Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Ibanez G5ece
Merhaba arkadaşlar.1 yıldır klasik gitar çalıyorum.Ibanez G5ECE aldım.Bugün elime geçti. Gitarın akordunu yaptım. Çalmaya başladım. 5 Dk sonra gitarın akordunun gittiğinin farkına vardım. Bunu gitar yeni olduğu için olduğunu ve zamanla düzene oturacağını düşünüyorum.Gitarın üstünde gelen teller hakkında hiç bir fikrim yok ve gitar fazla yankı yapıyor. Bu gitarın tınısının ve sesinin çok iyi olduğunu söylemişlerdi. Bunlar normal mi yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
6.08.2013 19:52:15, 628 okunma, 4 cevap, gitaristkoc yazdı
4.


Kardeşim teşekkürler yardımcı olduğun için yavaş yavaş azlmya başladı yankı ve gitar giderek akort tutmaya başladı.Keşke herkes snin gbi yardımcı olmayı seven birisi olsa çok teşekkürler esen kalın :)


gitaristkoc | 7 Ağustos 2013 Çarşamba 16:06
3.
Normaldir Çünkü Gitar Kaç Ay Yatmıştır Allah Bilir Mağazada Yani teller çalındıkça oturacaktır eğer aynı sorun devam ederse kulaktan salıyor olabilir ama sen yinede akordunu durmadan yap maximum 3 gün sonra yada 4 gün sonra aynı sorunla karşılaşırsan gitardandır. kulaktan olacağını zannetmiyorum yeni gitar diyorsun bu çok az bi ihtimal, yankı derken eski gitarının sesine alışmış olabilir kulağın yada gitarın iç yapısı yani fiziksel özellikleri ve kullanılan ağaç türüne göre tını değişir, yanlış anlamıyorsam ses tınısının uzamasına yankı diyosun bence bu bir avantaj çünkü daha derin sesler ister kulak zamanla kaliteli bi gitar oldugunu düşünüyorum forumda yeniyim yazıp sildim heralde bişeyler idare edin ama gitarda değil ;).



q1tarist | 7 Ağustos 2013 Çarşamba 05:30
2.

Bu cevap forum kurallarına aykırı olduğu için yayından kaldırılmıştır.

q1tarist | 7 Ağustos 2013 Çarşamba 04:50
1.
Ya bi yardım ediverin ölür müsünüz ?


gitaristkoc | 6 Ağustos 2013 Salı 23:04

Anket
GTR9 soruyor:
Squiel Fender Strat Sizce Nasıl Gitar









Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,17 saniye.