Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Yeni Bir Uygulama İçin Yardım İstiyorum
Merhaba arkadaşlar.
Ben uzun zamandır bu siteye üyeyim yaklaşık 6 senedir gitarım var çalmayı istiyorum ama internetten ve tek başıma zor oluyor bi öğretmenimde yok aklıma şöyle bir şey geldi:
Bir program yapsak herkes bildiği şarkıları online olarak ders verse örneğin 1 şarkıyı 1 kişi 50 kişiye ders verse yeni başlayan arkadaşlar canlı olarak 1 kişiden 50 kişi faydalanmış olucak o 50 kişinin arasından da 1 kişi dersi veren kişiye artık bu dersi ben verebilirim gibisinden bir mesaj atsa sürekli bi iş bölümü olsa bu sitede hem bilen arkadaşlarımız ders verdikleri konuda uzmanlaşır hemde durumu benim gibi olan arkadaşlarımızın işi görülmüş olur bu konuyu değerlendirmenizi dilerim bazı şarkıların tabları yok mesela onları çalmayı öğretebilirler herkes çaldığı şarkıyı moda mod çalmıyor kendi yorumunu katan arkadaşlar bakın ben böyle yapıyorum gibisinden dersler verebilir çok büyük bir bilgi ağı olur ayrıca ücretsiz olur akormerkezi.com sitesinin de çok güzel bir reklamı olabilir düşünmenizi temenni ederim hepinize iyi çalışmalar bütün arkadaşlarımada kolay gelsin :)

4.08.2013 01:25:46, 443 okunma, 0 cevap, Umi_X yazdı
Buraya bir şey yazan çizen olmamış. Aslında olmuş olabilir. Hem olmuş hem olmamış da olabilir. Olanları düşünmeden bir cevap yazabilirsiniz. Tıklayın

Anket
MoonCrown soruyor:
Sizce, yeni seslere, yeni bestelere yönelik programlar destek verici çalışmalar yapılsa nasıl olur?










Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,16 saniye.