Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Şarkıyı Nasıl Kaydedebilirim?
Ben birine hediye olarak bir şarkı yazdım. Hayatımda ilk kez yazdım. Bunu söyleyip kaydedip hediye olarak vermem lazım ama müzik yok bişey yok. nasıl bunu gerçek bir şarkıya dönüştürebilirim? internetten program indirip yapmayı denedim ama hep elektro müzik tarzı müzik yaratılıyor. ben akustik istiyorum. gitar çalabilen tanıdığım da yok bana yardım etsin. bir fikriniz var mı ne yapabilirim??
4.12.2014 04:40:47, 546 okunma, 4 cevap, ipkkr yazdı
4.
sen bi gönder şarkıyı kaydedip bakalım ne yapabiliriz.


mehmetduymus | 4 Aralık 2014 Perşembe 22:51
3.


songsmith'i denedim ama hem yanlış akorlar veriyor hem de müzikle şarkı çok uyumsuz oluyor. bi de iphone kulaklığının mikrofonuyla kaydettim o kadar kalitesiz ki anlatamam :D


ipkkr | 4 Aralık 2014 Perşembe 21:23
2.


yok şarkım melodisiyle birlikte hazır. sadece ben sesimi kaydederken sadece kendi sesim olsun istemiyorum arkadan fon müziği ya da enstrüman falan olsun istiyorum. gerçekten bi şarkıya benzesin yani kaydederken. ayrıca kendi sesim çok güzel değil en azından müzik olursa çok göze batmaz. şimdi songsmith diye bi program buldum şarkıyı söylerken sesi algılayıp arkaya otomatik olarak uyumlu bir müzik ekliyormuş. onu deneyeceğim ama 6 saatlik deneme süresi veriyor sadece.


ipkkr | 4 Aralık 2014 Perşembe 17:21
1.
belki yardım edebilirim. sözler var müzik yapılacaksa sözleri gönder bir müzik çıkarmaya çalışayım. ama amatör olur onu söyleyim profesyonel bi şey bekleme. eğer beğenirsen enstrümantal olarak gönderirim üstüne söyler şarkıyı öyle kaydedersin.


mehmetduymus | 4 Aralık 2014 Perşembe 12:13

Anket
melisa_yaren soruyor:
Sizce Bu Sene Hangi Takım Şampiyon Olur








Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,18 saniye.