Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

System Of A Down
en sevdiğim müzik grubudur. ufku dar olan bazı arkadaşlar türk düşmanı diye sevmezler. onlar gitsin nothing else matters metallica'cısı olsun napalım. beni müzikten anlayan arkadaşlar ilgilendiriyor varsa tabi.
metallica gibi tüm şarkıları aynı değildir. chop sueyden ieaiaio'ya toxicity den byob'a ego brain'den roulette biribirinden çok farklı şarkıları vardır. gitarı abartmaz daron üstad. metin türkcan veya kirk hammet gibi wah pedalı kullanmaz. shavo ve psikopat bakışları, john dolmayan'ın konserlerde çıplak kliplerde takım elbiseyle çaldğı bateri, daronun dünyanın en iyisi olmadığı, olma gibi bi amacı olmadığı elektro gitarı,serjin anadoludan geldiği çok belli olan sesi (INNERVISION dinleyin anlarsınız) birlikte muhteşem bi uyum oluşturur. dinleyeni çok olurdu türk düşmanı olmasa eminim. ama milliyetçi ve ırkçı insanlar bu kadar çokken tabiki az popüler türkiye de.

3.02.2013 11:57:01, 1019 okunma, 6 cevap, SirronKcuhc yazdı
6.
System of a down benim de neredeyse en sevdiğim gruplardan biridir (özellikle questions şarkısı). Ama bi kere adamların solisti ermeni asıllı ki bu da onların Türk düşmanlığını çok net bi şekilde açıklayacak nitelikte bi bilgi. Ben müziklerini beğeniyorum. Onların Türk düşmanlığı kendilerinin gereksiz ve ırkçı hareketi. Onların ırkçılığı benim müziklerini dinlememe ve sevmeme engel değil.


beyza_azyeb | 4 Şubat 2015 Çarşamba 14:15
5.


yorumun güzel.


heroleos | 16 Ağustos 2013 Cuma 08:54
4.


+1



rock_in_life | 10 Ağustos 2013 Cumartesi 23:26
3.
System of a down... lost in hollywood, science, toxicity, ve daha niceleri sanırım daha fazla yorum yapmaya gerek yok.


spellgoth | 10 Ağustos 2013 Cumartesi 22:45
2.
adamların kendisi ırkçı bide kalkıp "kimi ırkçılar bunları dinlemez" diyosun.

"Konserlerimize köpekler ve Türkler giremez." söylemi çok sevdiğin müzik grubuna aittir. Herhalde çok sevdiğinden ırkçı olduklarını fark edememişsin. Adamlar paşa paşa, takır takır ırkçı olduklarını kabul ederek bu müziği yapıyorlar. Sense kalkmışsın "IRKÇILIK VAR TÜRKİYE'DE POPÜLER OLAMAZ" diyorsun.

Çok seviyor olabilirsin. O yüzden böyle bir düşünce mantığını dile getirmişsin. Ama mantığın 100% hatalı. Yazdığını tekrar okuyarak anlayabilirsin.

Adamlar ırkçı ise, dinlemeyenlerini ırkçı olarak nitelendiremezsin. Belki ben ırkçı adamların müziğini dinlemek istemiyorum. Belki de ırkçıyım ırkıma küfür edenin müziğini dinlemek istemiyorum... Önce çuvaldızı çok sevdiğin müzik grubuna bi batır sonra da mantığına.

Biz ırkımıza küfür edenlerin önünde saygı ile eğilmek istemiyoruz belki? Sen bu ırkçı müzik grubunu çok seviyorsan, sende bi problem olmalı. Madem müzik evrenseldir, şudur budur diyosun ırkçılık kötüdür, bu adamlar dinlenmelidir diyosun, bide ekleyip ama bizim ülkemizde çok ırkçı vardır da dinlemiyor diyorsun;
E DOSTUM BU ADAMLAR ZATEN IRKÇILIK YAPIYORLAR SENİN SAVUNDUĞUN EVRENSELLİK İLKELERİNE VE ANTİ-IRKÇILIĞA zaten aykırı duruş sergiliyorlar.

Garip.

Soad'ın kalitesi iyi, ama terbiyesizler bu adamlar. Türkleri sevmeyebilirler. Biz de onlara muhtaç değiliz. Irkçılık Türkler'de yoktur dostum. Biz yüzyıllarca bu insanları Türk hanedanlığında bir arada tuttuk. Irkçı olsak böyle olmazdı. Ne zaman ki bizi yok etmeye kalktılar, o zaman Türk gibi ayağa kalkıp dik durduk.

Yarın öbürgün sen güçsüz düştüğünde IRKINDAN dolayı bu adamlar gelip seni yok etmeye çalışacaklar. O zaman evrenseldir diyip albümlerini satın alır, konserlerine gider; ceplerine para koyarsın. Popülaritelerine yardımcı olmaya çalışırsın. Sana anti-lobi çalışması yapsalar bile önlerinde saygıyla eğilirsin. Eminim.

Neticede ırkçılık kötüdür. Irkçı olanı sevmem, işim de olmaz.

Hadi eyvallah.


oldcity26 | 4 Şubat 2013 Pazartesi 01:41
1.
aerialsssssssssssss dostum hastasıyım . soad iyi bi gruptur ben adamların kişiliğini değil sonuçta müziğini dinliyorum . soad dinlemeyip ahmet kaya dinleyen insanlarda var aramızda sonucta önemli olan müzik katılıyorum arkadasıma


VendettaForV | 3 Şubat 2013 Pazar 17:05

Anket
UğurKıYaK soruyor:
Elektro Klasik Gitarlardan En İyi Ses Hangi Markadan Alırın













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,16 saniye.