Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

O Ses Türkiye Yarışması Hakkındaki Görüşleriniz.
Arkadaşlar bilindiği üzere Acun Medya yeni bir yarışma formatı getirdi türk televizyonlarına.
Ama ben diyorum ki yurt dışındaki kadar etkili olamayacak ve onlarca ses heba olacak.
Neden diye soracak olursanız;
Elemelere giden herkesi gördüm ve bende katıldım çok iyi sesler de vardı çok kötü seslerde amma velakin gördüm ki bunların aksine daha çok, güzel olan kızlar, erkekler vb. alınmış yarışmaya.
İşin açığı bu yarışmada da müziğin ön plana çıkamayacağı kanaatindeyim.

Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

  • Dosya Ekleri 1: o-ses-turkiye.jpg (222 KB)
  • 21.10.2011 11:24:45, 2338 okunma, 9 cevap, by_chawush yazdı
    9.


    ben düşündüm gitmeyi ama heralde dönen jüri geri dönmeye kalkar.. =) \m/.


    s.ergin84 | 25 Ekim 2011 Salı 20:45
    8.
    abi ozaman ben başvuruyom sesim bass diye üzülüyodum en azından tipim iyi :D


    orkun44 | 23 Ekim 2011 Pazar 17:17
    7.


    ilk duyduğumda iyi bir yarışma olur demiştim, jüriyi duyunca wtf çektim. aslında oraya iyi bir brutalci arkadaşımızı göndermek gerek hadiseyle murat duysunlar gerçek sesi.


    s.ergin84 | 22 Ekim 2011 Cumartesi 20:48
    6.
    sanki orda oturan juri uyeleri çok iyi şarkı söyleyebiliyolarmış gibi çıkmışlar iyi şarkı söyleyen insanları seçiyolar.. that's bullshitt..!! :D:D


    axis3ytan | 22 Ekim 2011 Cumartesi 20:13
    5.
    Bu yarışma zaten show amaçlı bu yüzden jüride anca Hadise gibiler olur..


    qreen87 | 22 Ekim 2011 Cumartesi 19:27
    4.
    Kardeşim ben sana katılmıyorum. Oraya çıkan bayanların ve erkeklerin fiziksel görünüşleri iyi olabilir ama bi o kadar da sesleri iyi. Döndükleri bütün yarışmacılar bence hakkını vererek okuyolar parçaları. Özellikle bayan yarışmacılar. Hülya avşarın sesi olmayabilir ama çok iyi müzik bilgisi var. Mustafa sandalı söylemeye gerek bile yok. Hadise ve Murat boz biraz zayıf olabilirler ama ben bu yarışmanın çok başarılı ve 4 4 lük olduğu kanaatindeyim.


    man love | 22 Ekim 2011 Cumartesi 11:12
    3.
    kesinlikle katılıyorum, bizim okuldan da bir arkadaşımız yarın istanbula elemelere gidecek ve üzüldüm bir an duyduğumda, çocuk çok hevesli umarım iyi bir performans sergiler.. çünkü her çekici gelen sese dönen hadise&murat boz ikilemesi yerine daha kaliteli birileri gelebilirdi, en azından müzisyen olmasa da yıllarca müzisyen yetiştirmiş kişilerde jüri de olmalıydı bence..


    s.ergin84 | 22 Ekim 2011 Cumartesi 00:51
    2.



    Her kelimesine imzamı atarım. Oradaki en bilgili adamın da Mustafa Sandal olduğunu düşünüyorum. Yarışmaya katılanlar arasında da en iyi ses Neylan&Serhat 2lisine ait bence..


    merterci | 21 Ekim 2011 Cuma 21:25
    1.
    Bknz: Türkiye müzik yapmaya çalışıyoruz.
    Jüri kendi müzik zevklerine göre (piyasa müziğine göre yani) eleme yapıyor.dolayısıyla evrensel müzik zevkine göre değerlendirmelerini bekleme.yarışmada hiç bir müzik eğitimi almayarak "daha dün annemiz" kalitesinde şarkılar söyleyenler seçilirken, yıllarca eğitimini alan kişiler (yanlış hatırlamıyorsam müzik öğretmenide katılmıştı ve konservatuar mezunlarıda vardı) sıfr onların zevklerine uymadığı için eline geçen fırsatı kaçırıp geri dönmenler fazlasıyla var, bariz bir şekildede belli oluyor.

    oraya steve wonder, eric clapton, robert plant,mick jagger gibi isimler çıksa biri bile dönüp bakmaz
    biraz traji komik gelebilir: diyecekleri tek şey "sesin güzeldi ama ben pek duyamadım, şu tonu tutturamadın, bunu yapamadın" gibi kendi o üstün "insiyatiflerini" kullanarak hem seni kırmamaya bir yandanda ahkam keserek egolarını şişirmeye çalışırlar
    seçecekleri kişi en fazla jürinin seviyesinde/kalitesindedir. yapabiliyorsan kendi emeğinle, dişinle, tırnağınla biryerlere gel. bu tür yarışmalardan çıkan sanatçılar piyasada tutunamıyor.

    böyle yarışmalarla biyere geleceksen piyasa müziği yapmaya bak. zira kendilerine "biz müziğin otoritesiyiz" tavırlarında olanlara Djent veya mathmetal gibi türleri dinletmek gerek. Bakalım anlayacaklar mı ?


    TeletabiHüseyin | 21 Ekim 2011 Cuma 16:07

    Anket
    BAYAN HEARTBEAT soruyor:
    En güçlü ses hangisinindir?










    Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
    Yeni Anket | Anketler



    AkorMerkezi.com © 2024
    Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

    GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,19 saniye.