Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Blues/rock Tarzında Çalan Gİtarİstler Buraya Bakabİlİr Mİ ? Gİtar SeÇİmİ İÇİn
Arkadaslar blues tarzda sololar sevdiğimi ve bununla alakalı şarkı önerileri paylaşımları vs daha önce farklı bir başlık altında açmıstım ( http://www.akormerkezi.com/forum.asp?section=cevaplar&id=25814 ) burayada bakabilirsiniz.

Gelelim konumuza ;
Ben hem rock,punk ve blues tarzda çalmayı seviyorum bununla alakalı gitar araştırmamı yapıyorum fakat sizledrdende gitar seçimi hakkında önerilerinizi beklerim. Blues/rock/punk bu tarzlara göre bir gitar arıyorum.

20.01.2015 14:27:47, 1011 okunma, 8 cevap, Di Sercane yazdı
8.
blues-rock konusunda ciddi isen les paul öneririm


A3rman | 19 Mart 2015 Perşembe 19:45
7.
Classic vibe serisi diğer squierlere benzemez. İşçilik ve kalite bakımından biraz zayıf fakat ses konusunda gerçekten meksika fenderlerle yarışacak düzeyde. Bir kaç ay önce bende meksika fenderler ile classic vibe serisi arasında kaldım ve ileride bir kaç modifikasyon yapacağım için meksika fenderin daha mantıklı bir seçim olacağını düşünerek meksika fender aldım.(Aklım hala o kırmızı strat classic vibe da :( )

Senin soruna gelirsek, en son yazdığın 2 gitarı da araştırdım fakat classic vibe tele'yi tünelde hiç bir yerde bulamadım. İnternette dolaşan videolara göre konuşacak olursak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama classic vibe teleyi amerikan vintage telecaster ile karşılaştırıyorlar. Eğer o gitar gerçekten videolardaki gibi bir tona sahipse benim tavsiyem kesinlikle classic vibe tele olur.


blacktolga | 19 Mart 2015 Perşembe 17:44
6.
Arkadaslarlar her birinize tavsiyeleriniz için tyeşekkür ediyorum fakat squier affinity telecaster ve squier classic vibe 50's telecaster bu ikisinde kaldım... ama classic vibe bence benim gitarım sadece ikisini denemem gerek sesleri açısından çok teşekkürler o iki gitar üstünde araştırmalara başlayacağım.

-Bol müzikli günler !


Di Sercane | 27 Ocak 2015 Salı 21:32
5.


Squier ile kıyaslanamaz gibi bir cümle kurmadan önce squier classic vibe serisine bir göz atmanızı tavsiye ederim

Bu arada squier hayranı vs. değilim, kendi gitarım da squier değil. Sadece göreceli yargıları kesin doğru şeklinde ifade edip insanların yanlış yönlendirilmesine karşıyım


blues_or_rock | 27 Ocak 2015 Salı 17:56
4.
Kesinlikle Sx strat öneririm. Git mağazaya ve dene. American alder modeli var bende, fiyatının ucuz olmasına aldanma, deneyince ne demek istediğimi anlayacaksın, squier ile kıyaslanamaz bile.


Valentinus | 25 Ocak 2015 Pazar 20:18
3.
Sıfır almayı düşünüyorsan, Squier affinity strat/ tele düşünülebilir (elbette deneyerek almak şartıyla. Squier'lar berbat da çıkabiliyor meksika fender'lerle kapışabilecek düzeyde de)

İkinci elde ise (ki ben olsam 2. el alırdım) Godin session, Squier classic vibe 50's tele öneririm. Bu iki gitarda iyi bir tanesi denk getirildiğinde fiyat-performans canavarı olan gitarlar


blues_or_rock | 25 Ocak 2015 Pazar 14:21
2.
700-800 e kadar bir gitar düşünüyorum


Di Sercane | 24 Ocak 2015 Cumartesi 12:53
1.
Bütçen ne kadar ?


blues_or_rock | 22 Ocak 2015 Perşembe 15:45

Anket
ShawnCrahan soruyor:
1100 Lira Gibi Limitim Var Hangi Klasik Gitarı Önerirsiniz?











Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,26 saniye.