Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Gitar Bunalımı
Arkadaşlar aşağı yukarı bir kaç aylık kurs deneyimim oldu. Kursu bıraktım, şimdi internetten beslenerek bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum üstelik günde en az bir iki saatimi ayırarak.
Bazı zamanlar gitarı fırlatıp pes edesim geliyor. Ortaya istediğim - dinlediğim gibi şeyler koyamıyorum. Tamam kolay değil ama bu süreçte hepinizin başından böyle bir şey geçti mi? Yoksa sorun bende mi?

1.08.2010 01:40:08, 1474 okunma, 9 cevap, Sibemol34 yazdı
9.
evett aynen en başta böle şeyler oldu sen sakın bırakma bırakırsan ilerde çok pişman olursun


gtaris | 14 Ağustos 2010 Cumartesi 14:32
8.
başka söze gerek yok bence sen hep çalış


RoCkStAR_KiNG | 14 Ağustos 2010 Cumartesi 14:24
7.
yaa sen nediosn 3 yıl oldu şimdi gitarı çok iyi çalabiliorm ama ilk 1 ayda akorları öğrenemedim die ağladığımı hatırlıorm ama gerçekten çalıştıkça oluo :D+


HeLL_GuarD_ | 2 Ağustos 2010 Pazartesi 23:12
6.
hiç anlaıcaksın bi gün gelicek herşey rayına oturmuş olucak... tam sonuç alamadığın için ilerleme kaydedemediğin düşünüyosun ve bi gün olunca birden olmuş hissine kapılırsın.. :) çok kişinin başından geçmiştir.. :) çalışmaya devam..


mrTyLcn | 2 Ağustos 2010 Pazartesi 18:15
5.
kesinlikle pes etmemen gerekiyor.ben 4 seneye yakın bi zamandır klasik eğitmi alıyorum.ve inan pop çalmaktan çok daha zor bişey.notalar insanın ömrünü yiyor.ama asla pes etmedim.ve şuanda rodrigonun gitar konçertosu bile bana çok basit geliyor.şimdi böyle diyorsun ama ilerde aman ben bunları nasıl yapamamışım diyeceksin.internette çok iyi anlatan videolar falan var.onları izle.akorları ezberle.sonrası kendiliğinden gelir. ritim probleminide şarkıları bol bol dinleyerek çözebilirsin ancak. ilk başta ritimler benzemeyecek.ama sonra bak bakalım ne kadr güzel olacak. yapabilirsin bunu unutma..başarılar:)


rockerheygirl | 2 Ağustos 2010 Pazartesi 16:09
4.
arkadaşım bn gitarı hiç kursa gitmeden öğrendim biraz internetten bakmıştım sonra şarkıları kafama göre akor basarak tüymiye çalıyodum ama sonradan sonraya deneye deneye oluyo şimdi çoğu gitar çalıorum diyen elime su dökemez


poyrazcem | 2 Ağustos 2010 Pazartesi 12:33
3.
müzik bir ömürdür.
gerçekten müziği seviyorsan pes etmezsin. çalışma ile olur herşey.
yardımcı olmamı istediğiniz bir şeyler olursa seve seve cevap veririm. iyi günler iyi çalışmalar.


Gü-Gü | 1 Ağustos 2010 Pazar 10:14
2.
SABIRSIZ İNSAN MÜZİSYEN OLAMAZ ARKADAŞIM BENCE ACELECİLİĞİ ÇALIŞMA AZMİNE DÖNÜŞTÜR:=)


ENTER SANDMAN | 1 Ağustos 2010 Pazar 02:00
1.
kursu neden bıraktın? faydası olmadıgını düşündügünden mi yoksa öğrendiklerin yeterli geldiginden mi? ne seviyedesin bilmiyorum ama belki de çok aceleci davranıyorsun :)) bi şarkı dinleyip hemen çalmak istiyorsun.. ama bunu için ritm, nota, akor bilgini ve parmak hareketlerini geliştirmen lazım.. kişiden kişiye değişir bunun süresi. çok kısa zmnda şarkı çalanlar da var, uzuuun süre uğraşıp sonra medeni bir şekilde gitardan ayrılan da :)

eger çalmak istiyorsan sakın pes etme.. şarkıları dinleyip aynı anda çalmaya çalış. bu ritmi yakalamanı ve geliştirmeni saglar. akor geçişleri yap sürekli.. birşay çalmak zorunda değilsi. sadece rastgele akor geçişleri yap aynı ritimde..

bi de ders videoları var.. onları izleyebilirsin.

istersen mutlaka yaparsın.. pes etme ;)


bmutlu | 1 Ağustos 2010 Pazar 01:56

Anket
slipknotcıherif soruyor:
Line 6 Spider Iv 15 Mi? Roland Cube 20xl Mi?









Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,18 saniye.