Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Bir Müzik Grubu ...
merhaba arkadaşlar ismim mesut 18 yaşındayım aşağı yukarı 1.5 sene gitar ile uğraşıyorum ama istisnalardan dolayı pek fazla elime alıp çalışma yapamıyorum . Neyse anlatmak istediğim benim gibi yeni başlamış olan arkadaşlar beraber bir araya gelip bişeyler yaparız diye buraya yazmak istedim bu düşünceme eşlik etmek istermisiniz nasıl bir fikir sizce görüşşleriniz önerileriniz nelerdir ? Ben kafamda tasarladım küçük bişey ritim gitarcı olabilir bas gitar yan flüt saksafon bir de bir bayan arkadaşımız solist olcak . Fikrimi değerlendirirmisiniz aklınıza mantıklı geliyor ise bana mesaj yolu ise bildirirmisiniz .


AMA LÜTFEN FİKRİM MANTIKLI VEYA MANTIKSIZ BURAYA DA YAZIN OLUR MU RİCA EDİYORUM ..

3.01.2013 23:10:32, 3821 okunma, 32 cevap, ByKaCaR yazdı
32.


Şu zaman kadar rock müzik hakkında duyduğum en tutarsız yorum, rock erkeğindir erkeğin kalır diye bir şey kesinlikle yok. Anladığım kadarıyla önyargılı bir insansın, bu yorumu yaptığım için de hakkımda "abaza" olarak düşünmemen için bir laf etmek istiyorum. Yaklaşık 7 yıldır müzik yapıyorum, gitaristim daha bir kez gitarı kullanarak bi kıza yanaşmışlığım olmadı. Rock müzik erkeğindir gibi bi yorum yerine arkadaşlara şöyle bir yorumda bulunabilirdin:
"Arkadaşlar yeni bir grp oluşturacaksınız, size tavsiyem öncelikle bir erkek vokalle başlamanızdır. Çünkü erkeğin söyleyebileceği rock parça seçeneği bayanlarınkine nispeten daha fazladır (Amatörler için konuşuyorum, sesini iyi geliştirenler alınmasın ). Bayan vokal seçerseniz enstrumanlar vokale ayak uydurmak zorunda kalabilir ve enstrumanlarınıza çok hakim olmadığınız için bu size sorun olacaktır."

Bu yorum sanki daha mantıklı oldu ...



aloneman_16 | 25 Şubat 2013 Pazartesi 17:59
31.
yaa arkadaşlar benim gibi yeni başlamış amatörlerle birleşip çalalım çalmaya uğraşalım dedik olayı nerden nereye getirdiniz yoksa stüdyo bulacaz da yok stüdyo da herkes çalamazda falan filan :) benim istediğim bayan bas gitarist ritim gitarist solo yapan bulabilirsek bir de bateri üflemeli enstruman ve solist bunlara ihtiyacım var ama burada aramak olmayacak sanırım kimse çıkmıyacak ..


ByKaCaR | 23 Şubat 2013 Cumartesi 19:06
30.
Fikrin guzel ama bu grubu kurma isi cok bas agritir emin ol bence sen beste falan yazabiliyomusun ona bak kardesim studyoyu da ayarlayinca hpiniz ayri telden calmayin .


decaprio27 | 23 Şubat 2013 Cumartesi 15:35
29.
bir kaç yorumu okudum, bayanlar rock çı olamaz gibi yorumlar gördüm. rock erkek işiymiş falan filan. Rock ile metal i karıştıran insanlar hala yaşıyor mu? Şebnem Ferah popçu mu? Aylin Aslım popçu mu? Yada bunlar gibi birsürü örnek var. Bence Bayanlardan da çok güzel rock çı olabilir. hatta erkeklere taş da çıkartabilir. He bu arada bayan değilim abaza da değilim fakat bu gibi düşüncelere karşıyım. nedendir bilmem ama yazayım dedim :)

Bykaçar, arkadaşım bende akustik gitar çalıyorum yardım alışverişinde bulunabiliriz mesaj yolu ile ulaşırsın :) iyi forumlar..


quvenmGb | 22 Şubat 2013 Cuma 23:53
28.


