Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Elektro Gitar Hakkinda Yorum
Merhaba arkadaslar 2 yildir akustik gitar caliyorum simdide elektroya baslamak icin aria pe std gitar satin aldim. http://en.euroguitar.com/guitar/aria/pe/studio/143459.html Sizce nasil bir gitar . Turkce kaynak bulamadim . Ve bunun yanina green day tdg tbk metallica tarzina gidicek pedal ve amfi oneriside istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim :)
20.01.2014 19:20:17, 611 okunma, 3 cevap, QZER34 yazdı
3.
güç olarak evet ufaktır benim elimde 30 watt 4 kanal bir amfi var ve orta sayılabilir bir gücü var 50 watt modellerle aynı hoparlör genişliği olduğundan hemen hemen eşit güç veriyor ve beni orta büyüklükteki mekanlarda çok rahat olarak sesiyle götürüyor büyük yerlerdede mikrofonlama yaparak gayet başarılı işler yapıyorum. amfide olay biraz daha farklı ben sana 10 tane amfi modeli sayarım 10 watt ama belli başlı markalar kaliteli işler yapıyor kalanlar bi cacık olmaz. ama amfi olayı birazda tecrübeye dayanıyor ben kendi tecrübelerimle prosesörden de istediğim verim almadığımdan iyi güçlü ve kaliteli bir amfi alarak bu işi çözdüm.sende ne yapacaksan ona göre bir yol belirle ama yeni başladıysan ufak 10 watt bir amfi al birde orta derece prosesör sana gider 2 sene hemen zaten yeni başlamayla iyi çalışıp egzersiz yapmassan sadece çaldığını zannedersin. o videolarda izlediğimiz gitaristlerin en dandikleri bile en az 4 sene kendini kapatıp ful teknik ve egzersiz çalışıyor...neyse konu saptı biraz ama genel olarak belli açıklamalar yapmaya çalıştım...kolay gelsin.


swp | 22 Ocak 2014 Çarşamba 13:56
2.
Bende yeni duydum yabancı websitelerinde beğenmişlerdi ben satın aldım. Fakat Türkiye'de hakkında pek bilgi bulamayınca tereddütte kaldım nasıldır diye. Büyük amfiden kasıt kaç watt oluyor ? 15 watt büyük mü sayılıyor?


QZER34 | 20 Ocak 2014 Pazartesi 20:11
1.
bu markayı ilk defa duydum iyisini kötüsünü bilmem ama deneyerek alıp sesini beğendiysen tabi diyecek bişey yok yanına yeni başlayanlar için hep zoom g-1 g-2 yi öneririm kolay bir kullanımı var hemde orta kalite sesler veriyorlar amfi olarak zaten büyük bişey alacaksan pedal veya prosesöre pek gerek duymayacağını düşünüyorum. ama ufak amfi olarak dandiklere kaçmadan Marshall, orange , laney , ibanez alabilirsin bunların 10 watt amfleri iş görür prosesörede güzel yanıt veririler...


swp | 20 Ocak 2014 Pazartesi 19:56

Anket
metallic4 soruyor:
Valencia Gitarlar Sizce Nasıl ?












Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,17 saniye.