Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Özel Bir Gün İçin Hediye..
Arkadaşlar kız arkadaşımla Allah'a şükür 1. yılımızı bitirmemize 2 hafta falan kaldı. Ona güzel bir hediye almak istiyorum açıkcası fazla param yok 50 tl falan çok kararsız kalıyorum fikirlerinizi falan söylerseniz çok iyi olur.
19.09.2011 17:45:13, 1264 okunma, 12 cevap, man love yazdı
12.
Vay anasını :D Ama kardeşim ben yapmış sayılmam ki yaw :D En iyisi ben 2. yıl için ona bi tane şarkı besteliyim :D


man love | 14 Ekim 2011 Cuma 21:01
11.
dostum yıl dönümünüz geride kalmış Allah mesut etsin. 2. yıl dönümü için fikir vereyim resim çizebiliyorum ve kızın fotosuna bakarak hiç bir çizgi kullanmadan sadece seni seviyorum ile portresini çizdim. hiç çizgi kullanmadım yani.. sadece çizdiğim resmi hiç çantasından çıkarmadığını biliyorum hep yanında taşiyormuş..yakınınızda resim çizen arkdaşa varsa şiddetle tavsiye


chessmaster00 | 14 Ekim 2011 Cuma 15:57
10.
Haklısınız beyler sanırım dediğiniz gibi yapcam kendim bi düşnym bakalım neler yapabiliyorum daha vaktim var nasılsa. Ama bakıyorum da yani etrafımdaki arkadslarım falan sevgililerine marka şeyler falan alıyolar yani ben azcık fakir oldugum için alamıyorm uzun bir süre para biriktirmem gerekiyo ögrenci adamız da yemicez yayan gidip gelcez falan. Biliyorum kendi yaptıgım hediye o marka şeylere bin basar ama siz de erkeksiniz sonuçta birazcık beni anlayabilirsiniz. Ben niye sevgilime alamayım diyo insan. Allaha şükür bizden daha kötü durum da olanlar var biz yine hiçbirşeyiz ama düşüneyim ben son gelişmelerden sizi haberdar ederim. Sağolun varolun kardeşlerim.. Allah razı olsun beni yalnız bırakmadığınız için.


man love | 20 Eylül 2011 Salı 20:41
9.


Adam haklı dostum..


merterci | 20 Eylül 2011 Salı 17:33
8.
dogru demıste cok damardan demıs :D


HeLL^^ | 20 Eylül 2011 Salı 00:53
7.
"burada alacagın her öneri seni kendin olmandan cıkarır burada çok yaratıcı fikirler ortaya atılabilir ama bu hediyelerin hiç biri sana ait olmaz"
çok doğru demiş.


_LesPaul_ | 19 Eylül 2011 Pazartesi 23:42
6.
Bak usta öncelikle Allah mutluluğunu daim etsin,ama burada alacagın her öneri seni kendin olmandan cıkarır burada çok yaratıcı fikirler ortaya atılabilir ama bu hediyelerin hiç biri sana ait olmaz,diğer arkadaslar gibi bende vereceğin hediyenin kendin tarafından yapılması kanaatindeyim ayrıca hani bi reklam var visanın bunu senın durumuna uyarlarsak kolye 20 Tl oyuncak ayı 30 Tl konser bileti 50 Tl ama senın kendi ellerinle yapacagın hediye paha biçilemez.Ben bundan 2 yıl önce kağıttan bi gül yaptım vermek nasip olmadı sende o tarz bi hediye yapsan eminim kız arkadasına bi dünya hediye etmiş gibi olucaksın ve de ondan alacagın ilk cevap ta "Ay düşünmen yeter canım" olucaktır.Sana göre basit ona göre istemsiz bi tepki olucak bu :)


Zamazinqo | 19 Eylül 2011 Pazartesi 23:41
5.
Tamamıyla kendi ellerinle kalp şeklinde kırmızı bi kutu hazırla. Ama kendinin olsun. Olabildiğince güzel yapmaya çalış. Kırtasıye masrafı eeeen fazlaa 10 lira tutar .) 1 saat filan uğraş :) bir de üstüne Adını yaz Pelin'e gibi yazın iyi değilse birine yazdır. İtalik el yazısı gibi ama harfleri birleşmeyen bi yazı olsun :)
Sağa yada sola doğru eğik olsun yazı kalan kısmına da bi gonca kırmızı gül koy .)
Artık içine bonibon koysan bile en güzel hediyelerinden birini almıştır o .D


_LesPaul_ | 19 Eylül 2011 Pazartesi 23:34
4.
bence kücük kalp seklinde kutular satılıyo bazı kırtasiyelerde kück kağtlara her harfle ilgili bi aşk sozu yaz kapagın arkasınada yapıskanlı bi kağıda a dan z ye seni cok seviyorum yaz icine de bi tane gülün yapragını serpistir :) hafifte kendi parfmunden sık o :D o güln kuruyunca daha bni anlamlı olur senın kokunda sinmiş olur hediyeye ;)


HeLL^^ | 19 Eylül 2011 Pazartesi 22:37
3.


kırmızı gül ve slaytı salla. klasiklikten uzak dur derim. gülü her gün alırsın. pek de özel bir şey olmuyor o yüzden artık..

git tahtadan bir yüzük yap. bir kendine bir ona. kendin yap ama eldeki imkanlarla. gidip bir marangoza falan yaptırma. alyanstan daha anlamlı olacaktır o onun için. Kolay gelsin dostum (:


merterci | 19 Eylül 2011 Pazartesi 18:03
2.
Kardeşim kolye aldıydım yav :D Kırmızı gülü çok iyi akıl ettin ben onu hepten unuttum :D resimlerle slayt konusun da pek hevesli değilm acıkcası birazcık elle tutulur bir hediye düşünüyorum baktıkca mutlu olması lazım . İyicene sıçtm ben :D


man love | 19 Eylül 2011 Pazartesi 17:53
1.
20 TL ye Gümüş Yusufçuk KoLye + ResimLeriniz ve şarkınızLa bir sLayt + MutLaka bir kırmızı güL :):):)
(Yusufçuk koLyenin çok güzeL bir anLamı var bu arada anLamına bak derim.)


Kuby. | 19 Eylül 2011 Pazartesi 17:49

Anket
BeTa(Balıkesir) soruyor:
Hangisinin klavyesi soloya daha uygun?













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,19 saniye.