Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Ibanez G5ece-Am
Arkadaşlar IBANEZ G5ECE-AM serisi bi gitar aldım.Daha bugün elime ulaştı.Gitarı beğendim bi sıkıntı yok ama kasa diğer klasik gitarlara göre biraz küçük.Gönderilen yeri aradığımda bu gitarın sahne gitarı olduğunu bu nedenle de daha rahat çalınması için bu şekilde olduğu söylendi.Bu gitardan elinde olan ya da bilgisi olan birileri vardır.Bu konuyla ilgili bilgisi olan yazabilir mi acaba.
24.12.2012 15:52:48, 1314 okunma, 3 cevap, rockforpeace yazdı
3.
Arkadaşlar bilgileriniz için teşekkür ederim.Aldığımdan beri çalıp duruyorum.Gerçekten tonu ve klavyesinin rahatlığına bayıldım.Bu youmlardan sonra gönül rahatlığıyla kullanırım. :)Zaten öyle çok iddialı bi gitar istemiyorum bu beni idare eder bayağı.


rockforpeace | 24 Aralık 2012 Pazartesi 23:34
2.
kardeş ibanezin bu tür serileri seninde söylediğin gibi sahne gitarıdır.sahnede gerçek anlamda çok iyi işler yapabilirsin ama çıplak sesi vokalinin altında kalabilir.sorun yok yani klavyesi çok ama çok rahattır.hayırlı olsun


matrocqk | 24 Aralık 2012 Pazartesi 21:06
1.
Arkadaşım bende bu gitarı kullanıyorum ve bana gayet rahat geliyor bir problem yok sahne yapmıyorum 5 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok klavyesi çok güzel bu gitarı almakla çok iyi yapmışsın ;)


Gitar-Emrah | 24 Aralık 2012 Pazartesi 19:09

Anket
zombiegirl soruyor:
Yıl sonunda hangi şarkıyı çalmalıyım ?








Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,14 saniye.