Tamam sizin cevabınız bu ise sağolun fikrinizi söylediniz gereksiz tartismiyorz burda grup içinde çalışıldığında daha yararlı Olucak emin olun


ByKaCaR | 10 Ocak 2013 Perşembe 21:07
27.
selam beyler ya bu konuyu gerçekten tamam tartışmanızı anlıyorumda madem çok meraklısınız bu ilanlar kısmında arkadaslar kendilerini yırtıyolar hergün neredeyse ordan baksanız gerekli veya size uyan arkadaslarla iletişime geçseniz daha mantıklı burda forum acarak sadece dallanıp budaklandırıyosunuz bence benim görüşüm bu


VendettaForV | 10 Ocak 2013 Perşembe 17:46
26.

istanbulda olsan önerirdim de
vardır ankarada araştır :D


Kaan.Keskin | 10 Ocak 2013 Perşembe 00:29
25.
stüdyoyu nerede bulayım ? saçma olacağını düşünmüyorum kendini bilen insanlarla çalıştıktan sonra ben benden buyuklerle calısmak ıstemıyorum kı zaten kendı yaşıtımı arıyorum onlarla beraber bişeyler çıkacaktır mutlaka


ByKaCaR | 9 Ocak 2013 Çarşamba 22:29
24.


kendi seviyenden adamlarla git studyoya falan öyle dene senden yüksek yada senden düşük seviyede adamlarla çalınca çok saçma bir ortam oluşuyor denedim biliyorum :D


Kaan.Keskin | 9 Ocak 2013 Çarşamba 22:19
23.
maşallah bi ben yazmamışım konuyu açtım kayboldum :) arkadaşlar genelde bayanların sesını daha güzel buluyorum o yuzden bayan vokal ve de kursa gittim bir süre hala da gitar hocamla beraberim ama dersleri oluyo adamın benımle ılgılenecek vakıt yok bnm demek ıstedıgım de arkadaşlarla bu yeteneği daha ileri seviyeye taşırız ben çalışırken ya da çalarken hatalarımı soylerler soylerım onlar ıcınde bnm ıcınde ıyı olur yanlış mı düşünüyorum da ?


ByKaCaR | 9 Ocak 2013 Çarşamba 21:44
22.
fikrin mantıklı ama. biraz acelecisin; en başta bir kursa git ya da tanıdığım bir kaç kişiyle stüdyoda çal, henüz başlangıç seviyesinde gitar çalıyorsan ve grup kurmaya çalışırsan bunu başaramazsın. bunla da kalmaz hevesin kaçar..


bunyo | 8 Ocak 2013 Salı 02:11
21.
Teoride rock müzik grup müziğidir zenginlik aynı zamanda sadelik önemlidir. Aynı şekilde rock gitar yüksek gain ve yüksek perde kullanımıyla kadın sesini sembolize eder o yüzden gitarlara kadın ismi yada kızım denir ki tekdüzeliği kaldırmak için genelde erkek as vokal tercih edilir ve daha makbuldür. Tabi demiyorum ki bayan vokal olursa kötü olur o işi çok iyi yapan bayan vokaller çok güzel bayan vokal şarkıları var.


LoneSoul | 8 Ocak 2013 Salı 01:10
20.
Kesinlikle Kaana katılıyorum :)


_-_Benqü_-_ | 8 Ocak 2013 Salı 01:02
19.


ne diyosun arkadaşım kaç senedir müzikle uğraşıyorum akılmı veriyorsun müziği bırakın diye kadının söyliyiceği şarkı vardır erkeğin söyliyiceği şarkı vardır. ben sadece kalın erkek seslerini beğenirim bukadar. kapışma olayıda işin esprisi. sarcasm 0 sende anlaşılan :)


Kaan.Keskin | 7 Ocak 2013 Pazartesi 23:51
18.
müzik rocksa vokal kesinlikle erkek olmalıdır bence.


plectrum | 7 Ocak 2013 Pazartesi 23:46
17.
kapışmak felan çok komik oldu 1. si herkesin müzik zevki ayrıdır ayrıca çok komiksiniz bence bu yüzden müzik kariyerinizi sona erdirin çünkü müziğin yarışması olmaz. ha diyemezsin erkek sesi daha iyidiri yada kadın sesi daha güzeldir bunlar saçma sapan karşılaştırmalar


hoobastank2 | 7 Ocak 2013 Pazartesi 22:44
16.
:D kapışalım mı .p Yok saol tarzım değil ;)


_-_Benqü_-_ | 7 Ocak 2013 Pazartesi 22:01
15.


ben uzun ince bir yoldayım kaydetip attım :D sende kaydet at bakalım erkek sesimi bayan sesimi :D


Kaan.Keskin | 7 Ocak 2013 Pazartesi 21:05
14.
Farkındayım :)


_-_Benqü_-_ | 7 Ocak 2013 Pazartesi 20:27
13.


bende o yüzden uzun ince bir yoldayımı örnek verdim aşık veysel- rock değil


Kaan.Keskin | 7 Ocak 2013 Pazartesi 20:20
Sayfalar:  [ 1 ]  [2] 

Anket
enriquette soruyor:
Justin Timberlake'in Hangi Şarkısı Daha İyi?











Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,26 saniye.