Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Ses Eğitimi ? (Tecrübeli Kişilerin Yardımına İhtiyacım Var Acil Olarak)
Arkadaşlar ben amatör olarak gitar çalıyorum herhangi bir kursa gitmedim gerek gitar için gerek ise şan dersi için, yakın çevrem sesimin iyi olduğunu söylüyorlar ancak şöyle bir problemim var;

Bir gün içinde hiç çalmadan söylemeye başladığımda ses net ve yüksek çıkıyor. Ancak 15-20 şarkı gibi bir süre sonra sesim kısılıyor ve artık sözleri net çıkaramamaya başlıyorum. Bu normal bir sebep midir?

Ses eğitimi ile birkaç konu araştırdım eğitimsiz şarkı söylemeye çalışmak, başka sanatçıların sesine benzetmeye çalışmak zararlıdır sesinizi bozar gibisinden yazılar okuyunca tedirgin oldum aslı var mıdır bu olayın ?

Yarın akşam ufak bir buluşma var hocalar-öğrenciler arasında orada bir arkadaşla çalacaktık ancak gündüz çalışmaya korkuyorum şuan geceye sesim bozulursa diye, emin olamıyorum. Bu konuda acil yardımınızı bekliyorum bu konudaki tecrübeli kişilerden.


4.09.2013 20:47:57, 728 okunma, 0 cevap, Ruvale yazdı
Buraya bir şey yazan çizen olmamış. Aslında olmuş olabilir. Hem olmuş hem olmamış da olabilir. Olanları düşünmeden bir cevap yazabilirsiniz. Tıklayın

Anket
omer08 soruyor:
ne için gitar çalıyorsunuz ?









Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,19 saniye.