Arkadaslar godin gitarlar nasıldır sahne ıcın ve anfısız performans olarak dıger gıtarlardan ayrılan ozellıklerı nelerdır yazarmısınız lutfen .. tesekkurler ..
klasik gitar tutkunuysan godin sahne için mükemmeldir. ve tabi yeterli paran varsa :) amfisiz dinleme imkanım hiç olmadı fakat çok da iyi olduğunu, yeterli sesi vericeğini düşünmüyorum, teknik özellikleri sahneye çok yatkın olan bir gitar. eğer sahnede çalıcaksan godin marka gitar aldığında bir daha hiç değiştirmek istemeyeceksin.
HugaNLw yazdı. Alıntı olarak kullanılıyor: klasik gitar tutkunuysan godin sahne için mükemmeldir. ve tabi yeterli paran varsa :) amfisiz dinleme imkanım hiç olmadı fakat çok da iyi olduğunu, yeterli sesi vericeğini düşünmüyorum, teknik özellikleri sahneye çok yatkın olan bir gitar. eğer sahnede çalıcaksan godin marka gitar aldığında bir daha hiç değiştirmek istemeyeceksin.
Klasik gitar hastasıyım evet , yeterli param var ve sahnede kullanacagım ancak anfısız ortamlara sokaacak baska gıtarım yok bunun ıcın anfısız sesını ogrenmem gerekebılır
Onlar nylon olduğundan amfisiz iyi bir sonuç alabileceğini zannetmem.Arkadaşımda Yamaha vardı onlara bak istersen amfisiz çok güzel sonuçlar alıyordu :)