Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Kulaklık Almayı Düşünenlere Öneri
HD 681 Super Lux

Bu cihazı 120 liraya aldım. Çok araştırmadım eminim ararsanız internette daha uygun fiyata bile bulabilirsiniz.

Sapıkça iyi birşey. 10, 12 tane farklı kulaklık dinledim aralarında Seniheser AKG Marshal Sony vs de vardı. Bunun yanına yaklaşan tek kulakık 320 tl lik bir AKG idi.

Beats saçmalığını yazmaya gerek duymuyorum bile aynı fiyat olsa yemin ediyorum yine bunu alırdım. Frekans aralığı 10 dan 30 HZ ye yani 400-500 tl lik kulaklıkların çoğundan daha geniş.

Fiyatı için inanılmaz güçlü bası ve çok naturel sesi var. Almayı düşünenlere yardım etmek için yazıyorum. Biraz marka takıntınız var ise AKG nin uygun fiyata (tabiki 120 tl değil :D) sağlam cihazları var ama dediğim gibi bana göre o standartta bir cihaz.

Yanliz sunu belirtmem gerek cihaz profesyonel studyo monitoru olarak tasarlanmis. Kisisel kullanim icin seri uretilen kulakliklarda önceden ayarlanmis EQ olur. Baslari daha guclu vermek icin vs. televizyonda ki brightness color contrast ayarlarlarinin onceden ayarlanmis olmasi gibi.Studuo kulakliklari ise tersine cikisi alinmis kayitla oynamadan en naturel haliyle vermeye calisir. Bence dogrusu da oyle dinlemek muzigi. Isterseniz bilgisayarinizdan yada telefonunuzdan herzaman EQ ayari yapabilirsiniz. Üreticinin kafasina göre müzigi manipule etmesi anlasilmaz birsey zaten.

2.07.2014 00:03:34, 362 okunma, 0 cevap, mrcoltrane yazdı
Buraya bir şey yazan çizen olmamış. Aslında olmuş olabilir. Hem olmuş hem olmamış da olabilir. Olanları düşünmeden bir cevap yazabilirsiniz. Tıklayın

Anket
baterist :) soruyor:
Başka Bir Müzik Aleti Çalsanız Hangisini Çalarsınız ?













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,16 saniye.