Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Biraz Yardım Lütfen
Merhaba arkadaşlar komik gelcek ama ortalama 8 senedir gitar çalıyorum bir arpa boyu yol ilerleyemedim. hemen hemen tüm akorları basıyorum yeni gördüğüm akorlarda bile problem olmuyor. benim problemim sanrım gitar benim enstrumanım değil çünkü hiç ilerleme yok ritim arpej gam hep aynı yerlerde sayıyorum .. nerede hata yapıyorum yada nereden başlamalıyım.. ilk iş olarak gitarımı değiştireceğim 100 tl lik bir gitar kullanıyorum ve tonu hevesimi kırıyor takamine eg440 sc ilk adımım olacak.. gerisi için sizden yardım bekliyorum.
27.06.2014 13:40:30, 399 okunma, 4 cevap, teksanlive yazdı
4.
Ben burda yanlış anlamayın ''8 yıldır gitar çalıyorum'' cümlesine pek katılmıyorum. Bence siz 8 yıldır gitar enstrümanıyla sadece boş vakitleriniz de zaman harcıyosunuz. Gitarda çok ciddi anlamda bir şeyler başarabilmek için 8 sene çok mükemmel bir zaman dilimi fakat ritm konusunda bile hala sıkıntı yaşıyorsanız dediğim gibi 8 seneyi ya gitarı sadece boş vakitlerinizde çalıp ilerletmek amacı gütmeden geçirmişsiniz. Ya da buna hiçbir zaman inanmam ama gitar ve müzik konusunda yeteneğiniz ciddi derecede az. Gitarınızı değiştirmek bir çözüm olur mu açıkçası pek sanmıyorum ama bir yerlerden başlamak gerekir.


Rodrigoo | 28 Haziran 2014 Cumartesi 16:09
3.
Anladım demek istediğinizi galiba geçmişte sürekli aynı ritim vs. çaldığınızdan dolayı eliniz artık alışmış olabilir eğer ki sıkıntı buysa ritim çalışın ve o ritmi bozmadan çalmaya çalışın zamanla düzeleceğini umuyorum :)


Giizem | 28 Haziran 2014 Cumartesi 14:27
2.
örnek vermek gerekirse çoğu ritmi atamıyorum.. yeni bir ritim öğreniyorum nasıl oluyor nasıl beceriyorum bilmiyorum parçanın ortasında ritim değişiyor eski ritimlerime kayıyorum :) .. çaldığım her parça sanki bir diğerinin aynısı gibi geliyor kulağıma.. :)


teksanlive | 28 Haziran 2014 Cumartesi 13:33
1.
bence de gitarınızı değiştirmelisiniz o gitarla olmaz zaten ayrıca evet sekiz yıldır çalıosunuz ama ilerleme yok diosunuz nasıl bi ilerleme bu eğer ki ilerlemek istiosanız çalışmanız lazım evet sekiz yıl önce gitar almış öğrenmiş olabilirsiniz ama sürerlilik lazım bende 9 yıldır çalıorum gitar bi kaç ay ara versem elim hemen soğur mesela önemli olan yaptığınız şeylerin üzerine bir şeyler koyabilmek ama bu konuda kendinizi gerçekten tatmin etmek istiosanız bi an önce elinizdeki gitardan kurtulmalı ve kendinize gerçek bir gitar almalısınız bol şans...


Giizem | 27 Haziran 2014 Cuma 19:29

Anket
BuRocK17 soruyor:
Elektro gitarda hangi markayı önerirsiniz?













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,2 saniye.