Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Sesimi Hala Kontrol Edemiyorum Lütfen Yardım
Yaklaşık 3 yıldır gitar çalıyorum . bm f am g gibi akorların olduğu şarkıları güzel şekilde söylüyorum . ama cm fm bbm falan olmuyor . sorun bendenmi ? ses aralığımdan falanmı kaynaklanıyor ? bilgilendirebilirmisiniz beni ses konusunda ?

Edit : şunuda ekleyeyim . Emre Aydının çoğu şarkısını detone olmadan söyleyebiliyorum inişler çıkışlar tamam . Diğer sanatçılarda zorlanıyorum biraz . Mutlaka ses kayıyo , detone oluyorum.

4.08.2014 22:49:38, 728 okunma, 2 cevap, cunytkulak yazdı
2.
Sana yakın alışık olduğun melodileri daha az çalışmayla söyleyebilmen normal. Detone olmanda sorun yok çalışarak aşılır, etraflıca ve dikkatli çalışarak yeterince vakit harcadığında çalışmaya detone olduğun şarkıları söyleyebilirsin. Şarkıcının tavrına, sesini nasıl kullandığına dikkat et, olmazsa taklit et. Eğer sesin çatlıyorsa pes ve baslara ulaşamıyorsan ozaman ses aralığın yüzündendir onuda doğru çalışmalar ile aşabilirsin. Iyi günler.


LoneSoul | 6 Ağustos 2014 Çarşamba 20:03
1.
dostum eğer anlattığın gibiyse sorun sende değil dediğin akorların tonunda sen bildiğin akorlarlarla devam et başka akorları o akorları çek gitarda tonunu bul yani


SinanDemirel | 5 Ağustos 2014 Salı 01:16

Anket
living_VEGA soruyor:
Badem'in Yorgunum parçasını nasıl buluyorsunuz?











Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,17 saniye.