime yakın buluyorum. Dil öğrencisiyim İngilizcem haliyle çok iyi. Yeterince yakışıklı olduğumu da düşünüyorum. Ancak sizler neler önerirsiniz, ne tarz söylemeliyim nasıl bir yol izlemeliyim. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler iyi forumlar. :)
11.10.2012 20:19:06, 1317 okunma, 6 cevap, onurkaan1 yazdı
6.

Haklısın. Elimden geldiğince video çekeceğim. Yaptığım şarkılarda sadece movie maker kullanıyordum haliyle olmuyor. Fotoğraf üstüne müziği koyuyorum ve ilgi çekmiyor haliyle. Yeni video programları deneyerek, videolar çekerek ve stüdyomu ufaktan genişleterek kendimi göstermeye çalışacağım.. Teşekkürler..



onurkaan1 | 13 Ekim 2012 Cumartesi 19:28
5.

Bu yüzden kendi yolumda devam edeceğim. :) Teşekkürler :)


onurkaan1 | 13 Ekim 2012 Cumartesi 19:26
4.
internetten ünlü olma işi %99 tasadüftür.evet yetenekte gerekir ama işte burdaki sorun çokça kişinin bu yolu izlemesi.eğer you tubede izlenme oranını yüksek tutmak istiyorsan videoya etiketlemeli çok yapmalısın böylece şansın artar.alakalı alakasız şeyleri (ilgi çekecebilecek) etiketlersen en azından binlere ulaşırsın.eğer onlarda beğenirse bu yolla bu sayı daha çok artar.ve iletişim bilgilerinide verirsen büyük ihtimal cafe vb. yerlerden teklifte alırsın.böyle çok kişi tanıyorum.ama onur koç gibi olmak gerçekten çok zor gerçek bir yetenek ve şanslı biri olman lazım.yakışıklı olduğunu idda ediyorsun bunu sana eğer öyleysen +1 puan katar ama tek başına yetmez.neyse eğer yeteneklerine güveniyorsan pes etme tekrar tekrar dene ve unutma %1 gerçekleştiği zaman %99 dan daha büyüktür.


pontia | 13 Ekim 2012 Cumartesi 14:40
3.
kendin beğenmediğin , zevk almadığın bir işi yaparsan o işten soğursun :) zevkine göre çalıp söylemeye devam etmelisin :)


berkayovski | 13 Ekim 2012 Cumartesi 14:27
2.


Yorumun için teşekkür ederim. Haklısın çok emek veriyorum. Alt yapılar hazırlıyorum. Midi klavye ile gitar'ı kaydediyorum vocaller vs. Youtube'da izlenme sayısı 40-50 oluyor moralim bozuluyor haliyle. elini tutmasam uyuyamam ki gibi şarkılar da söyleyemiyorum içimden gelmiyor çünkü.. :)


onurkaan1 | 11 Ekim 2012 Perşembe 20:27
1.
bence bu işi sadece sevdiğin için yap ünlü olmak için değil ama tabiki insan ne kadar tanınırsa o kadar şevke geliyor ama ünlü olucam diye tarz değiştirmenin anlamı yok, umarım yardımcı olmuşumdur


tarikozdemirr | 11 Ekim 2012 Perşembe 20:24

Anket
234567890 soruyor:
En Çok Sevdiğiniz Şarkıcı Kim?













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,19 saniye.