Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Başlangıç İçin Stagg Ses50m Uygunmudur?
Merhaba aradaşlar.

Sizce Stagg SES50M nasıl bir gitardır. Başlangıç seviyesiyim. Klasik ile biraz geçmişim var (Yokluğunda - Yalan vb şarkıları çalabiliyorum). Klasik gitarım artık yetersiz geliyor. Ses bakımından kulağımı tırmalıyor. Öğrenci gitarı idi zaten kendisi. Ucuz klasikle başlayıp elektro ya geçme hayali kuran bir öğrenciydim bir zamanlar ondan aldım. Biraz erken oldu ama artık yetmiyor soğumaya başladım. Bırakmak da istemiyorum. En azından böyle bir elektro gitar alsam işimi görür mü başlangıç için?

25.07.2014 13:28:43, 439 okunma, 2 cevap, keslersky yazdı
2.


Barelerim çok iyi diyemem ama el alışkanlığım var üzerine gidersem bir haftada iyi, iki haftada mükemmel seviyeye ulaşabilirim. Bir ara Ibanez GRG170DX düşündüm ama bütçemi biraz aştı(2 ay beklemem gerekecek anca artırırım maaşdan) ö yüzden bu modellere yöneldim. Klasiği elime bile almıyorum o derece soğumaya başladım nasıl yapsam bilmiyorum.


keslersky | 25 Temmuz 2014 Cuma 16:12
1.
Öncelikle Yokluğunda gibi bir şarkıyı çalıyorsan barelerin iyi demektir ve bu elektrodaki 5li 7li akorlara uyum sağlayacağın anlamına gelir. Elektroya geçmek için sıkıntın yok fakat başlangıçta değilsin eğer bare basıyorsan. Basamıyorsan başlangıçtasın demektir. Şu an Stagg sana yetersiz kalacak eminim bütçeyi 600lere çek ve cort x serilerine washburnlere hatta ibanez grglere bile baksan senin yararına olacaktır. 3 sene sonra fender alacağım diye bağırman dileklerimle.


crazybebe99 | 25 Temmuz 2014 Cuma 16:04

Anket
hertekin1907 soruyor:
Cort Ad810ns Güzel Bir Gitar Mı?









Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,19 saniye.