Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Alternate Picking Hakkında
Arkadaşlar alternate picking hakkında bilginie danışmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla solo atmanın temeliymiş ve penanın bir aşağı- bir yukarı hareket ettirilmesiymiş. Böylece hızımız ve tekniğimiz artıyormuş . Benim takıldığım pena sürekli aşağı yukarı hareket ettiriliyor mu yoksa özel durumları var mı? ( Bir yerde sekizlik ve onaltılık notaların yukarı doğru çekildiğini duymuştum...). Siz ne diyorsunuz? Pena her zaman aşağı yukarı mı çekilir? Ve ayrıca atılan her soloda alternate picking yapılır mı? Yardım edecek olan herkese teşekkürler.
24.11.2013 15:03:29, 569 okunma, 2 cevap, Ümit3434 yazdı
2.
gerçekten solonun temelidir çünkü sürekli alt veya üst vurarak asla altarnete kadar hızlı olamazsın iyi sololar için mutlaka bu tekniği iyi uygulamak gerekir . Arpejde aşşağı doğru inerken üst yukarı doğru çıkarken alt vurulur genel kabul böyledir


zoesan | 24 Kasım 2013 Pazar 18:14
1.
tam tersi 8 lik ve 16 lık ise notalar alternate şart. daha büyük notalarda peş peşe aşağıda vurulabilir tabi nasıl rahata geliyorsa. Ama alternate picking bir zorunluluk olarak gelmemeli. pena vurma hızını iki katına çıkaran bir teknik hevesle kullanılmalı bence.


pettifogger | 24 Kasım 2013 Pazar 16:54

Anket
batugurkan soruyor:
Mayıstaki Nirvana konserinden haberdarmısınız?









Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,17 saniye.