Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Sizce Kurs Almadan Elektro Gitar öğrenebilir Miyim?
Herkese merhaba öncelikle :D 1 hafta önce bir elektro gitar aldım. Açıkçası ablam daha önce gitar kursuna gitmişti ve bir süre sonra bırakmıştı. Bende baktım evde çürüyen bir klasik gitar var, niye çalmıyorumki dedim. Biraz ablamdan biraz internetten klasik gitarı baya bir öğrendim.Akorları,ritimleri hatta arpeji bile öğrendim , tabına ve akoruna baktığım her parçayı çalıyordum hemen hemen. Neyse elektroya geçmeye karar verdim. Geçen gün gidip bir Fender Squier Bullet Strat HSS aldım. Neyse eve geldim solo falan attım bildiklerimden birkaç parça çaldım herşey iyi gidiyodu. Ama geçen gün elektro çalan bir arkadaşımla muhabbet ediyodum. Armoni, gam vs şeyleri bilmessen çalman mümkün değil git kurs al falan dedi. Ben Tab ile öğrendim soloları filan. Neyse sizce kurs almalı mıyım yoksa internetten de öğrenebilir miyim evde elektro gitarı?
31.08.2014 21:36:24, 851 okunma, 5 cevap, SoulKing__ yazdı
5.
Bak işte benim de sololara ihtiyacım var bilen arkadaşlar önerirse çok iyi olur


YıldırımDede | 2 Eylül 2014 Salı 23:11
4.


Bende öyle düşündüm . Şu an Selim Işığın derslerine başladım zaten anlattıklarının çoğu bildiğim şeyler, tek öğreneceğim bazı teknikler ve gamlar . Bakalım günde 3-4 saat ayırıyorum nerdeyse, öğrenebilirim gibime geliyor. Şuan metallica- fade to black solosunu öğreniyorum bir yandan . Bana bunun gibi zevkli ve kendimi gelişitirebilceğim sololar öneri m isiniz birde . :D


SoulKing__ | 2 Eylül 2014 Salı 18:00
3.
Şahsen kursa gitmeden gamları,ritimleri vs. temel müzikle ilgili her şeyi biliyorum kendim öğrendim hepsini.Tavsiyem bir metod alman olacak.Kursa para vermene gerek yok.


ejderinkalesi55 | 2 Eylül 2014 Salı 16:22
2.


Anladım saol


SoulKing__ | 2 Eylül 2014 Salı 03:29
1.
Arkadaşım şöyle söyleyeyim en basitinden kursa gitmezsen sadece tabdan gördüğün kadarıyla çalarsın gidersen öğrenirsen klavyenin her yerinde istediğin soloyu atarsın eğitim şart :)


YıldırımDede | 1 Eylül 2014 Pazartesi 21:08

Anket
cevor soruyor:
Mfö'nün En Sevdiğiniz Şarkısı?













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,19 saniye.