Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Elektro Akustik Aldım
Beyler bugün ovation applause ae-127 rrb elektro akustik gitarı bir müzik market aracılığıyla sipariş verdim.Sizce iyi bi karar mı ?

http://www.youtube.com/watch?v=-kSd-PgnFLg

19.07.2014 19:09:06, 673 okunma, 6 cevap, mkoc123 yazdı
6.
Yerli Tomruk Çeşitleri ve Özellikleri
Örneğin; ıhlamur tomruk yaz ve kış ıhlamuru, Kafkasya ıhlamuru ve gümüş olan ıhlamur şeklinde ayrılırlar. Yaygın olan cinsleri de bunlardır. Olgun odunlu denilen ağaç gruplarındandır. Gözenekleri dağınıktır. Yetiştikleri yere göre renkleri değişir. Yumuşak bir ağaçtır. Görünüşü ve dokusu düzgün olup ince ve sıkı yapılıdır. Dişi budak bu cins de olgun odunlu gruptandır. Gözenekleri çember şeklindedir, sık ve iri gözeneklidir. Sıkı yapılıdır, kolay işlenir fakat zor yarılır. Kuru ortamlara dayanıklıdır. Ceviz tomruk, neredeyse ülkemizin her bölgesinde yetişir. Ormanlarda değil, bahçe ya da tarlalarda bulunur. Göbek odunlu ağaç grubundadır, dağınık gözeneklidir. Ağır ağaçlar arasındadır. Fiziki etkilere dayanıklıdır ancak kolay yarılır. Kestane göbek odunlu ağaçlardandır. Çember gözeneklidir. Sıkı ve sert yapılıdır. Ancak esnekliği sayesinde kolay kırılır. Köknar, ladin ve sedir ithal tomruk çeşitleri aşağı yukarı aynı özelliktedirler.
http://www.bayindirtomruk.com/tomruk/
http://www.bayindirtomruk.com/


resthit | 3 Nisan 2015 Cuma 01:09
5.




Yerli Tomruk Çeşitleri ve Özellikleri
Örneğin; ıhlamur [URL=http://www.bayindirtomruk.com/tomruk/]tomruk[/URL] yaz ve kış ıhlamuru, Kafkasya ıhlamuru ve gümüş olan ıhlamur şeklinde ayrılırlar. Yaygın olan cinsleri de bunlardır. Olgun odunlu denilen ağaç gruplarındandır. Gözenekleri dağınıktır. Yetiştikleri yere göre renkleri değişir. Yumuşak bir ağaçtır. Görünüşü ve dokusu düzgün olup ince ve sıkı yapılıdır. Dişi budak bu cins de olgun odunlu gruptandır. Gözenekleri çember şeklindedir, sık ve iri gözeneklidir. Sıkı yapılıdır, kolay işlenir fakat zor yarılır. Kuru ortamlara dayanıklıdır. Ceviz [URL=http://www.bayindirtomruk.com/]tomruk[/URL], neredeyse ülkemizin her bölgesinde yetişir. Ormanlarda değil, bahçe ya da tarlalarda bulunur. Göbek odunlu ağaç grubundadır, dağınık gözeneklidir. Ağır ağaçlar arasındadır. Fiziki etkilere dayanıklıdır ancak kolay yarılır. Kestane göbek odunlu ağaçlardandır. Çember gözeneklidir. Sıkı ve sert yapılıdır. Ancak esnekliği sayesinde kolay kırılır. Köknar, ladin ve sedir ithal tomruk çeşitleri aşağı yukarı aynı özelliktedirler.



resthit | 3 Nisan 2015 Cuma 01:08
4.
çok teşekkürler kardeşim sonunda şu işlerden anlayan biri çıktı :)


mkoc123 | 22 Temmuz 2014 Salı 00:44
3.
Klavye çok sert, antrenmanlı değilse parmakların zorlanırsın epey. Yalan söyleyemem gitarı elime almadım; ancak baş dayağı öyle olan gitarlar %90 kalın bir klavyeye ve küçük ama tomruk genişliğinde bir üst eşiğe sahiptirler. Jack ile duyduğum sese göre bir şey diyeceksem eğer de şayet kayıt yapacaksan sağlam bir mikrofon bul ve gitarın tabii sesiyle kaydını yap. Sen de farkındasın ki gitar 300-400 lira iken elektro deyiverince fiyatlar uçmaya başlıyor. Bu artış bazen kalitenin göstergesi ama orta bir gitar olduğundan bu arkadaş; bana basitinden bir aksam yapıştırmışlar gibi geldi. Özellikle 3.46 daki ses farkına bir bak. Belki ben parlak, canlı ses seviyorumdur; mikrofona bakar mısın? Ancak yine söylüyorum, gitarı elime hiç almadım, sesini de videodan duyduğumla kıyaslıyorum. Bu doğru bir ölçüt olamaz kesinlikle. Bak bir de şöyle bakalım: Sen solo gitar için almamalısın bu gitarı, idmansız parmaklar ağlar; ciddiyim :) . Ayrıca bildiğim kadarıyla OA Fender'in bir alt kuruluşu. Bir nevi Epiphone gibi diyelim. Fender'den kim kalkıp akustik almış ki sana onun alt şirketlerinden birinden akustik al diyeyim. Hiç LAG gitarlara, ya da bütçeyi biraz zorlayıp 800-900 lük Epiphonlara baktın mı, çok daha yumuşak ve zarifler. Ayrıca benim en nefret ettiğim kasa tipidir bombeli bombeli.. Hem bir de kasa arkaları ağaç değildir onların saçma sapan kimyasallardan yaparlar. gitarı kucağına alamazsın. Şimdi şöyle bir baktım da ben gömdüm gitarı bayağı :) Olsun olsun, alıyorsun madem hayırlı olsun, büyür, sever, çalışır daha güzellerini de alırsın :)


Nlnor | 21 Temmuz 2014 Pazartesi 21:13
2.
la hiç mi bişey bilen yok


mkoc123 | 21 Temmuz 2014 Pazartesi 02:31
1.
bi tane anlayan yok mu be


mkoc123 | 20 Temmuz 2014 Pazar 01:41

Anket
JollyZek soruyor:
En İyi Grup...?













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,17 saniye.