Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Elektro Gİtara Yenİ BaŞlİcam Acİl Yardımm
Ben elektro gitara yeni başlicam. Cort X-1 Almayı düşünüyorum. Başlangıç için iyi aaama ucuz başka aletler varsa öenerirmisiniz ve Amfi pedal falanda alacam onun içinde gene ucuz ama başlangıç için iyi olan markalar önerirseniz çk iyi olur butçe 380 tl Elektro + pedal + amfi falan set için 380 tl var yani uygun gitarlar aletleri önerirseniz çok mutlu olurum şimdiden saolun.
7.01.2014 21:00:44, 624 okunma, 4 cevap, DeadsızAdam yazdı
4.
380 tl ye o kadar şeyi nasıl alacaksın tahmin edemiyorum.Yeni başlayacağın içine pedala ihtiyacın yok bir kere.İlk olarak iyi bir gitar al ucuz alırsan işine yaramaz gitar sonra satmaya kalkıcaksın elinde kalıcak falan bunlar sorun bence biraz daha para koy 600 e tamamla sonra amfi ile elektro gitarı al.Ne alacağına gelince ne tür müzik dinlediğini yazsaydın yardımcı olabilirdim :)


Hansi Kürsch | 12 Ocak 2014 Pazar 19:27
3.
bunlara hiç kulak asma diyorum, 380 liraya set alamazsın zaten :D dandik bi amfi bile 100tl'yi bulurken sen pedal ve gitar ekliyosun :D dandik bi prosesör al gitarını prosesöre bağla prosesörden de kulaklık çıkışı al. 50-100 liralık bi kulaklık sana 10W amfiden daha iyi performans verir :D


osman74 | 11 Ocak 2014 Cumartesi 18:03
2.
Bence yeni başladığında pedaldır, prosesördür çok da ihtiyaç duymazsın. Bunlara para yatırmak yerine daha sağlam bir amfi al bence. Zaten sesi en çok amfi etkiler. Pedalın, gitarın üst düzey bile olsa amfin kötüyse istediğin sesi alamazsın


rock_in_life | 10 Ocak 2014 Cuma 14:43
1.
yaw cort iyidir başlangıç için yani 1-2 sene pek sıkıntı çektirmez hakkını verirsen sonrasında değiştirmen gerektiğini hissedersin zaten gelelim amfi ve pedal muhabbetine sen mecbur 10 watt bir amfi alcaksın kalanları pahalı ve gereksiz kaçar benim görüşüm pedal da alıcaksan ben marshall mg-10 öneririm uzun süre kullanmıştım. ama farklı markalarda ayı işi gören amfilerde de mevcut fiyatları yakındır birbirine hemen hemen pedal için tavsiyem zoom gn1- yada zoom g1xn dir g1xn ni bi kaç gün kurcukladım ve benim hoşuma gitti başlangıçta gideri olan bir pedal amatör sahnede bile düzgün ayarlaya bilirsen seni idare eder ancak amfi konusunda bi kaç tavsiye vereyim fazla kıytırık markalara kaçma yani marshall-vox-ibanez-orange gibi markalar bu işi hakkıyla yaptığı için 10 watta olsa seni müzikten soğutmayacak amfiler yapar ben ilk başta tecrübesizlik vede maddi sıkıntıdan gittim stagg marka bir amfi aldım. bazı arkadaşlar beğeniyor bu markayı ama neresini bilemem ama bana müziği bıraktıracaktı nerdeyse neyse biraz uzun oldu ama bişeyler anlatmaya çalıştım inşallah işine yarar...bu arada bir kaç 2 el sitesi var oralarda bu pedal ve amfi için ucuz düzgün birşey denk getirebilirisin.


swp | 7 Ocak 2014 Salı 21:52

Anket
Pınarezgiii soruyor:
Duman grubunun en sevdiğiniz şarkısı hangisi?













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,17 saniye.