Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Solo çalışma Yardım
Arkadaşlar 1.5 senedir gitar çalıyorum 5 aylık eğitim aldım müzik kulağım çok iyi olduğu için hemen kaptım işi 2.5 ayda herşey tamamdı fakat ritimler yanısıra ben soloda çalışmak istiyorum arpej solo karışık el alıştırmaları nasıl yapılır örnekte veremiyorum bir site veya bir kitap varmı neler yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?

31.10.2014 16:52:20, 731 okunma, 5 cevap, Anasiril yazdı
5.

Fazla sevilmeyen bir kişi onur koç nedense kimse sevmiyor bunlarda muzisyenmi diyip beni aşşağılıyorlar ama ben hep onur koçu örnek aldım hep onu dinledim sonunda öyle bir kulağa sahip olmuştumki 2.5 ayda zor parçaları bile çalabiliyordum herkesin tarzı vardır benim tarzım onur koç hastasıyım sonuna kadarda dinlerim ve caner ömür ve onur koç gibi olana kadar çalışıcam desteğin için teşekkürler abi


Anasiril | 4 Kasım 2014 Salı 20:23
4.


"Yiğide öldür ama hakkını yeme." Atalarımız demiş. Onur Koç çok başarılı, yetenekli ve sesi kuvvetli olan bir sanatçıdır. Sırf söylediği tarz hoşuna gitmediği için Onur Koç için "örnek aldığınız kişiler bunlar olduğu sürece hiç bir şekilde ilerleyemezsiniz." diyemezsiniz. Herkesin tarzı ve zevki farklıdır. Demet Akalın dinleyende var, Murat Boz / Dalkılıç dinleyende var, Duman, Teoman dinleyende var, Zeki Müren dinleyende var, Onur Koç dinleyen ve sevende var. Lütfen birdaha ki sefere yapacağınız yorumları 2 kez düşünün.


FrvrAln | 4 Kasım 2014 Salı 18:12
3.


kendinize daha büyük hedefler koymak daha iyi kişilere örnek almanız gerekirken aldığınız kişiler bunlar olduğu sürece hiç birşekilde ilerliyemezsiniz benden sana tavsiye müzik hazneni genişlet.


SinanDemirel | 2 Kasım 2014 Pazar 19:23
2.
kimse yardım etmeyecekmii?


Anasiril | 2 Kasım 2014 Pazar 18:02
1.
http://www.youtube.com/watch?v=YTxQwiTkxGc örnek olarak burdaki çalma tarzını verebilirim


Anasiril | 31 Ekim 2014 Cuma 16:54

Anket
emre09 soruyor:
Fender Dgnat5 Sizce Nasıl Bir Gitar?










Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,19 saniye.