Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Takamine
Takamine Elektro Akustik Model önerin arkadaşlar.Akustik gitarların çok değişik modelleri var hangisi uygun olur acaba? 1000 TL ye kadar bütçem.

28.01.2014 14:57:42, 581 okunma, 6 cevap, GitaristSamet01 yazdı
6.
rica ederim kardeşim bir fikir verdiysek ne mutlu :D ben bayadır gitar ile ilgileniyorum çalım olarak nerdeyim bilmem bu ütopik ve ucu olmayan bir şey olduğu içinde bir yorum yapamam ama şunları iyi biliyorum çalışmadan bi halt olmaz her şey için geçerlidir ikinciside gitara değil her zaman çalana bakmak gerekir ben yıllardır gitar çalmaktan sadece bunları öğrendim ve bunlar bana büyük yarar sağladı neyse iyi müzikli bir hayat dilerim....


swp | 30 Ocak 2014 Perşembe 00:28
5.
Eyvallah millet cok sagolun abi uzun yazmissin iyi yazmissin ben 3.5 yildir caliyorum ve klasik caliyorum ama artik cok sıkıldım dinledigim sarkilar da hep akustik oldugu icin gecmeyi dusunuyorum iyi caldigimi soyluyorlar bende oyle diyorum fakat akustikteki modellerin fazlaligini ve farkliligi kafami karıştırdigi icin sormak istedgim bilgim yok modeller hakkinda.A3rman senin dedigine gore dolari bekliyorum sagol :))


GitaristSamet01 | 30 Ocak 2014 Perşembe 00:12
4.
1000 tl ile çok güzel bir takamine akustik gitar alabilirsin ama piyasalar şu durumdayken beklemeni tavsiye ederim . bir yıl önce 400 tl olan gitar şimdi 600 tl . anlayacağın paranı çöpe atmış olursun . Doların düşmesini bekle.


A3rman | 28 Ocak 2014 Salı 20:46
3.
kardeşim nasıl bir işte kullanacaksın bilmiyorum ama ne adamlar gördüm öyle boktan gitarlarla neler yapıyorlar sana şöyle örnek vereyim bi slash,gary moore,zakk wylde les paulu nasıl çaldığına bak hak ediyorlarmı o gitarı bide kolpanın gitaristine kolpada gitar lanet tayin çalınmak için sırf marka havasına alınmış ancak slash,gary moore,zakk wylde de les paul bu ünlüleri marka olarak kullanıyor burda anlatmak istediğim gitarın pahası değil çalan insanın pahasıdır ben 400 tl lik bir akustik gitar kullanıyorum kiminle çalarsam çalayım herkes tonlarını vs beğeniyor. performans gitarda değil her zaman çalandadır.bence bu konuda internette videolarda ya akın eldes yada batu mutlugilin yavuz çetini anlattı bir anı var onu kısaca anlatayım bir çok gitaristin bulunduğu bir ortamda sapı atmış akordsuz eski bir gitar var ortamda herkes bu gitarı alıp yokluyor bi halt olmuyor ama yavuz gelip o gitarı eline aldımı sanki gitar eski bakımsız alet değilmiş gibi canlanıyor diye anlatıyorlardı orda tüylerim diken diken olmuştu yani olay senin performansın gitardan çok fazla bir şey bekleme gitar sadece senin tepkilerine cevap verir...


swp | 28 Ocak 2014 Salı 20:42
2.
Haklisin abi en iyisi oyle yapayim deneyip begenerek.Peki 1000 TL ye.kadar olan gitarlardan yuksek performans beklenir mi?



GitaristSamet01 | 28 Ocak 2014 Salı 18:56
1.
kardeşim en iyi gitar tonunu beğendiğin gitardır nerde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama istanbuldaysan veya ikamet ettiğin yerde büyük bir müzik shop varsa git parana uygun modellere bak sonra dene gitar işinde tavsiye eyvallah ama benim tonunu sevdiğim gitar senin hoşuna gitmeyebilir fiyat iyi diye tonu herkesi tatmin edecek diye birşey yok.


swp | 28 Ocak 2014 Salı 18:19

Anket
Ümit3434 soruyor:
En İyi Akustik Tel Markası Hangisidir?












Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,17 saniye.