Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Yeni Başlıyorum Arkadaşlar Tavsiyelere Açığım :)
Selam Millet
Uzun süreden beri delirmiş durumdaydım sonunda gitar alabilicek bütçe edindim . Bikaç sorum var , ayrıca tavsiyeleriniz varsa bekliyorum , şimdiden teşekkürler :)

Hiç gitar çalmadım millet klasik al o zaman diyor ama benim kafam akustiğe gidiyor ne biliyim . Bide tırnak bile uzattım şimdiden tırnakla çalıcam, akustik tırnaklada zor oluyormuş . Akustik istememin sebebide yabancı modern şarkılar calmak istiyorum çoğunlukla sanırım akustik ile daha iyi ses alırım . Fakat Metal çalmıycam . Youtubede Cover yapmak istiyorum ve ayrıca arkadaşlarla toplanınca sokakta çalabiliceğim bi gitarım olsun istiyorum . Ne düşünüyosunuz bu konu hakkında , Akustik mi Klasik mi ?

Ayrıca Akustikse veya Klasikse hangi marka ve modeli almalıyım ?
Gitara verebiliceğim ücret 250 yi geçmezse benim için çok iyi olur .
Ve son olarak Kursa gitmek istemiyorum şahsen . Internetten nasıl öğrenebilirim ?

Hertürlü Tavsiyeye açığım arkadaşlar , Yorum yapan herkeze şimdiden tekrar teşekkürler :) İyi forumlar .

9.08.2013 15:57:48, 1154 okunma, 9 cevap, Keyz yazdı
9.
Aradan iki ay civârı geçmiş ama konuyla ilgili olan olur diye ben yine de cevap vereyim. Ne yazık ki ülkemizde gitara başlayanların bir sorunu var ve o da "klasikle başla" söylentisi. Arkadaşım bir insan hangi müziği yapacaksa ona uygun olan gitarı almalı. Ayrıca akustik, hattâ elektro dahi elle çalınabilir. Kişinin nasıl çalmayı sevdiğine bağlı o olay. Bu arada kursa gitmene gerek yok, internetten çok rahat öğrenebilirsin. Selim Işık'ın youtube'da 100 tane gitar dersi var. Bu arada kendisinin dvd'li kitabı da çıktı, tavsiye ederim.


Kintama | 12 Kasım 2013 Salı 18:38
8.
Akustik çalıyorum, ama gitara ilk başladığımda hiçbir şey bilmeyen insanların tavsiyesine uyma gafleti gösterip klasik gitar almıştım. Arkadaş, bilmiyorsanız insanları yanlış yönlendirmeyin yahu. Bir kere klasik gitarla çalınan müzikler akustikten tamâmen farklı. Şu söylentiyi ortadan kaldırmak lazım artık...


Kintama | 12 Kasım 2013 Salı 18:33
7.
Akustik ile başlayın diyenler sanırım hiç akustik çalmadılar...
Dostum önce nota basmayı öğrenmen gerek , klasik senin için ön tercih olmalı.
Akustikde alt 3 tel plastik değil metaldir. ve ince keskindir.
Gitar kursunda bir arkadaşım parmaklarını oraya sıkıştırdı ve derisi soyuldu 1 ay uzak kalmak zorunda kaldı. tavsiye etmiyorum. öncelikle klasik al 80 TL 'ye nota basmayı ritim çalmayı öğren 5 ay sonra adam gibi akustik al.


LegolasTech | 22 Ağustos 2013 Perşembe 15:36
6.
bence klasik gitar al ve internetten öner yavuz hocanın klasik gitar dersini satın al 40 TL ve ben onunla gitara başladım anlatımı çok güzel öğretici. Daha sonrası sana kalmış zaten


heroleos | 16 Ağustos 2013 Cuma 08:50
5.
klasikten başlama gitardan soğursun git akustik al tırnaklarınıda kısacık kesmeyi unutma


theparanoid | 15 Ağustos 2013 Perşembe 12:45
4.
Klasik de olur akustik de ben de ikisinden de var :D Klasikten sonra akustik çalmak değişik oluyor ama tadı bambaşka. Ayrıca bir tavsiye kesinlikle müzik türünde olarak kendini sınırlama. Her telden çal önce. Zamanla kendine en yakın tarzı bulursun.


yildirimilbey1 | 10 Ağustos 2013 Cumartesi 22:23
3.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-ibanez-v72e-akustik-gitar-tamamen-ciziksiz-tertemiz-132262123/detay
Arkadaşlar bu linkteki gitarı almayı düşünüyorum .
Sizce 2. el olarak bu gitarı almak ilk defa gitar kullanıcak birisi için uygunmudur ?
2. el gitar sıkıntı olurmu ?

Yorum yapanlara teşekkürler .


Keyz | 10 Ağustos 2013 Cumartesi 12:58
2.
Kardeşim sen seçimini yapmışsın tarzını belirlemişsin git bir akustik al,güzelce bir eğitimde al kendini geliştir daima,gerisi gelir kardeşim :)


antuhari | 9 Ağustos 2013 Cuma 20:43
1.
ilk olarak akustik al diyorum 250 tl ye çokça akustik gitar var ama benim tercihim jay turser jj45 olurdu pek bilinmiyo marka ama çok sağlam gitarları var tırnakta kalsın ama iyi bir gitarist olmak istiyorsan pena kullanmayıda bilmen gerekir jursa gitmek istemiyosan da sıkıntı değil youtube'dan selim ışık gitar derslerine bakarak tabi bütün dersleri düzgünce çalışarak gitar çalmayı çok rahat öğrenebilirsin


e.akin | 9 Ağustos 2013 Cuma 18:38

Anket
berchay soruyor:
Sizce Aşağılardan hangisi almoranın en iyi şarkısı ?













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,2 saniye.